Προς το περιεχόμενο

Lilliput 669GL-70NPCT

psycoclan1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο φορουμ του www.carputermania.gr οργανωνουμε μια ομαδικη παραγγελια για τη παραπανω touchscreen οθονη 7ιντσων. Τα χαρακτηριστικα της οθονης ειναι : fullHD 1920x1080p, 450cd/m2 brightness, 500:1 contrast, 4-wire touch.

Η τιμη της ειναι 225ευρω + μεταφορικα και η προσφορα ειναι απο το καταστημα www.wirelesslan.gr στη θεσσαλονικη. Χρειαζομαστε 30 οθονες για να ισχυει ομως η προσφορα.

Οποιοι ενδιαφερεστε δηλωστε συμμετοχη ή μεσω πμ ή (καλυτερα) μεσω του φορουμ carputermania.gr. Η οθονη εχει πολυ καλα reviews στο ιντερνετ (εκτος απο τη φωτεινοτητα της, η οποια διορθωθηκε στην εκδοση που θα παραγγειλουμε. Στοκ ειναι 250cd/m2 ενω ο wirelesslan.gr φερνει την εκδοση 450cd/m2)

Οθονη

Δημοσ.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά πήρα 1 κομμάτι πριν 3 μήνες απο Ebay στα 221$ μαζί με τα μεταφορικά.

lilliput.JPG

Τώρα έχει 214 απο τον ίδιο.

Μόνη διαφορά η φωτεινότητα, η οποία στην οθόνη μου είναι άκρως ικανοποιητική.

Επίσης προαιρετικά βάζει αυτόματο άνοιγμα της οθόνης (5$ έξτρα) ή αλλαγή πηγής σε κάμερα όταν μπαίνει όπισθεν (2$ έξτρα).

Υποψιάζομαι πως για 30 κομμάτια θα κατέβει πολύ κάτω απο τα 200$.

Πάρτε την άφοβα απο όπου θέλετε,είναι φοβερό εργαλείο.

Δημοσ.

εγω παντως δε θα ρισκαρα να αγορασω κατι απο το εξωτερικο κ μετα να τρεχω στα ταχυδρομεια αν χαλασει, να το στειλω πισω κ να περιμενω κανα μηνα για να μου το επιστρεψουν...

Δημοσ.

εγω παντως δε θα ρισκαρα να αγορασω κατι απο το εξωτερικο κ μετα να τρεχω στα ταχυδρομεια αν χαλασει, να το στειλω πισω κ να περιμενω κανα μηνα για να μου το επιστρεψουν...

κι όμως, εγώ έχω καλύτερη αντιμετώπιση από το εξωτερικό, παρά από κάτι Κωτσόβολους και Πλαίσια στο εσωτερικό. Άσε που οι τιμές είναι μακράν καλύτερες...

Δημοσ.

για το πλαισιο εισαι αδικος νομιζω! εγω οσες φορες χρειαστηκε να αλλαξω hardware, μου το αλλαξαν ή επιτοπου ή την επομενη μερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...