Indiko_Xoiridio Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Είμαι σε αναζήτηση headset και κάρτας ήχου για gaming και ταινίες. Τώρα είμαι με την on-board κάρτα της μητρικής. Το όριο είναι ~100 ευρώ. Κάρτα ήχου μάλλον πάω για αυτήν. Asus Xonar DG Τώρα για το headset. Στην αρχή έλεγα να πάρω αυτό εδώ. Roccat Kave Solid 5.1 Αλλά μετά από λίγο διάβασμα είδα ότι δεν αξίζουν και τόσο τα 5.1 headset γενικά. Έχει κανείς τα παραπάνω ή κάποιο παρόμοιο να πει αντυπώσεις; Αν τελικά δεν πάρω τα roccat, μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο. JVC HA-RX900 + mic. Τι λέτε;
Intruder7s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Για την καρτα ηχου δεν ξερω. Δεν πιστευω οτι αξιζουν τα λεφτα τους λογω μικρης διαφορας ποιοτητα απο τις απλες. Τωρα για 5.1 ακουστικα εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι αξιζουν. ΑΛΛΑ...αν παρεις 5.1 ακουστικα να προσεξεις η συνδεση να γινεται με audio jack το κλασσικο των ακουστικων και ΟΧΙ με USB γιατι θα εχεις προβληματα με τον ηχο οπως την πατησα εγω.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή από την ob-board κάρτα ήχου που έχω τώρα δεν θα δω διαφορά;
Intruder7s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Αν "ξερεις" απο ηχο θα δεις διαφορα. Απλα δεν πιστευω οτι οι καρτες ηχου αξιζουν τα τοσα λεφτα που κοστιζουν για την διαφορα στην ποιοτητα που προσφερουν. Αλλα περιμενε να ακουσεις και καμια αλλη γνωμη φυσικα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλά, κανείς δεν χρησιμοποιεί headset?
St4lker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα σου πρότεινα αυτά: http://steelseries.c...ries-siberia-v2 Στυλάτα, πολύ καθαρός ήχος και flexible mic. Τα έχω σε πορτοκλί και είμαι ευχαριστημένος πολύ!
yiannis2002s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Απο τα ακουστικα δεν θα ακουσεις σε καμια περίπτωση 5.1 είτε αλλαξεις καρτα είτε οχι! Αν σου αρεσει η αισθηση του surround τοτε go for it! ...αλλιως διαλεξε καποια καλα στερεο και θα εισαι μια χαρα!
Intruder7s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Απο τα ακουστικα δεν θα ακουσεις σε καμια περίπτωση 5.1 είτε αλλαξεις καρτα είτε οχι! Αν σου αρεσει η αισθηση του surround τοτε go for it! ...αλλιως διαλεξε καποια καλα στερεο και θα εισαι μια χαρα! Εμ....συγνωμη αλλα κανεις λαθος. Υπαρχουν ακουστικα με πραγματικο 5.1. Βασικα εχουν 2 ηχειακια για μπροστα,2 για center/sub και 2 για πισω.
yiannis2002s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Εμ....συγνωμη αλλα κανεις λαθος. Υπαρχουν ακουστικα με πραγματικο 5.1. Βασικα εχουν 2 ηχειακια για μπροστα,2 για center/sub και 2 για πισω. Οπως ποια??? Τα Razer Megalodon(τα εχω) & τα Logitech G35 (τα εχει φιλος μου) που ειναι και τα δυο ''7.1'' προσομοίωση κανουν μονο....
Intruder7s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 TEAC HP-7D http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=17371 Τα οποια εχω αυτη τη στιγμη και τα OZAKI ΣIGMA τα οποια ειχα κ τα χαλασα μα δεν τα βρισκω στο google. :/
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Διάβασα πολύ καλά λόγια για αυτά εδώ τα ακουστικά σε συνδυασμό με την Xonar DG και το FiiO Ε5. Αλλά δυστυχώς το play δεν τα στέλνει Ελλάδα. Και το μόνο μαγαζί που τα βρήκα στο skroutz είναι αυτό.
Voodooman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ρίξε μια ματιά στο review μου για τα Zalman 5.1 που πήρα. Τα logitech G35 δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά λένε ότι είναι πολύ καλύτερα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ, αλλά μετά από αρκετό διάβασμα δεν θα πάω τελικά σε 5.1 αλλά σε stereo. Μάλλον θα πάρω τα JVC HA-RX900, εκτός και αν καταφέρω να βρω αυτά πουθενά.
doombringer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 παντως οποια καρτα και να παρεις φροντισε, αμα το κανουν ακομα ,να εχει ρυθμιση bass/treble και ΟΧΙ μονο equalizer... οποιος ειχε creative sb live,audigy κλπ ξερει τι εννοω.. δεν νομιζω να υπαρχουν σημερα καρτες με αυτο..και η διαφορα ειναι τεραστια απο μια που δεν το χει.. αν ξερει καποιος να μας προτεινει εδω τετοιες καρτες...και σε pci αμα γινεται..
nikolas8141 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εγω εχω αυτα http://www.overclockersclub.com/reviews/sharkoonxtaticdigital/ με 8 συνολικα ηχεια 4+4 και ειμαι πραγματικα ευχαριστημενος, ειδικα στο cod ζωγραφιζουν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.