Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου και headset για gaming και ταινίες

Indiko_Xoiridio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση headset και κάρτας ήχου για gaming και ταινίες.

Τώρα είμαι με την on-board κάρτα της μητρικής.

Το όριο είναι ~100 ευρώ.

Κάρτα ήχου μάλλον πάω για αυτήν.

Asus Xonar DG

Τώρα για το headset.

Στην αρχή έλεγα να πάρω αυτό εδώ.

Roccat Kave Solid 5.1

Αλλά μετά από λίγο διάβασμα είδα ότι δεν αξίζουν και τόσο τα 5.1 headset γενικά.

Έχει κανείς τα παραπάνω ή κάποιο παρόμοιο να πει αντυπώσεις;

Αν τελικά δεν πάρω τα roccat, μάλλον θα πάω σε κάτι τέτοιο.

JVC HA-RX900 + mic.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Για την καρτα ηχου δεν ξερω. Δεν πιστευω οτι αξιζουν τα λεφτα τους λογω μικρης διαφορας ποιοτητα απο τις απλες. Τωρα για 5.1 ακουστικα εχω να πω απο προσωπικη εμπειρια οτι αξιζουν. ΑΛΛΑ...αν παρεις 5.1 ακουστικα να προσεξεις η συνδεση να γινεται με audio jack το κλασσικο των ακουστικων και ΟΧΙ με USB γιατι θα εχεις προβληματα με τον ηχο οπως την πατησα εγω.

Δημοσ.

Αν "ξερεις" απο ηχο θα δεις διαφορα. Απλα δεν πιστευω οτι οι καρτες ηχου αξιζουν τα τοσα λεφτα που κοστιζουν για την διαφορα στην ποιοτητα που προσφερουν. Αλλα περιμενε να ακουσεις και καμια αλλη γνωμη φυσικα.

Δημοσ.

Απο τα ακουστικα δεν θα ακουσεις σε καμια περίπτωση 5.1 είτε αλλαξεις καρτα είτε οχι!

Αν σου αρεσει η αισθηση του surround τοτε go for it! ...αλλιως διαλεξε καποια καλα στερεο και θα εισαι μια χαρα!

Δημοσ.

Απο τα ακουστικα δεν θα ακουσεις σε καμια περίπτωση 5.1 είτε αλλαξεις καρτα είτε οχι!

Αν σου αρεσει η αισθηση του surround τοτε go for it! ...αλλιως διαλεξε καποια καλα στερεο και θα εισαι μια χαρα!

Εμ....συγνωμη αλλα κανεις λαθος. Υπαρχουν ακουστικα με πραγματικο 5.1. Βασικα εχουν 2 ηχειακια για μπροστα,2 για center/sub και 2 για πισω.

Δημοσ.

Εμ....συγνωμη αλλα κανεις λαθος. Υπαρχουν ακουστικα με πραγματικο 5.1. Βασικα εχουν 2 ηχειακια για μπροστα,2 για center/sub και 2 για πισω.

Οπως ποια??? :unsure:

Τα Razer Megalodon(τα εχω) & τα Logitech G35 (τα εχει φιλος μου) που ειναι και τα δυο ''7.1'' προσομοίωση κανουν μονο....

Δημοσ.

παντως οποια καρτα και να παρεις φροντισε, αμα το κανουν ακομα ,να εχει ρυθμιση bass/treble και ΟΧΙ μονο equalizer...

οποιος ειχε creative sb live,audigy κλπ ξερει τι εννοω..

δεν νομιζω να υπαρχουν σημερα καρτες με αυτο..και η διαφορα ειναι τεραστια απο μια που δεν το χει..

αν ξερει καποιος να μας προτεινει εδω τετοιες καρτες...και σε pci αμα γινεται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...