bscyb Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν έχω δημιουργήσει τα html και css αρχεία το site δηλαδή είναι έτοιμο.Αλλα τώρα δεν ξέρω πως να ανεβάσω αυτό το site στο internet ξέρω ότι υπάχουν free domains όπως .tk.Aλλα δεν ξέρω καθόλου την διαδικασία που χρειάζεται γ ώστε να δημιουργηθεί το web site
linkinpark4175 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Για αρχη χρειαζεσαι: Domain Name (το 'unique' ονομα που θα εχεις στο internet) Web Host (ενας σερβερ οποιος θα εχει τα αρχεια που ετοιμασες, και θα τα παρεχει σε αυτους που βαζουν το url του site σου στον browser τους)
bscyb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Για αρχη χρειαζεσαι: Domain Name (το 'unique' ονομα που θα εχεις στο internet) Web Host (ενας σερβερ οποιος θα εχει τα αρχεια που ετοιμασες, και θα τα παρεχει σε αυτους που βαζουν το url του site σου στον browser τους) το domain name το έχω σκεφτεί τώρα όσον αφορά τον web host υπάρχει κάποιος free γιατί έψαξα αλλα δεν βρήκα κάποιο free
jms Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το domain name το έχω σκεφτεί τώρα όσον αφορά τον web host υπάρχει κάποιος free γιατί έψαξα αλλα δεν βρήκα κάποιο free freebeehosting , http://www.000webhost.com/ είναι δύο υπηρεσίες που χρησιμοποιώ και για τζάμπα είναι καλές
bscyb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 freebeehosting , http://www.000webhost.com/ είναι δύο υπηρεσίες που χρησιμοποιώ και για τζάμπα είναι καλές Τα site καλά είναι αλλα τώρα δεν έχω ιδέα πως να ανεβάσω το site έκανα register έβαλα και το domain name αλλα τώρα πως θα του βάλω να ανοίγει τα αρχεία(html και css) που έχω φτιάξει? στο freebeehosting αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
antonisid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Λογικά σου χουν δώσει μια διεύθυνση Ip του server. Αυτήν να την βάλεις στις DNS ρυθμίσεις του Domain για να "δείχνει" προς την υπηρεσία Hosting.Στην συνέχεια μ έναν FTP(σου προτείνω FileZilla)θ ανεβάσεις τ'αρχεία στο main directory του server.Υπόψιν ότι πρέπει η αρχική σελίδα να είναι της μορφής index.html , index.htm , index.php.
bscyb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Λογικά σου χουν δώσει μια διεύθυνση Ip του server. Αυτήν να την βάλεις στις DNS ρυθμίσεις του Domain για να "δείχνει" προς την υπηρεσία Hosting.Στην συνέχεια μ έναν FTP(σου προτείνω FileZilla)θ ανεβάσεις τ'αρχεία στο main directory του server.Υπόψιν ότι πρέπει η αρχική σελίδα να είναι της μορφής index.html , index.htm , index.php. δεν με βοήθησες και πολύ ούτε πως να αλλάξω τις ρυθμίσεις του dns ξέρω και ούτε να χρησιμοποιώ το filezila ξέρω
antonisid Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ε την κατεύθυνση σου έδωσα.Μια αναζήτηση να κάνεις θα βρεις εύκολα screenshots για το πως θα χρησιμοποιήσεις τον FileZilla.Drag&Drop είναι,σέρνεις τ αρχεία απ τον υπολογιστής σου στο directory γι'ανέβασμα.Τώρα για να συνδεθείς: Username:το username που σου δωσε η εταιρεία hosting password:το password που σου δωσε η εταιρεία hosting port:21 Ip:την ip του σερβερ Όλα αυτά για να καταλάβεις τι εννοώ θα πρέπει να έχεις δει το περιβάλλον του FileZilla αλλά και οποιουδήποτε άλλου FTP.Όσον αφορά τους DNS,στην διαχείριση του domain μέσω κάποιου control pane ίσως θα δεις αλλαγή DNS.Εκεί θα βάλεις τα αντίστοιχα του server σου.Δε νομίζω ότι μπορώ πιο αναλυτικά να σου πω τι θα κάνεις.Ίσως να δυσκολεύεσαι επειδή δεν έχεις μπροστά σου το περιβάλλον (control panel , ftp) για να καταλάβεις τι εννοώ.
bscyb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ε την κατεύθυνση σου έδωσα.Μια αναζήτηση να κάνεις θα βρεις εύκολα screenshots για το πως θα χρησιμοποιήσεις τον FileZilla.Drag&Drop είναι,σέρνεις τ αρχεία απ τον υπολογιστής σου στο directory γι'ανέβασμα.Τώρα για να συνδεθείς: Username:το username που σου δωσε η εταιρεία hosting password:το password που σου δωσε η εταιρεία hosting port:21 Ip:την ip του σερβερ Όλα αυτά για να καταλάβεις τι εννοώ θα πρέπει να έχεις δει το περιβάλλον του FileZilla αλλά και οποιουδήποτε άλλου FTP.Όσον αφορά τους DNS,στην διαχείριση του domain μέσω κάποιου control pane ίσως θα δεις αλλαγή DNS.Εκεί θα βάλεις τα αντίστοιχα του server σου.Δε νομίζω ότι μπορώ πιο αναλυτικά να σου πω τι θα κάνεις.Ίσως να δυσκολεύεσαι επειδή δεν έχεις μπροστά σου το περιβάλλον (control panel , ftp) για να καταλάβεις τι εννοώ. τι να πω ακόμα δεν βγάζω άκρη δεν βρίσκω πουθενά να αλλάξω τον domain name server το μονο που έχω βρει είναι change domain name επίσης δεν βρίσκω την ip που λες
linkinpark4175 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 τι να πω ακόμα δεν βγάζω άκρη δεν βρίσκω πουθενά να αλλάξω τον domain name server το μονο που έχω βρει είναι change domain name επίσης δεν βρίσκω την ip που λες Με λίγο google τα βρίσκεις όλα. Την IP που λέει, μάλλον θα σου την έχουν στείλει σε email με όνομα "nameservers". Δεν θυμάμαι ακριβώς πως ήταν του .tk αφου έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το χρησιμοποίησα Ψάξε για κάτι του τύπου: "How to point .tk domain name to my server" ή κάτι παρόμοιο στο google
bscyb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν με τον ftp κατάφερα τελικά να ανεβάσω όλα τα αρχεία http://img508.imageshack.us/img508/7416/50694574.png αλλα τώρα οποτε προσπαθώ να μπω στο site μου εμφανίζεται έτσι το site: http://img151.imageshack.us/img151/9288/123fm.png πατάω κανονικά στο index.html και ανοίγει κανονικά αλλα αν μετά μέσα από το site πατήσω πάνω σε ένα link με πηγαίνει στο sites τις 000webhost ξέρει κανεις τι έχω κάνει λάθος? την ip του dns server πάντως δεν την άλλαξα δεν ξέρω αν φταίει αυτό
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 λοιπόν με τον ftp κατάφερα τελικά να ανεβάσω όλα τα αρχεία http://img508.imageshack.us/img508/7416/50694574.png αλλα τώρα οποτε προσπαθώ να μπω στο site μου εμφανίζεται έτσι το site: http://img151.imageshack.us/img151/9288/123fm.png πατάω κανονικά στο index.html και ανοίγει κανονικά αλλα αν μετά μέσα από το site πατήσω πάνω σε ένα link με πηγαίνει στο sites τις 000webhost ξέρει κανεις τι έχω κάνει λάθος? την ip του dns server πάντως δεν την άλλαξα δεν ξέρω αν φταίει αυτό το πρόβλημα σου ειναι οτι στο linux υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ κεφαλαίων και μικρών (και αυτό ειναι το σωστό). Οπότε στην περίπτωση σου, ΑΛΛΟ το Index.html και ΑΛΛΟ το index.html Το αλλο πρόβλημα που αναφέρεις οφείλεται στον ιδιο λόγο. Στην ιστοσελίδα σου έχεις link για το αρχείο videos.html ενώ το αρχείο έχει όνομα Videos.html που ειναι ΑΛΛΟ αρχείο, οποτε ορθα σου βγάζει λάθος. Λύση: Μετονόμασε τα αρχεία Index.html, Videos.html και Photos.html σε index.html, videos.html και photos.html και λογικά θα στρώσει. Μια ακόμα παρατήρηση για το μέλλον. Στην ονοματολογία αρχείων να αποφεύγεις τα κενά. Π.χ. το αρχείο 1st Generation of PC.html μπορούσες να το γράψεις ως 1stGenerationofPC.html ή ως 1st_Generation_of_PC.html (με χρήση του underscore) Συμπλήρωμα για το host: Τώρα που ειναι νωρίς και προφανώς δεν έχεις διαδώσει την ιστοδιεύθυνση, να φύγεις απο την 000webhost γιατί ειναι απατεώνες. Μια ωραία πρωία θα σου κατεβάσουν και θα κλειδώσουν το site μόνο και μόνο για να σε αναγκάσουν να πληρώσεις το Hosting. Για τις αναγκες σου υπάρχουν δεκαδες αλλα δωρεαν Hosting. Μια καλή και πολυ πιο αξιοπιστη λύση ειναι το http://www.freehostia.com
bscyb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 το πρόβλημα σου ειναι οτι στο linux υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ κεφαλαίων και μικρών (και αυτό ειναι το σωστό). Οπότε στην περίπτωση σου, ΑΛΛΟ το Index.html και ΑΛΛΟ το index.html Το αλλο πρόβλημα που αναφέρεις οφείλεται στον ιδιο λόγο. Στην ιστοσελίδα σου έχεις link για το αρχείο videos.html ενώ το αρχείο έχει όνομα Videos.html που ειναι ΑΛΛΟ αρχείο, οποτε ορθα σου βγάζει λάθος. Λύση: Μετονόμασε τα αρχεία Index.html, Videos.html και Photos.html σε index.html, videos.html και photos.html και λογικά θα στρώσει. Μια ακόμα παρατήρηση για το μέλλον. Στην ονοματολογία αρχείων να αποφεύγεις τα κενά. Π.χ. το αρχείο 1st Generation of PC.html μπορούσες να το γράψεις ως 1stGenerationofPC.html ή ως 1st_Generation_of_PC.html (με χρήση του underscore) Συμπλήρωμα για το host: Τώρα που ειναι νωρίς και προφανώς δεν έχεις διαδώσει την ιστοδιεύθυνση, να φύγεις απο την 000webhost γιατί ειναι απατεώνες. Μια ωραία πρωία θα σου κατεβάσουν και θα κλειδώσουν το site μόνο και μόνο για να σε αναγκάσουν να πληρώσεις το Hosting. Για τις αναγκες σου υπάρχουν δεκαδες αλλα δωρεαν Hosting. Μια καλή και πολυ πιο αξιοπιστη λύση ειναι το http://www.freehostia.com τελικά αυτό ήταν το λάθος τα είχα με κεφαλαια και όχι με μικρά τώρα μπαίνει κανονικά στο site αλλα όταν πατάω στο link που σε οδηγεί στο index.html με πηγαίνει στην σελίδα του 000webhost το site μου είναι το έξεις http://historyofpc.comxa.com/ και όσον αφορά αυτό που μου είπες για το 000webhost ότι είναι απατεώνες δεν με ενδιαφέρει αν θα μου κλειδώσουν το site γιατί το site το έφτιαξα για μια εργασία για την σχολη την οποια θα παρουσιάσω μεθαύριο οποτε μέχρι τότε να μπαίνει στο site και μετά ας μου το κλειδώσουν αλλα θα το λάβω υπόψη μου να μην ξαναφτιάξω site στο 000webhost
isay Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 ... όταν πατάω στο link που σε οδηγεί στο index.html με πηγαίνει στην σελίδα του 000webhost Δεν καταλαβα ποιο ειναι το πρόβλημα. Σε ΠΟΙΑ σελίδα του 000webhost σε παει; Τι σου λεει εκει; Για ποιο λόγο σε πήγε εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.