phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Όχι, απλά η λογική λέει ότι το ανεμιστήρι στην περίπτωσή σου μπαίνει απ' την κάτω μεριά. Βέβαια αν είσαι ΟΚ από temps και δεν έχεις ανεμιστήρι στο πάνω μέρος του κουτιού να διώχνει το θερμό αέρα, καλά είσαι.
zanzavar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Είπα και εγώ... έκανα καμία μαγκιά χωρίς να το ξέρω? Πάνω υπάρχει μόνο το τροφοδοτικό με εισαγωγή στο πίσω μέρος (σχετικά παλιό) και αν βάλω τον ανεμιστήρα να πετάει πάνω του τον αέρα δεν κερδίζω κάτι αλλά ίσως χάσω στις θερμοκρασίες του. Στο πίσω μέρος δεν έχει εξαγωγή το κουτί, επέλεξα να μη του βάλω, και η κάρτα γραφικών είναι παθητική. Exω δύο εσωτερικούς HDD που δεν είναι ζεστοί, και κυρίως δουλεύω με δίκτυο ή USB σκληρούς. Έτσι όπως είμαι τώρα συμβαίνει το εξής: το τροφοδοτικό μοιράζεται τον αέρα που τραβάει από το εσωτερικό του κουτιού και το πάνω μπροστά μέρος του κουτιού και το πετάει έξω. Αν ανέβει η θερμοκρασία δουλεύει η ψήκτρα της cpu και τον πετάει στο πίσω μέρος του κουτιού --> έξω. Τώρα στον χώρο έχω 28 βαθμούς περίπου, και θερμοκρασίες: CPU 40-42, HDD 37, VGA 34. Δε νομίζω να είναι άσχημα δεδομένου ότι δεν γυρνάει ανεμιστήρας στην cpu και το κουτί δεν έχει κανέναν extra!
pano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 zanzavar υποθέτω ότι έχεις gigabyte μητρική,γιατί η asus P5K που έχω δεν έχει επιλογή για 3 pin ανεμιστήρα και γυρνάει σε full στροφές συνέχεια,μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν το γνωρίζω;
zanzavar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το pc έχει MSI, συγκεκριμένα την K9A2GM V2. Φίλε Πάνο, να υποθέσω ότι δεν είδες την φωτό, γιατί δε νομίζω να υπάρχει μητρική της Giga με κόκκινο χρώμα Δεν είχα ποτέ μου μητρική της giga... Μόνο asus και msi. Οπότε δε μπορώ να βοηθήσω, κοίτα όμως τι παίζει στο manual και ρώτα στο αντίστοιχο section εδώ.
pano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το pc έχει MSI, συγκεκριμένα την K9A2GM V2. Φίλε Πάνο, να υποθέσω ότι δεν είδες την φωτό, γιατί δε νομίζω να υπάρχει μητρική της Giga με κόκκινο χρώμα Δεν είχα ποτέ μου μητρική της giga... Μόνο asus και msi. Οπότε δε μπορώ να βοηθήσω, κοίτα όμως τι παίζει στο manual και ρώτα στο αντίστοιχο section εδώ. Μα σου λέω asus έχω,γι'αυτό βοήθα .
zanzavar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Το κατάλαβα αλλά πλέον δεν έχω ούτε ASUS. Μόνο στο γραφείο υπάρχει αλλά δεν είχε πάρει κάτι το μάτι μου, όχι ότι το έψαχνα όμως, άρα μπορεί να έχει κάτι αντίστοιχο και να μην το έχω δε! Γι' αυτό σου είπα κοίτα στο manual ή ρίξε την ερώτηση στο αντίστοιχο section γιατί εγώ δε μπορώ να βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.