Προς το περιεχόμενο

Αγορά MoBo

george0zoso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους... Πρωτο post...

Θελω να στησω ενα ισχυρο συστημα με υψηλες δυνατοτητες κυριως για gaming αλλα και αλλες απαιτητικες εφαρμογες (αποσυμπιεση blu-ray ταινιων και εγγραφη τους σε blu-ray dvd, αναπαραγωγη σε hd). Εχω καταληξει στον επεξεργαστη (Intel core i7 950 3.06 GHz), στην καρτα γραφικων (ΑΤΙ 5870) και στη RAM (4GB DDR3 sta 1600). Ωστοσο θα ηθελα βοηθεια στην επιλογη της MoBo... Τα λεφτα που θελω να διαθεσω ειναι μεχρι 250 ευρω (μονο για τη MoBo). Επισης ριχτε καμια ιδεα για το ποια 5870 να επιλεξω. Και κατι αλλο... Αξιζει να δωσω 500-600 ευρω για 5970?

Thnx in advance...

Δημοσ.

Άρα δεν έχεις ούτε την οθόνη αν κατάλαβα καλά.

Στα 1600€ συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη;

Eίπα π.χ. γιατί δεν έχω επιλέξει ακόμα αν θα είναι LED or not :)

Συμπεριλαμβάνεται και η οθόνη στα 1600.(Και 1700 να φτάσει, δεν με πειράζει)

Δημοσ.

Το βιάζεσαι;

Γιατί μιας και δίνεις τόσα, περίμενε να λανσαριστεί η νέα πλατφόρμα της Intel.

Εκτός κι αν δε σε χαλάει (έως προτιμάς) να δώσεις αρκετά λιγότερα.

Δημοσ.

Να περιμένω πόσο καιρό δλδ ;

Θα είναι σε προσιτή τιμή οι καινούριοι επεξεργαστές ;

Επίσης, όταν λες "αρκετά λιγότερα" ;

Δημοσ.

Και με 500€ λιγότερα φτιάχνεις μια χαρά τερατάκι.

Αν όμως δεν πρόκειται να σου λείψουν, περίμενε τη νέα πλατφόρμα. Από τιμές δε γνωρίζω ακριβώς τι θα παίζει, αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας το πει :Ρ

Η Sandy Bridge αρχιτεκτονική θα σκάσει μύτη περίπου 5 εβδομάδες.

Δημοσ.

Και με 500€ λιγότερα φτιάχνεις μια χαρά τερατάκι.

Αν όμως δεν πρόκειται να σου λείψουν, περίμενε τη νέα πλατφόρμα. Από τιμές δε γνωρίζω ακριβώς τι θα παίζει, αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο ας το πει :Ρ

Η Sandy Bridge αρχιτεκτονική θα σκάσει μύτη περίπου 5 εβδομάδες.

Κοίταξε να δεις πως έχει το πράγμα:

Θέλω να πάρω ένα πολύ καλό pc, που να μπορεί να παίζει όλα τα καινούρια παιχνίδια και να κρατήσει τουλάχιστον μία 2ετία.'Οσο και να ψάχτηκα, κάτω από 1500 ευ δεν έπεσα.Αν θες, σου παραθέτω αναλυτικά το hardware :)

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις πως έχει το πράγμα:

Θέλω να πάρω ένα πολύ καλό pc, που να μπορεί να παίζει όλα τα καινούρια παιχνίδια και να κρατήσει τουλάχιστον μία 2ετία.'Οσο και να ψάχτηκα, κάτω από 1500 ευ δεν έπεσα.Αν θες, σου παραθέτω αναλυτικά το hardware :)

Όχι ντε... τα παραλές φίλε μου... Και αυτό που δε κατάλαβα είναι: θες ένα pc, με οθόνη 21.5" και να κοστίζει 1600-1700€? Είναι λίγο... περίεργο!

Εγώ σου λέω να πάρεις 6-core + 8GB, θα τα στάξεις στην κάρτα γραφικών κανονικά, και οθόνη μην πέσεις κάτω από 23"-24", κρίμα είναι για 1700€!

Μου σκας 250€ για μητρική και μου λες ότι θα βάλεις μόνο 4GB μνήμη? Αν είναι δυνατόν!!! Τι θα την κάνεις την κακόμοιρη μητρική? Αυτά που θες τα κάνουν το ίδιο καλά και πολύ πιο φτηνές!

Με απλά λόγια σου λέω: μην πάρεις intel (δε θα δεις διαφορά πουθενά, εκτός αν περιμένεις 2 μήνες μέχρι την νέα πλατφόρμα της intel), και επένδυσε σε μνήμη, κάρτα γραφικών και οθόνη σίγουρα!

Θα δώσεις 500-600€ για μητρική-επεξεργαστή χωρίς νόημα για την δουλειά που θες να κάνεις, και θα τους βάλεις και μόνο 4GB μνήμη!

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ εγώ προσωπικά αν έδινα τόσα χρήματα για σύνθεση, θα πήγαινα τουλάχιστον στην U2411, μη σου πω στην U2711 και μετά θ' ασχολούμουν με τα υπόλοιπα :Ρ

Δημοσ.

Όχι ντε... τα παραλές φίλε μου... Και αυτό που δε κατάλαβα είναι: θες ένα pc, με οθόνη 21.5" και να κοστίζει 1600-1700€? Είναι λίγο... περίεργο!

Εγώ σου λέω να πάρεις 6-core + 8GB, θα τα στάξεις στην κάρτα γραφικών κανονικά, και οθόνη μην πέσεις κάτω από 23"-24", κρίμα είναι για 1700€!

Μου σκας 250€ για μητρική και μου λες ότι θα βάλεις μόνο 4GB μνήμη? Αν είναι δυνατόν!!! Τι θα την κάνεις την κακόμοιρη μητρική? Αυτά που θες τα κάνουν το ίδιο καλά και πολύ πιο φτηνές!

Με απλά λόγια σου λέω: μην πάρεις intel (δε θα δεις διαφορά πουθενά, εκτός αν περιμένεις 2 μήνες μέχρι την νέα πλατφόρμα της intel), και επένδυσε σε μνήμη, κάρτα γραφικών και οθόνη σίγουρα!

Θα δώσεις 500-600€ για μητρική-επεξεργαστή χωρίς νόημα για την δουλειά που θες να κάνεις, και θα τους βάλεις και μόνο 4GB μνήμη!

Έχεις πολύ καιρό μάλλον να ψαχτείς σε τιμές...

PC δεν είναι μόνο CPU-VGA-MOBO νομίζω !

Όταν λέω 1700 ευρω εννοώ όλα μαζί

Κουτί-οθόνη-blu-ray recorder-τροφοδοτικό-Σκληροί δίσκοι-RAM(910 ευρω κάνουν αυτά btw)

Τεσπα, αυτό που ρωτάω είναι ποια μητρική προτείνετε γι' αυτά που ανέφερα στο αρχικό post.

Αν καποιος πιστεύει ότι μπορώ να βρω κάτι εξίσου καλό με πολύ λιγότερα χρήματα, ευχαρίστως να τον ακούσω

Δημοσ.

Έχεις πολύ καιρό μάλλον να ψαχτείς σε τιμές...

PC δεν είναι μόνο CPU-VGA-MOBO νομίζω !

Όταν λέω 1700 ευρω εννοώ όλα μαζί

Κουτί-οθόνη-blu-ray recorder-τροφοδοτικό-Σκληροί δίσκοι-RAM(910 ευρω κάνουν αυτά btw)

Τεσπα, αυτό που ρωτάω είναι ποια μητρική προτείνετε γι' αυτά που ανέφερα στο αρχικό post.

Αν καποιος πιστεύει ότι μπορώ να βρω κάτι εξίσου καλό με πολύ λιγότερα χρήματα, ευχαρίστως να τον ακούσω

καταστημα vision studio

magicalsnap201011271126.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...