liakjim Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ερωτηση προς τους ειδικους. Προκειται με τον πατριο μου , που πιανουν τα χερια του, να φτιαξουμε για το σπιτι μου καποιες ντουλαπες. Η γυναικα μου με εχει φαει να ειναι τυπου με συρομενες πορτες , προφανως για αισθητικους / πρακτικους λογους. Εχω ακουσει ομως οτι με τον καιρο κρεμανε οι πορτες. Ισχυει αυτο? Αν ναι υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει π.χ. με καλης ποιοτητας μηχανισμους? Αν ναι εχετε δουλεψει καποιον κ να τον προτεινετε? Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Όσο εύκολα θα κρεμάσει μια συρόμενη άλλο τόσο θα κρεμάσει και ο μεντεσές της άλλης. Αν είναι ποιοτικός ο μηχανισμός δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Τα μόνα μείον της συρόμενης είναι ο θόρυβος όταν ανοίγει (το «χρρρ») και το ότι δεν μπορείς να έχεις ανοιχτή ταυτόχρονα ολόκληρη τη ντουλάπα. Προσωπικά θα επέλεγα συρόμενη επειδή έχω φάει αρκετές φορές τα φύλλα της ντουλάπας στο κεφάλι ανοίγοντάς την.
bluesattack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ερωτηση προς τους ειδικους. Προκειται με τον πατριο μου , που πιανουν τα χερια του, να φτιαξουμε για το σπιτι μου καποιες ντουλαπες. Η γυναικα μου με εχει φαει να ειναι τυπου με συρομενες πορτες , προφανως για αισθητικους / πρακτικους λογους. Εχω ακουσει ομως οτι με τον καιρο κρεμανε οι πορτες. Ισχυει αυτο? Αν ναι υπαρχει τροπος να αντιμετωπιστει π.χ. με καλης ποιοτητας μηχανισμους? Αν ναι εχετε δουλεψει καποιον κ να τον προτεινετε? Ευχαριστω Παιζεις στην εδρα της .Δεν υπαρχει καν θεμα επιλογης Σοβαρα τωρα αμα ειναι ποιοτικος ο μηχανισμος...Ψαξε και κανα σχεδιακι μοντερνο, με ωραια χρωματα η κανα συνδυασμο ξυλου -γυαλιου
liakjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Παιζεις στην εδρα της .Δεν υπαρχει καν θεμα επιλογης χαχαχα. το ξερω!!! Αν είναι ποιοτικός ο μηχανισμός δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Μαλιστα. Αρα παω για συρομενη. Οποτε πρεπει να βρω ποιοτικους μηχανισμους. Εψαξα λιγο και βρηκα αυτους εδω : http://www.vialex.gr/vialex-1.html Λενε οτι αντεχουν μεχρι 70KG πορτα και εχουν 25 χρονια εγγυηση. Καλοι φαινονται. Ξερει κανενας καποιους αλλους (που να τους εχει δουλεψει δηλαδη) ?
xp-user Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Λογω επαγγελματος θα σου ελεγα να κοιταξεις και τις αναδιπλουμενες πορτες,που καλυπτουν και το κατω κουτι και το πανω .Προυποθετουν βεβαια καπιες πιο εξειδικευμενες γνωσεις για να τις κρεμασεις αλλα αξιζουν το κοπο.
liakjim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Λογω επαγγελματος θα σου ελεγα να κοιταξεις και τις αναδιπλουμενες πορτες,που καλυπτουν και το κατω κουτι και το πανω .Προυποθετουν βεβαια καπιες πιο εξειδικευμενες γνωσεις για να τις κρεμασεις αλλα αξιζουν το κοπο. Αναδιπλουμενες?Εχεις καποιο παραδειγμα γιατι δε βρισκω τι εννοεις?
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Για ποιο λογο οι συρρομενες πορτες να ειναι κρεμαστες; Θα τις εχεις εξω απο το κασωμα της ντουλαπας;
liakjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εχω δει και πορτες που κρεμιουνται απο εξω. Ετσι δεν φαινεται καθολου ο σιδηροδρομος.
xp-user Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αναδιπλουμενες?Εχεις καποιο παραδειγμα γιατι δε βρισκω τι εννοεις? http://www.manolakakis.com/gr/prdid/fd63dad6749b47958758a7f042a6c227/productinfo.aspx (Δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι αυτο ) Ενα παραδειγμα ειναι οι πορτες που βλεπεις εδω ,ανα 2 οπως τις βλεπεις πιανεις το πομολο και το τραβας προς τα εξω και αναδιπλωνονται οι πορτες σαν φυσαρμονικα ας πουμε και βλεπεις ολλη τη ντουλαπα πανω κατω.Κανε μια επισκεψη σε οποιοδηποτε μαγαζι με ντουλαπες υπνοδωματιου(τζαμπα ειναι) να το δεις απο κοντα για να καταλαβεις καλυτερα πως δουλευει το συστημα.
liakjim Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Οκ. Καταλαβα τι εννοεις. Ευχαριστω. Η αληθεια ειναι οτι χθες εκανα μια βολτα σε 2-3 εκθεσεις και κατεληξα στις συρομενες με τον μηχανισμο κρυφο , δλδ οι πορτες φαινονται σαν να αιωρουνται , για παραδειγμα οπως αυτη : http://www.manolakakis.com/gr/prdid/d87f68ba385b4d6297973e323d82eeff/productinfo.aspx (και εγω καμια σχεση με το μαγαζι ). Οποτε αφου εισαι στον χωρο , μπορεις αν θες να μου προτεινεις καποιο μηχανισμο που να εχεις δουλεψει και ξερεις οτι ειναι οκ (μπορεις κ με π.μ. για να μην κανουμε διαφημιση). Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.