Προς το περιεχόμενο

Αγορά φορητού ως 800 €

luk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από έρευνα βρήκα αυτά:

Link

Link

Link

και το γνωστό Link

Η χρήση του θα είναι γενική και παιχνίδια. Τι γνώμη έχετε? Οι κάρτες γραφικών από αυτά που έχω βρει έχουν μεγάλες διαφορές?

Λέτε να περιμένω μετά τις γιορτές που θα έχουν πουλήσει ότι μπορούν και ίσως βγάλουν καλύτερες προσφορές? Κάθε πρόταση - γνώμη ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

Πήγαινε δαγκωτό για το lenovo γιατί είναι το καλύτερο και δεν θα βρεις άλλη τέτοια ευκαιρία , όντως τον

Ιανουάριο θα πέσουν οι τιμές αλλά το συγκεκριμένο δεν θα το βρεις !! :rolleyes:

Δημοσ.

Τελικά είμαι μεταξύ αυτών των δύο

Lenovo Y560

Dell Inspiron 1564

Το Dell έχει καλύτερο επεξεργαστή και είναι φτηνότερο ενώ το Lenovo έχει καλύτερη κάρτα γραφικών. Στα παιχνίδια θα έχουν μεγάλη διαφορά? Γενικά θεωρώ την Dell πιο αξιόπιστη. Τι γνώμη έχετε?

Δημοσ.

Τελικά είμαι μεταξύ αυτών των δύο

Lenovo Y560

Dell Inspiron 1564

Το Dell έχει καλύτερο επεξεργαστή και είναι φτηνότερο ενώ το Lenovo έχει καλύτερη κάρτα γραφικών. Στα παιχνίδια θα έχουν μεγάλη διαφορά? Γενικά θεωρώ την Dell πιο αξιόπιστη. Τι γνώμη έχετε?

κατα τη γνωμη μου και οι δυο μαρκες το ιδιο αξιπιστες ειναι.

Καλα τρελη διαφορα δεν προκειται να δεις στον επεξεργαστη,μονο αν κανεις ''βαριες'' εργασιες.

οσον αφορα τις 2 καρτες πιστευω πως η 5730 υπερεχει αισθητα της 5450.

αλλα αν η dell εχει 2 χρονια εγγυηση,τοτε το τσιμπας ευκολα!

δες που βρισκεται η 5730(class 2) και η 5450 (class 3): http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5450.23819.0.html

Δημοσ.
Η χρήση του θα είναι γενική και παιχνίδια. Τι γνώμη έχετε? Οι κάρτες γραφικών από αυτά που έχω βρει έχουν μεγάλες διαφορές?

Για γενικη χρηση και οι 2 επεξεργαστες,ειναι υπεραρκετοι!

Για ανεση στις επιλογες των παιχνιδιων(και στα settings)=5730(Lenovo).

Mε την 5450 απλα θα κανεις την μια υποχορηση μετα την αλλη(Και στο τελος θα εχουμε ακομη ενα θεμα=αναβαθμιση gpu σε laptop)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...