Προς το περιεχόμενο

Hello!! pc No 2..

Agelos01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από vision studio:

post-178948-001156300 1290868509_thumb.png

Kαλή η σύνθεση...Αλλά γιατί 4πύρηνο και όχι 6πύρηνο;

Περιμένω και απο τα άλλα καταστήματα!

Δημοσ.

Kαλή η σύνθεση...Αλλά γιατί 4πύρηνο και όχι 6πύρηνο;

Περιμένω και απο τα άλλα καταστήματα!

Ένας λόγος είναι ότι ένιαι λίγο ποιο φτηνός και ότι ένιαι ποιο γρήγορος στα παιχνίδια.Για μένα πάνε στον εξαπύρηνο σε λίγα χρόνια θα σου χρειαστούν και η έξη πύρινες. ;)

Δημοσ.

Μάλλον θα πάροyμε την σύνθεση που προτείνει ο παραπάνω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!

και αποφάσισε να αλλάξει και οθόνη..Σκέφτεται να πάρει αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167104

Eρωτήσεις:

1.Ξέρουμε οτι η συναρμολόγηση του pc θα γίνει στο Πλαίσιο..Στην συναρμολόγηση θα περάσουν και τους drivers των κομματιών αυτών;Θα μας περάσουν και τα Windows;

2.Eπειδή θα πάρει σκληρό με sata III--υπάρχει ήδη ενας εξωτερικός δίσκος με SataII θα υπάρχει πρόβλημα οταν τον συνδέι στο pc;;

3.Aν την οθόνη την πάρει απο άλλο κατάστημα--τώρα απο το eshop-- ποιος θα μας την συνδέσει;;Θα χρειαστεί να περάσουμε τίποτα drivers;;

4.Θα χρειαστεί να πάρουμε τίποτα επιπλέον καλώδια;;Γιατί μο φαίνεται πως το dvd έλεγε πως είναι bulk;;;

Δημοσ.

Μάλλον θα πάροyμε την σύνθεση που προτείνει ο παραπάνω απο το ΠΛΑΙΣΙΟ!

και αποφάσισε να αλλάξει και οθόνη..Σκέφτεται να πάρει αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.167104

Eρωτήσεις:

1.Ξέρουμε οτι η συναρμολόγηση του pc θα γίνει στο Πλαίσιο..Στην συναρμολόγηση θα περάσουν και τους drivers των κομματιών αυτών;Θα μας περάσουν και τα Windows;

2.Eπειδή θα πάρει σκληρό με sata III--υπάρχει ήδη ενας εξωτερικός δίσκος με SataII θα υπάρχει πρόβλημα οταν τον συνδέι στο pc;;

3.Aν την οθόνη την πάρει απο άλλο κατάστημα--τώρα απο το eshop-- ποιος θα μας την συνδέσει;;Θα χρειαστεί να περάσουμε τίποτα drivers;;

4.Θα χρειαστεί να πάρουμε τίποτα επιπλέον καλώδια;;Γιατί μο φαίνεται πως το dvd έλεγε πως είναι bulk;;;

Για οθόνη ας δώσει κάτι παραπάνω και να πάει στην dell ;)

1)Το πλαίσιο ανεκαθεν έκανε την συναρμολόγηση και την εγκατάσταση και των drivers και του λειτουργικό δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

2)Όχι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα

3)Δεν είναι κάτι δύσκολο δυο καλώδια συνδέεις και τέλειωσες δεν χρειάζονται drivers

4)Καλώδια έχει ειδή στο κουτί της μητρικής όποτε όχι

Γενικά με αυτά που κάνει το πλαίσιο δεν θα έπαιρνα απο εκεί υπολογιστή

Δημοσ.

Γενικά με αυτά που κάνει το πλαίσιο δεν θα έπαιρνα απο εκεί υπολογιστή

Eπειδή δεν ξέρω κάτι σε σχέση με αυτό που λες ο roomate το σκέφτηκε ως εξής:Αν το παραγγείλει απο το vision studio σε περίπτωση που πάθει κάτι ο υπολογιστής θα πρέπει να τα ξαναστείλει εκεί;;Έτσι δεν είναι;;Και δεν ξέρει σε πόσο καιρό θα τον ξαναδεί...

Στην Πάτρα έχουμε ρωτήσει πολλόυς Πατρινούς και μας έχουν πει αν θέλουμα κάτι για υπολογιστές να πηγαίνουμε στο ΠΛΑΙΣΙΟ και όχι πχ στο Multirama..Είναι τα μόνα μαγαζιά που υπάρχουν εδώ για την αγορά υπολογιστών.

Οταν πήγα να πάρω εγώ το pc μου απο το συγκεκριμένο κατάστημα του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στην Πάτρα μου φάνηκαν πολύ εξυπηρετικοί και αν ας πούμε κάτι δεν το έιχαν εκεινη την στιγμή το παραγγελναν ενημερωνοντας σε αν είναι μεταχειρισμένο ή όχι κάτι που σε άλλα μαγαζια δεν το κάνουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...