zer0n Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Σίγουρα έχεις ανάγκη από bios update? Αν δεν το έχεις ανάγκη θα σε συμβούλευα να μην το δοκιμάσεις. Όπως και να έχει δικιά σου είναι η απόφαση. Πάντως εγώ έπαθα μεγάλη ζημία όταν προσπάθησα να κάνω update το bios ενός soltec motherboard επειδή ήθελα να περάσω τα xp που συμβουλεύανε να έχεις bios μετά του 1999 αν δεν κάνω λάθος. Τέλος πάντων αφού κατέβασα το update για το δικό μου μοντέλο motherboard από το site της soltec στην διαδικασία που ήταν απλούστατη κάτι πήγε λάθος και έγινε corrupt! Αποτέλεσμα καινούργιο motherboard, καινούργιος επεξεργαστής, γιατί μετά τον Pentium III στα 500 Mhz τα slot σους ΙΙΙ άλλαξαν και δεν έβγαιναν ποια motherbord με το παλιά slot και κάτι που το διαπίστωσα εκ των υστέρων (αφού αγόρασα καινούργιο motherboard) είχαν αλλάξει και τα slot της κάρτας γραφικών σε AGP 2 και χρειάστηκα και μια καινούργια κάρτα γραφικών. Εκτός από το ότι την κάρτα γραφικών μπορεί να την είχα γλιτώσει, για μια μαλακία έπαθα τέτοια ζημία. Αν τα είχα βάλει τα xp με το παλιό bios βάζω στοίχημα ότι δεν θα είχαν πρόβλημα αλλά ήθελα να τα κάνω όλα τέλια. Update δεν ξανακάνω γιατί δεν εμπιστεύομαι τα update τον εταιριών. Αν υπάρχει κάποιο bug ποιος την πληρώνει την ζημία? Αυτοί πάντως όχι.
cookie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 ego pantos ekana update giati to m/b den evlepe to 40ari skliro kai ola pigan mia xara apla de prepei na kopei to revma gia to ligo xrono pou krataei to update i diadikasia einai aploustati akoloutha tis odigies...
polidis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Kai ego pro imeron ekana me epitixeia se ena ELITEGROUP. Aplos diavase poli prosektika tis odigies tou kataskevasti kai katevase to sosto arxeio analogos tis version tis mobo sou kai den the exeis provlima.Eine poli aplo ektos aprooptou vevea(pevma,kolima pc)
makisathanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 polidis said: Kai ego pro imeron ekana me epitixeia se ena ELITEGROUP. Aplos diavase poli prosektika tis odigies tou kataskevasti kai katevase to sosto arxeio analogos tis version tis mobo sou kai den the exeis provlima.Eine poli aplo ektos aprooptou vevea(pevma,kolima pc) Θέλω να κάνω και εγώ update σε ένα mobo της Elite που βλέπει το 40-αρη δίσκο σαν 32-άρη. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1 Πρέπει να βάλω το τελευταίο bios που υπάρχει στο site της mobo (για το δικό μου μοντέλο) ή απλώς κάποιο νεώτερο; 2. Αν κάνω update θα χάσω όλα τα δεδομένα από το δίσκο μια και θα πάψει να τον βλέπει σαν 32-άρη αλλά στο σωστό μέθεθος ή όχι; Αν όντως θα χάσω τα δεδομένα πώς μπορώ να τα κρατήσω μια και έχω κάποια προγράμματα που θα θέλουν πάλι τηλέφωνα στις εταιρείες για κωδικούς και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία;
polidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 makisathanos said: polidis said: Kai ego pro imeron ekana me epitixeia se ena ELITEGROUP. Aplos diavase poli prosektika tis odigies tou kataskevasti kai katevase to sosto arxeio analogos tis version tis mobo sou kai den the exeis provlima.Eine poli aplo ektos aprooptou vevea(pevma,kolima pc) Θέλω να κάνω και εγώ update σε ένα mobo της Elite που βλέπει το 40-αρη δίσκο σαν 32-άρη. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1 Πρέπει να βάλω το τελευταίο bios που υπάρχει στο site της mobo (για το δικό μου μοντέλο) ή απλώς κάποιο νεώτερο; 2. Αν κάνω update θα χάσω όλα τα δεδομένα από το δίσκο μια και θα πάψει να τον βλέπει σαν 32-άρη αλλά στο σωστό μέθεθος ή όχι; Αν όντως θα χάσω τα δεδομένα πώς μπορώ να τα κρατήσω μια και έχω κάποια προγράμματα που θα θέλουν πάλι τηλέφωνα στις εταιρείες για κωδικούς και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία; File tha akolouthiseis tis odigies pou leei gia Bios update apo tin selida tis ELITE. Tha dis pia version exei tora to Bios sou(Mporis na tin dis stin ekinisi tou pc sou h sto manual tis mitrikis sou)kai epita tha peraseis epano tin pio kenouria pou exei vgali i Elite gia to diko sou modelo. Gia to disko sou pou les tha ton anagnorisi 100%(emena to vlepi kanonika 40gb)Ta dedomena sou den xanonde min fovase. Alagi sto Bios update apo oso xero den epireazi ton disko. Afta elpizo na voithisa
makisathanos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 Σε ευχαριστώ polidis. Μάλλον το Πάσχα που θα έχω χρόνο να κάνω τα backup στα αρχεία μου κλπ θα προχωρήσω σε αναβάθμιση του bios.
polidis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2003 makisathanos said: Σε ευχαριστώ polidis. Μάλλον το Πάσχα που θα έχω χρόνο να κάνω τα backup στα αρχεία μου κλπ θα προχωρήσω σε αναβάθμιση του bios. Den xriazete na kaneis kanena Backup.Proxora min fovase den pathenoun tipota ta arxia sou.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.