Lagoudisio Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το πλαίσιο έχει αποκτήσει δικαιολογημένα πολλούς εχθρούς τους τελευταίους μήνες. Ψάξε θέματα εδώ, αν και δε χρειάζεται. Πιο ξεκάθαρο είναι ότι το πλαίσιο χάλασε, παρά το ότι η 460 είναι πιο συμφέρουσα επιλογή από την 295 ( και αυτό το τελευταίο είναι ήδη ..αρκετά προφανές!). Έχει ανεβεί ( σ.σ. εννοώ καλές τιμές/ ενημερωμένα site/ εξυπηρετικοι υπάλληλοι/ καλό after sales) το visionstudio, το msystems και το e-gate ξεκάθαρα, χωρίς να αποκλείω και αλλά φυσικά. Αυτό που κρατάς ( γιατί βγήκα πολύ offtopic :sorry:) : ψάχνεις ποια κάρτα χρειάζεσαι και την παίρνεις πλέον από οπου σε συμφέρει οικονομικά, χώρις καμμιά ανασφάλεια Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Μαλλον πρεπει να φτιαξω αλλο τοπικ και να δηλωσω ενα budget και να περιμενω προτασεις.
Nikosgiann Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το πλαίσιο έχει αποκτήσει δικαιολογημένα πολλούς εχθρούς τους τελευταίους μήνες. Ψάξε θέματα εδώ, αν και δε χρειάζεται. Πιο ξεκάθαρο είναι ότι το πλαίσιο χάλασε, παρά το ότι η 460 είναι πιο συμφέρουσα επιλογή από την 295 ( και αυτό το τελευταίο είναι ήδη ..αρκετά προφανές!). Έχει ανεβεί ( σ.σ. εννοώ καλές τιμές/ ενημερωμένα site/ εξυπηρετικοι υπάλληλοι/ καλό after sales) το visionstudio, το msystems και το e-gate ξεκάθαρα, χωρίς να αποκλείω και αλλά φυσικά. Αυτό που κρατάς ( γιατί βγήκα πολύ offtopic :sorry:) : ψάχνεις ποια κάρτα χρειάζεσαι και την παίρνεις πλέον από οπου σε συμφέρει οικονομικά, χώρις καμμιά ανασφάλεια +1 Μsystems... πανΑΡΙΣΤΟΙ οι ανθρωποι,απιστευτη εξυπηρετηση. βγαινω λιγο off αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε για να βλεπουμε και τι καταστημα να προτιμαμε... πχ. ειχα παραγγειλει και παρει την γνωστη DELL U23.. μου τη φερανε(τσαμπα εννοειτε) και μετα απο 5 μερες μετα την παραγγελια μου τη βαλανε σε προσφορα μαζι με εναν εκτυπωτη δωρο με +5 ευρω..(δηλ. 240 την παραγγειλα και μετα απο 5 μερες εκανε 245 με εκτυπωτη δωρο) τους πηρα τηλ και μου λενε θα σας φερουμε τον εκτυπωτη με δωρο μεταφορικα και σεις θα δωσετε μονο τα 5 ευρω της διαφορας... αψογοι τι να λεμε τωρα,το πλαισιο δεν θα το κανε.... τελος off
venumis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 +1 Μsystems... πανΑΡΙΣΤΟΙ οι ανθρωποι,απιστευτη εξυπηρετηση. βγαινω λιγο off αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε για να βλεπουμε και τι καταστημα να προτιμαμε... πχ. ειχα παραγγειλει και παρει την γνωστη DELL U23.. μου τη φερανε(τσαμπα εννοειτε) και μετα απο 5 μερες μετα την παραγγελια μου τη βαλανε σε προσφορα μαζι με εναν εκτυπωτη δωρο με +5 ευρω..(δηλ. 240 την παραγγειλα και μετα απο 5 μερες εκανε 245 με εκτυπωτη δωρο) τους πηρα τηλ και μου λενε θα σας φερουμε τον εκτυπωτη με δωρο μεταφορικα και σεις θα δωσετε μονο τα 5 ευρω της διαφορας... αψογοι τι να λεμε τωρα,το πλαισιο δεν θα το κανε.... τελος off Πραγματικά άψογοι με αυτο που σου κάνανε !! Lagoudisio τελικά ποια κάρτα πήρες και απο πού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.