venumis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ειχες δλδ 500αρι τροφοδοτικο και ειχες προβλημα με μια 4870?Δεν σε αμφισβητω,απλα ρωταω. Είχα 550watt τροφοδοτικό και οχι δεν είχα πρόβλημα, η συσκευασία αν θυμάμαι καλά πρότεινε απο 500 και πάνω, επειδή εχω ομως μετρητη watt στην μπρίζα και εβλεπα σε πλήρη φόρτο τις καταναλώσεις καλό είναι να μην είσαι στα ορια, ετσι και αλλιώς δεν ξέρεις την σύνθεση του κάθε μηχανήματος οπότε κράτα πάντα λίγο μεγαλύτερο καλάθι
venumis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Φίλε μου χωρίς παρεξήγηση νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός.Αυτή την περίοδο παίζω black ops σε e8400@3960 και με μία gtx275 που τα τροφοδοτεί ένα enermax 420w +80 Φίλε μου το τι εχεις εσυ και ποιο τροφοδοτικό δεν με απασχολεί, εγω δεν θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου αν εχω το σουπερ τροφοδοτικό που δεν τραβάει κανένα ζόρι.. Για την κάρτα σου προτείνεται τροφοδοτικό απο 550watt και πάνω, αν εσυ είσαι οκ με ενα 400άρι καλό θα είναι να μην λες στον οποιοδήποτε "παιδια αν εχετε 400αρι δεν θα εχετε πρόβλημα" δεν ξέρεις τι τροφοδοτικό εχει ο καθένας και δεν ξέρεις την συνθεση του μηχανήματος.. Να ξέρεις οτι σε τροφοδοσία δεν πρέπει να είσαι ποτέ στα ορια, κ εσυ με την gtx275 είσαι.. Ολα αυτα σε φιλικό πάντα τόνο διότι δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί !!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 για αυτό όταν προτείνουμε κάποια κάρτα ρωτάμε τη μάρκα και το μοντέλο του τροφοδοτικού όχι απλά τα watts... από την στιγμή που ξέρουμε τι τροφοδοτικό έχει και πόσο καλό είναι δεν παίρνουμε κανένα στο λαιμό μας...
venumis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 για αυτό όταν προτείνουμε κάποια κάρτα ρωτάμε τη μάρκα και το μοντέλο του τροφοδοτικού όχι απλά τα watts... από την στιγμή που ξέρουμε τι τροφοδοτικό έχει και πόσο καλό είναι δεν παίρνουμε κανένα στο λαιμό μας... δλδ εσυ ξέρεις ολα τα τροφοδοτικά της αγοράς ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ξέρουμε ποια είναι σίγουρα τα καλά, αυτό φτάνει
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Κι αν δεν τα ξέρουμε κοιτάμε τα Αmperια, διαβάζουμε και κανα review και βγάζουμε άκρη.
Lagoudisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Παιδια μην τσακωνομαστε για τα τροφοδοτικα τωρα. Εγω πηρα την απαντηση γι'αυτο που ηθελα και σας ευχαριστω παρα πολυ γι'αυτο. Βεβαια... τωρα που κοιταξα για αγορα της 460, ειδα οτι βγαλανε και 2gb. Εψαξα για benchmarks και ειδα οτι η 1gb με την 2gb εχουν 2-3 fps διαφορα. Ε τωρα δεν νομιζω να αξιζει να παρω την 2gb για τοση μικρη διαφορα. Καλα δεν λεω?
Lagoudisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ωραια, χαιρομαι! Οποτε.... Αυτη: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX460-Hawk-PCI-Express-GDDR5-1-GB.htm ή αυτη: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-460-PCI-Express-GDDR5-1GB-NE5X460SF1102.htm
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δεν αξίζει να δώσεις τόσα για GTX460. Με τόσα παίρνεις μια 6870 που είναι καλύτερη από την 460. Αν πήγαινα σε 460, θα πήγαινα σε αυτήν: http://www.eworld.com.gr/front/details/1101 Μη σου πω ότι σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε 6850 (που κι αυτή είναι ελαφρώς καλύτερη από την 460), αυτό είναι μια άλλη ιστορία όμως, δε σε κόβω να ψήνεσαι για ΑΤi.
venumis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μην κοιτάς μόνο σε Πλαισιο, εκτος αν εχεις κανένα πιστωτικό απο εκει.. Πολύ καλη η Hawk αλλά προσπάθησε να την βρεις κάτω απο τα 200€ Εγω πάντως θα έπαιρνα την υλοποιηση της Gigabyte Link
Lagoudisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδια φοβαμαι να παρω απο αγνωστα καταστηματα. Δηλαδη πως και τα εχουν τοσο φτηνα? Επισης με νοιαζει και το θεμα εξυπηρετησης. Αν εχω προβλημα αργοτερα θα πρεπει να το στειλω στου διαολου τη μανα. @phanispal Γιατι μου βαζεις διλημματα? Δεν με λυπασαι? Τωρα παλι δεν ξερω τι να παρω... Καινουργιο τοπικ?
phanispal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι παίζει με τα μεγάλα μπακάλικα τον τελευταίο καιρό που τα βγάζουν όλοι στη φόρα. Αν ρίξεις ένα διαβασματάκι θα αρχίσεις να καταλήγεις.
Lagoudisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει τι παίζει με τα μεγάλα μπακάλικα τον τελευταίο καιρό που τα βγάζουν όλοι στη φόρα. Αν ρίξεις ένα διαβασματάκι θα αρχίσεις να καταλήγεις. Δηλαδη? Μπορεις να μου δωσεις link?
Teisos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Το πλαίσιο έχει αποκτήσει δικαιολογημένα πολλούς εχθρούς τους τελευταίους μήνες. Ψάξε θέματα εδώ, αν και δε χρειάζεται. Πιο ξεκάθαρο είναι ότι το πλαίσιο χάλασε, παρά το ότι η 460 είναι πιο συμφέρουσα επιλογή από την 295 ( και αυτό το τελευταίο είναι ήδη ..αρκετά προφανές!). Έχει ανεβεί ( σ.σ. εννοώ καλές τιμές/ ενημερωμένα site/ εξυπηρετικοι υπάλληλοι/ καλό after sales) το visionstudio, το msystems και το e-gate ξεκάθαρα, χωρίς να αποκλείω και αλλά φυσικά. Αυτό που κρατάς ( γιατί βγήκα πολύ offtopic :sorry:) : ψάχνεις ποια κάρτα χρειάζεσαι και την παίρνεις πλέον από οπου σε συμφέρει οικονομικά, χώρις καμμιά ανασφάλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.