Προς το περιεχόμενο

Απογοήτευση από VisionStudio.gr

T-Rex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, όταν θα σου δώσουν κι εσένα δίσκο για καινούριο και πας σπίτι και δεις δεδομένα μέσα, να σε δω τότε τι θα λες για την αξιοπιστία.

Βασικά άσε, βλέπω πολλούς τους τελευταίους μήνες που 'χουν βγει και τα λένε, ενώ παλιότερα έλεγαν αυτά που λες εσύ.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο φιλε barman. Ειπες την πιο σωστη κουβεντα.

ΕΤσι ειναι φιλαρακι. ΚΑι για Οσους με γνωριζουν μονο barman ΔΕΝ ειμαι :rolleyes:

Η αγορα θελει προσοχη και φυσικα το καλυτερο ειναι live για να μπορεις να "κοψεις"

Τι να το κανω το visionStudio οταν δε μπορει ο τυπος να μου κοψει 50-100Ε (στο συνολο) αγορας υπολογιστη ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, όταν θα σου δώσουν κι εσένα δίσκο για καινούριο και πας σπίτι και δεις δεδομένα μέσα, να σε δω τότε τι θα λες για την αξιοπιστία.

Βασικά άσε, βλέπω πολλούς τους τελευταίους μήνες που 'χουν βγει και τα λένε, ενώ παλιότερα έλεγαν αυτά που λες εσύ.

καλά αυτό με τους δίσκους γινόταν εδώ και χρόνια στο Πλαίσιο, δεν άρχισε τελευταία...

Δημοσ.

ΕΤσι ειναι φιλαρακι. ΚΑι για Οσους με γνωριζουν μονο barman ΔΕΝ ειμαι :rolleyes:

Η αγορα θελει προσοχη και φυσικα το καλυτερο ειναι live για να μπορεις να "κοψεις"

Τι να το κανω το visionStudio οταν δε μπορει ο τυπος να μου κοψει 50-100Ε (στο συνολο) αγορας υπολογιστη ;

50-100 ευρώ έκπτωση? :lol:

Στον χώρο των υπολογιστών τα ποσοστά κέρδους δεν είναι και τόσο μεγάλα. Τα 50-100 ευρώ που λες είναι το κέρδος που βγάζουν από έναν υπολογιστή αξίας 1000 ευρώ.

Μόνο οι πολύ μεγάλες εταιρίες ίσως να μπορούν να κόψουν, επειδή αυτοί τα παίρνουν με εκπτώσεις ή τα εισάγουν απευθείας.

Δημοσ.

50-100 ευρώ έκπτωση? :lol:

Στον χώρο των υπολογιστών τα ποσοστά κέρδους δεν είναι και τόσο μεγάλα. Τα 50-100 ευρώ που λες είναι το κέρδος που βγάζουν από έναν υπολογιστή αξίας 1000 ευρώ.

Μόνο οι πολύ μεγάλες εταιρίες ίσως να μπορούν να κόψουν, επειδή αυτοί τα παίρνουν με εκπτώσεις ή τα εισάγουν απευθείας.

Εγω λοιπον καταφερα -150Ε απο μπακαλικο Και μου φιλουσαν και τα χερια.

ΜΑγκια θελει αδερφε,Εαν σε δουν κοτα θα σε "ψησουν" .

*Εαν θες σε προσωπικο μηνυμα εχω και ονομα του πωλητη για να μαθεις :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.

και σε σχέση με το φτηνότερο του skroutz πόσο πάνω ήταν η συνολική τιμή πριν την μειώση που λες?

Δημοσ.

και σε σχέση με το φτηνότερο του skroutz πόσο πάνω ήταν η συνολική τιμή πριν την μειώση που λες?

Σου ειπα 150Ε : Ι7-950 Τοτε τον εδινε το φθηνοτερο στο skroutz 319Ε-Το μπακαλικο τον ειχε 335Ε και εγω τον πηρα 315Ε.

Στον manager γνωστου μπακαλικου εδειξα τιμες skroutz και μου εδωσε πιο χαμηλες-ΤΕΛΙΚΕΣ.

Εννοειται Cash. 1200Ε

• Super Moderators
Δημοσ.

νόμιζα ότι εννοούσες -150 από την συνολική τιμή που στα έδινε το μαγαζί αυτό, όχι -150 euro από την συνολική φτηνότερη τιμή που έβρισκες στο skroutz...

Δημοσ.

καλά αυτό με τους δίσκους γινόταν εδώ και χρόνια στο Πλαίσιο, δεν άρχισε τελευταία...

Kαλά, εννοείται, και δεν είναι μόνον αυτό αλλά πολλά άλλα.

Δημοσ.

νόμιζα ότι εννοούσες -150 από την συνολική τιμή που στα έδινε το μαγαζί αυτό, όχι -150 euro από την συνολική φτηνότερη τιμή που έβρισκες στο skroutz...

Εννοειται οτι το μπακαλικο αυτο ειναι το πιο ακριβο και εννοειται εαν ηταν ετσι δεν υπηρχε λογος αναφορας.

Πιο φθηνα απο το skroutz πηρα και μαλιστα καινουρια παραγγελια.

Το εψαξα καλα το θεμα. Θα μου πεις,ενταξει ετυχε 1 φορα στο τοσο.

Ε ας ψαχτουν ΟΛΟΙ για να τυχαινει πιο συχνα! Μερικα καταστηματα πουλαν οσο θελουν.Τρελα ακυρα !

Δημοσ.

barman, μερικές φορές βαριέσαι να τσακώνεσαι όλη μέρα με 100 απίθανους ανθρώπους για 100 απίθανα πράγματα. <_<

Και δεν αναφέρομαι μόνο στις αγορές, πάρε τη μέρα από το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ που κοιμάσαι, κάποιος θα σε πιάσει "κώτσο", το θέμα είναι ποιός θα είναι αυτος και πόσο "κώτσο" θα πιάσει. Μερικές φορές δεν παλεύεται, είσαι εσύ (με σφεντόνα) και το θηρίο. Ξέρεις ποιος πεθαίνει στο τέλος... :D

Δημοσ.

Ολα σχεδων τα ηλεκτρονικα καταστηματα εχουν προβλημα με τους προμηθευτες. Μια παραγγελια που εκανα χθες στο plaisio,ενα τροφοδοτικο και ενα cpu cooler (κ τα δυο με βαση το site διαθεσιμα)σημερα ενημερωθικα πως η ψυκτρα δεν ειναι διαθεσημη και ειναι αγνωστο για το ποτε θα προμιθευτουν, ενω το τροφοδοτικο πιθανωτατα να το βρουν σε καποιο καταστημα. :unsure:

Και το e-shop που ειναι το καλητερο θεωρητικα εχει αρχισει και εχει πλεων προβληματα καθως εναν σκληρο που παραγκειλε ο αδερφος μου (διαθεσιμο στο σιτε 1-2 μερες) του ειπαν πως θα περιμενει 10 μερες περιπου για την επομενη παραλαβη. Οταν τα 2 απο τα μεγαλητερα ηλεκτρονικα καταστηματα εχουν τετοια προβληματα φανταστειτε τι προβληματα θα εχουν μικρα καταστηματα οπως visinstudio.

Δημοσ.

το vision studio περα απο τις καλες τιμες το προτιμούμε στις συνθεσεις που κανουμε και λογο τις μεγαλης ποικιλιας που διαθετει!!!!

Εννοείτε οτι κανανε μλκ αλλα προτιμω να στησω ενα Pc απο vision studio,pc1 και ας περιμενω λιγο παρα να παω στο πλαισιο και να με μαδησουν και να μην παρω τα κομματια που θελω....

Δημοσ.

Εννοείτε οτι κανανε μλκ αλλα προτιμω να στησω ενα Pc απο vision studio,pc1 και ας περιμενω λιγο παρα να παω στο πλαισιο και να με μαδησουν και να μην παρω τα κομματια που θελω....

Μα το ίδιο ενδεχόμενο υπάρχει σε όλα τα καταστήματα, αυτό συζητάμε. Κανένα κατάστημα που δουλεύει με καταλογους προμηθευτή κι όχι με στοκ δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την διαθεσιμότητα των προιόντων. Τα μαγαζιά πληροφορικής και γενικότερα τεχνολογίας δεν στοκάρουν σχεδόν τίποτε γιατι τα προιόντα αλλάζουν τιμές κάθε 48ωρες και χάνουν χρήματα, γι'αυτο προτιμούν να αγοράζουν καταλόγους και υποσχέσεις των προμηθευτών για 24ωρη παράδοση κτλ. τις οποίες αγαθά ή κουτοπόνηρα μεταβιβάζουν στους πελάτες τους, αν με εννοείς.

Χωρις αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει η προσπάθεια, το ζήτημα τέθηκε γιατί ο πελάτης/topic-starter είχε μια πίεση χρόνου. Αν επείγεσαι παίρνεις οτι βρίσκεις, αν είσαι χαλλλλαρός παίρνεις (σχεδόν) οτι ψάχνεις. ;)

Δημοσ.

Xμμ εχω ξενερωσει με το καταστημα.

Εχω παραγγειλει μαζι με αλλα 12 ατομα εναν corsair F120 (οχι 1 οι 12:lol:) με παράδοση 2-7 εργασιμες και πλεον εχου περάσει...οι διπλασιες.

Δεν θεωρώ οτι φταίει το κατάστημα, μιας κατ'αυτους η corsair δεν εχει στοκ.

Αυτο που με παραξενευει ειναι το εξης.Πως βγαινει η διαθεσιμότητα στο σαιτ? Προφανως τους ειδοποιει ο καθε κατασκευαστης για αυτο ετσι δεν είναι? ο οποιος κατασκευαστής δεν μπορεί να "κοροιδευει" το εκαστοτε καταστημα δινοντας του λαθος διαθεσιμοτητες.

Εκτος κι αν κανει λαθοις φυσικα.

Επειδή εχω φιλο σε μικρο κατάστημα υπολογιστων (τοπικο) μου εχει εξηγησει πολλάκιας πως βγαινει ενα προιον κραχτης σε καποιο ονλαιν σοπ με τρελα φθηνή τιμή,ενω στην πραγματικοτητα ειναι μη διαθεσιμο ή ειναι διαθεσιμα ελαχιστα κομματια, ωστε να πεφτει κοσμος στη παγιδα και να το παραγγελνει ή να το περιμένει.

Οπως και να χει,εαν τελικα θελουμε να αγοραζουμε φθηνά πρεπει να περιμενουμε σα μαλακας...εκει καταληγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...