eric_in Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα πάλι μου ήπαν ότι έχω δίκιο ότι όταν έβαλα την παραγγελία έγραφε για δώρο, αλλά ο προμιθευτής δεν το έστειλε. Βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του, και αν έρθει τελικά δώρο, θα μας το στείλουνε. Επίσης δεν χρειάζεται να τους στείλω κάτι, το έχουν υπόψιν του ότι μου το χρωστάνε, και αν τελικά τους το στείλουν, θα μου το στείλουνε... πότε έκανες παραγγελία ;
poodle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 πότε έκανες παραγγελία ; 11/12,Σάββατο. Η τηλεόραση ήρθε την περασμένη εβδομάδα.
beez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω παραγειλει απο 28/11 και ακομα τπτ. τους εστειλα ενα τελεσιγραφο και αν δεν απαντησουν θα γελάσει καθε πικραμένος
beez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 11/12,Σάββατο. Η τηλεόραση ήρθε την περασμένη εβδομάδα. poodle μηπως φιλε ηταν το προηγουμενο σαββατο 27/11 γιατι δεν νομιζω η τηλεόραση να πρόλαβε να βγαλε την βδομαδα...
poodle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 poodle μηπως φιλε ηταν το προηγουμενο σαββατο 27/11 γιατι δεν νομιζω η τηλεόραση να πρόλαβε να βγαλε την βδομαδα... Συγγνώμη, λάθος μου!! 27/11 ήταν. Το θέμα ξεκίνησε την Παρασκευή, το είδα το Σάββατο και έκανα παραγγελία. Και πάλι σόρρυ!!!
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δυστυχώς ακόμα περιμένω να μου αλλάξουν την σπασμένη που παρέλαβα... Παρόλα τα τηλέφωνα που τους έκανα, ο "υπεύθυνος" δεν με κάλεσε ποτέ. Και για το κιτ ούτε κουβέντα ...
beez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 ονοματα υπευθυνων οπως ανεβαινεις στην τροφικη αλυσιδια. συνοδινος παπαρσενος πουτος για το κιτ θέλει πίεση.
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά ο κ. Πούτος μου έλυσε το πρόβλημα και αντικαταστάθηκε η TV μέσα σε λίγες ώρες αφού κατάφερα και μίλησα μαζί του. Για το κιτ μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού αναφέρεται στην ιστοσελίδα ( ότι οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως του στοκ. Για την ιστορία, σύμφωνα με τα λόγια του, συνολικά 3 TV παραδόθηκαν σπασμένες ... και ότι τα κιτ τα τιμολογούσε η LG 50 ευρώ ... Τώρα κάτι παράξενο. Η πρώτη -σπασμένη- TV ήταν τυλιγμένη σε ένα ασημένιο υλικό που έμοιαζε με διαστημική στολή, από έξω μεταλλικό γυαλιστερό και από μέσα μαλακό λευκό πανί. Η 2η TV παραδόθηκε στο κλασικό λευκό πλαστικό περιτύλιγμα. Και τα 2 κουτιά ήταν σφραγισμένα ...
beez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον μολις πηρα και εγω την τηλεοραση. στα ψηφιακά φαινετε να εχει προβλημα στα καναλια που παιζουν με mpeg2 δηλ ετ1,νετ,ετ3. εκει φαινετε να σπανε τα pixeblocks προβλημα στο decoding. το εχετε προσέξει αυτό? επισης αλλα θεματα τα αναλογικα εχουν κακη ληψη με χιονια παντου ενω μια samsung που υπηρχε πριν τα επαιζε μια χαρα. τελος η ταξινομηση προγραμματος δεν υπάρχει για τα ψηφιακά - κουφο?δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να τακτοποιησω τα ψηφιακα προγραμματα. ειχα και παλιοτερα lg και ηταν πολυ απλο- εδω φαινετε να λειπουν η επιλογες για την ταξινόμηση - στα αναλογικα ειναι οκ. θα κοιτάξω και το μανιουαλ μηπως λεει τπτ παντως αυτο με to mpeg2 ειναι περιεργο
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 αν έχεις πρόβλημα στα αναλογικά, τότε δεν είναι περίεργο που έχεις πρόβλημα στα ψηφιακά. Τα κανάλια της ERT έχουν χαμηλότερο σήμα από Digea ...
beez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τελικά ο κ. Πούτος μου έλυσε το πρόβλημα και αντικαταστάθηκε η TV μέσα σε λίγες ώρες αφού κατάφερα και μίλησα μαζί του. Για το κιτ μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, αφού αναφέρεται στην ιστοσελίδα ( ότι οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως του στοκ. Για την ιστορία, σύμφωνα με τα λόγια του, συνολικά 3 TV παραδόθηκαν σπασμένες ... και ότι τα κιτ τα τιμολογούσε η LG 50 ευρώ ... Τώρα κάτι παράξενο. Η πρώτη -σπασμένη- TV ήταν τυλιγμένη σε ένα ασημένιο υλικό που έμοιαζε με διαστημική στολή, από έξω μεταλλικό γυαλιστερό και από μέσα μαλακό λευκό πανί. Η 2η TV παραδόθηκε στο κλασικό λευκό πλαστικό περιτύλιγμα. Και τα 2 κουτιά ήταν σφραγισμένα ... Αποκτήστε τώρα LCD TV από την LG και κερδίστε μοναδικά δώρα!!! http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αυτο σημαινει οτι αν δεν εχει απόθεμα δεν παιρνεις την τηλεόραση. οχι βαζεις παραγγελια για τηλεόραση με μιντια μποξ και περνεις μονο την τηλέοραση και μετα το καταστημα επικαλείτε εξάντλησης του αποθέματος http://www.public.gr/lcd-tvs/ αυτο το τοπικ στο avclub ειναι ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του καταναλωτή σε θεματα εγγυήσεων. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956
papars Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αποκτήστε τώρα LCD TV από την LG και κερδίστε μοναδικά δώρα!!! http://www.public.gr/oroi-and-proypotheseis-poliseon Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων αυτο σημαινει οτι αν δεν εχει απόθεμα δεν παιρνεις την τηλεόραση. οχι βαζεις παραγγελια για τηλεόραση με μιντια μποξ και περνεις μονο την τηλέοραση και μετα το καταστημα επικαλείτε εξάντλησης του αποθέματος http://www.public.gr/lcd-tvs/ αυτο το τοπικ στο avclub ειναι ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του καταναλωτή σε θεματα εγγυήσεων. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956 Δηλαδή όλοι εσείς πήρατε κιτ; τρικ είναι στο "εξαντλήσεως των αποθεμάτων": η έννοια περιλαμβάνει και την εξάντληση του δώρου ...
poodle Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 λοιπον μολις πηρα και εγω την τηλεοραση. στα ψηφιακά φαινετε να εχει προβλημα στα καναλια που παιζουν με mpeg2 δηλ ετ1,νετ,ετ3. εκει φαινετε να σπανε τα pixeblocks προβλημα στο decoding. το εχετε προσέξει αυτό? επισης αλλα θεματα τα αναλογικα εχουν κακη ληψη με χιονια παντου ενω μια samsung που υπηρχε πριν τα επαιζε μια χαρα. τελος η ταξινομηση προγραμματος δεν υπάρχει για τα ψηφιακά - κουφο?δεν ξερω τι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να τακτοποιησω τα ψηφιακα προγραμματα. ειχα και παλιοτερα lg και ηταν πολυ απλο- εδω φαινετε να λειπουν η επιλογες για την ταξινόμηση - στα αναλογικα ειναι οκ. θα κοιτάξω και το μανιουαλ μηπως λεει τπτ παντως αυτο με to mpeg2 ειναι περιεργο Δεν έχω τέτοια προβλήματα. Στα αναλογικά η εικόνα είναι καλύτερη από την παλιά (3-4 χρονών...) LG που αντικατέστησε.(Η οποία δεν είχε πρόβλημα στο σήμα) Η ταξινόμηση όλων των καναλιών γίνεται στο ίδιο σημείο. Απλά αν προσέξεις, είναι σαν καρτέλες. Επιλέγεις τι θες να ταξινομίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.