Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αίσχος το public, παράγγειλα προχτές μια samsung που την έδειχνε σε στοκ (δεν ήταν προσφορά) και με πήραν σήμερα να μου πουν ότι τελικά δεν υπάρχει και δεν ξέρουν αν και πότε θα ξανάρθει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δυστυχώς παρέλαβα σπασμένη ... (και χωρίς δώρο)

Σε επικοινωνία μου ανέφεραν ότι το δώρο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της προσφοράς και για το σπάσιμο ... θα ... ενημερωθώ.

η προσφορα του μιντια μποξ δεν αναφαιρει συγκεκριμενη τιμη αγορας οποτε απο που και ως που δεν ισχυει? κανουν κολοτουμπες τωρα για να την γλιτώσουν

Δυστυχώς παρέλαβα σπασμένη ... (και χωρίς δώρο)

Σε επικοινωνία μου ανέφεραν ότι το δώρο δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της προσφοράς και για το σπάσιμο ... θα ... ενημερωθώ.

τοσο περιμενε παντως και να ερθει η τηλεόραση σπασμενη και δη αυτο το μοντελο που εχει βγαλει διαφορα προβληματα. δηλαδη ετσι που ξεστοκάρουν αμα σου τυχει μουφοτηλεοραση δεν θα εχουν να στην αλλαξουν.

το παμπλικ παντως παντελης ελειψη φιλότιμου- φεεεεετααααα θα μοιραστουν η τηλεοράσεις...σιγαααα σιγαααα δεν υπάρχει βιασύνη.

Που να δεις φεεεεεεταααα για να με ενημερώσουν τι και πως για την σπασμένη που παρέλαβα.

Ακόμα περιμένω τηλέφωνο από ΤΟΝ υπεύθυνο που υποτίθεται ότι θα καλούσε "σε λίγο" για να μου πει τη διαδικασία ...

Όλη μέρα σήμερα ή μιλάει ή δεν σηκώνουν τηλέφωνα.

Φυσικά έχασαν την επόμενη παραγγελία μου που την πήρε το getit (όχι ότι αυτοί είναι καλύτεροι αλλά τουλάχιστον είναι 50μ από εδώ και αν συμβεί κάτι θα τους πιάσω από το λαιμό...).

Τελικά αφού τους ξαναπήρα τηλέφωνο και έστειλα και email, μίλησα (δεν με πήραν, εγώ τους βρήκα) με μία κοπέλα που εξήγησε ότι θα μου την αλλάξουν όταν έρθει η νέα παραγγελία. Το πότε είναι άγνωστο...

Ηρθε και σε εμενα η τηλεοραση, αλλα χωρις το δώρο..Εστειλα e-mail (τηλεφωνο ουτε καν ο λογος) και περιμενω απαντηση.

Αφου το δωρο είναι απο την lg πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα το φερουν.Αλλιώς μια δωροεπιταγη θα ήταν μια χαρα!!!

Για το δώρο, πήρα τηλέφωνο και η κοπέλα μου είπε ευγενικά ότι ΔΕΝ θα πάρω δώρο αφού πήρα την ΤιΒί σε τιμή προσφοράς! Και όταν ανέφερα ότι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά, μου απάντησε ότι και άλλοι παραπονέθηκαν αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι, και να στείλω το παράπονο με email στο info@.

Το έκανα, αλλά φυσικά απάντηση δεν πήρα.

Κοροϊδία...

Εμένα πάλι μου ήπαν ότι έχω δίκιο ότι όταν έβαλα την παραγγελία έγραφε για δώρο, αλλά ο προμιθευτής δεν το έστειλε. Βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του, και αν έρθει τελικά δώρο, θα μας το στείλουνε. Επίσης δεν χρειάζεται να τους στείλω κάτι, το έχουν υπόψιν του ότι μου το χρωστάνε, και αν τελικά τους το στείλουν, θα μου το στείλουνε...

Εμένα πάλι μου ήπαν ότι έχω δίκιο ότι όταν έβαλα την παραγγελία έγραφε για δώρο, αλλά ο προμιθευτής δεν το έστειλε. Βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί του, και αν έρθει τελικά δώρο, θα μας το στείλουνε. Επίσης δεν χρειάζεται να τους στείλω κάτι, το έχουν υπόψιν του ότι μου το χρωστάνε, και αν τελικά τους το στείλουν, θα μου το στείλουνε...

:devil: :devil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...