Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα κάνει την παραγγελία την Τετάρτη 1/12 και μου είχαν πει από το κατάστημα ότι είχαν απομείνει ακόμα 3. Λαμβάνω το αρχικό μήνυμα ότι θα καθυστερήσουν λόγω πολλών παραγγελιών και μετά από 1 εβδομάδα νεκρικής σιγής αποφάσισα να τους τηλ. Η απάντηση της κοπέλας όταν της είπα την ημέρα παραγγελίας ήταν "χλωμό, πολύ χλωμό". Να μην μακρηγορώ είπε ότι αρχές αυτής της εβδομάδας θα γίνει σε μας που δεν την αποκτήσαμε αντιπρόταση αντίστοιχης έκπτωσης... άντε να δούμε!!! Πάντως όπως και να έχει δεν είναι επαγγελματίες και από μέρους μου θα τη φάνε τη δυσφημισούλα...

Δημοσ.

Εγώ πάλι είχα κάνει την παραγγελία την Τετάρτη 1/12 και μου είχαν πει από το κατάστημα ότι είχαν απομείνει ακόμα 3. Λαμβάνω το αρχικό μήνυμα ότι θα καθυστερήσουν λόγω πολλών παραγγελιών και μετά από 1 εβδομάδα νεκρικής σιγής αποφάσισα να τους τηλ. Η απάντηση της κοπέλας όταν της είπα την ημέρα παραγγελίας ήταν "χλωμό, πολύ χλωμό". Να μην μακρηγορώ είπε ότι αρχές αυτής της εβδομάδας θα γίνει σε μας που δεν την αποκτήσαμε αντιπρόταση αντίστοιχης έκπτωσης... άντε να δούμε!!! Πάντως όπως και να έχει δεν είναι επαγγελματίες και από μέρους μου θα τη φάνε τη δυσφημισούλα...

το θεμα ειναι επισης η αντιπροταση να μην σου ζητησουν +100 ευρώ για καποιο αλλο μοντελο οπως εγινε στην περίπτωση της 23αρας samsung

Δημοσ.

για δωστε τα φωτα σας τωρα στην προσφορα που εβγαλε το πλαισιο και ποσταρε αλλο παλικαρι σε αυτο το φορουμ

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sharp-LC-40LE600-LED-TV-40-LC-40LE600.htm

Sharp LED 40" 649 euro

εκ πρωτης οψεως βλεπω δεν ειναι ουτε 100hz

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερεται για την παρουσα τηλεοραση ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου διοτι παρα την ακυρωση της παραγγελιας εδω κ καιρο μεσω email μου εστειλαν σημερα σε ηλεκτρονικη μορφη την διαβεβαιωση οτι η παραγγελια μου θα αποσταλει συντομα

Οποιον λοιπον τον ενδιαφερει να την αγορασει στην ιδια φυσικα τιμη (ο ιδιος θα δωσει τα χρηματα) ας με ενημερωσει μεχρι αυριο, διαφορετικα θα την ακυρωσω τηλεφωνικος

Δημοσ.

Οποιος ενδιαφερεται για την παρουσα τηλεοραση ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου διοτι παρα την ακυρωση της παραγγελιας εδω κ καιρο μεσω email μου εστειλαν σημερα σε ηλεκτρονικη μορφη την διαβεβαιωση οτι η παραγγελια μου θα αποσταλει συντομα

Οποιον λοιπον τον ενδιαφερει να την αγορασει στην ιδια φυσικα τιμη (ο ιδιος θα δωσει τα χρηματα) ας με ενημερωσει μεχρι αυριο, διαφορετικα θα την ακυρωσω τηλεφωνικος

Καλημερα Bell , αν αναφερεσαι στην LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV τοτε θα με ενδιεφερε να την παρω στην τιμη της προσφορας , αν σε ενδιαφερει καλο θα ειναι να ερθουμε σε επαφη με pm για τις περαιτερω λεπτομερειες.

P.S. Μενεις Αθηνα?

Δημοσ.

ναι αθηνα μενω

Σου εχουνε πει ποτε θα την παραλαβεις απο καταστημα, η εχεις βαλει κατ οικον παραδοση.

Αν προκειται για παραλαβη μπορουμε να παμε εκει και να δωσω το ποσο να παραλαβω αντι για σενα

Δημοσ.

Μόλις πήρα αυτό:

"Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας σας έχει αποσταλεί και θα σας παραδοθεί σύντομα."

Για να δούμε ...

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά εκανα και εγω την παραγγελια αλλα ακομα τιποτα στην αρχη μου ειπαν οτι λογω μεγαλου αριθμου παραγγελιων θα καθυστερησει να ερθει η παραγγελια. Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο αλλα τιποτα εστειλα e-mail αλλα ουτε απαντηση. Εχει κανεις τιποτα νεοτερο??

Δημοσ.

Μόλις πήρα αυτό:

"Αγαπητέ πελάτη,

Η παραγγελία σας σας έχει αποσταλεί και θα σας παραδοθεί σύντομα."

Για να δούμε ...

ενημερωσε μας και αν θα ερθει με το μιντια κιτ η ανεφ :)

Δημοσ.

εχω αρχιζει και εκνευριζομε με το συγκεκριμενο θεμα. τωρα περνω τηλεφωνο στο 801 και μονιμως κατελλημενο. μιλαμε για τραγικες καταστασεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...