Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιστευω 8α πρεπει να υπαρχει μια συντονισμένη απαντηση στο θέμα του media player οτι θα πρεπει να το δωσουν η αλλιως εφάμιλλο δώρο.εντωμεταξυ ο ενας τα λεει ετσι ο αλλος γιουβετσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα του media sender από την αρχή, αυτό το 'δώρο' ξεκίνησε αφού έληξε η προσφορά των 679 ευρώ;

Πριν μερικές εβδομάδες αγόρασα μία 42LE5500 και το μόνο δώρο που πήρα ήταν μία επιταγή -100 ευρώ ΑΝ αγοράσω LG κλιματιστικό πάνω από 18000 Btu.

Όσο για την 42LE8500 από Public, ακόμα περιμένω ενημέρωση ...

Το δώρο http://www.public.gr/lcd-tvs/ υπήρχε και πριν αλλά και μετά την προσφορά όπως υπάρχει και τώρα.Δεν το δίνει το public αλλά η LG σε όλη την σειρά LE8500.Και αυτό φαίνετε γιατί και ο ανταγωνισμός http://www.skroutz.gr/s/264676/LG-INFINIA-42LE8500-42%22.html δίνει δώρο και δεν είναι μόνο προσφορά του public.

ποιο προσφατο μέρος του δράματος -απλα τι να πεις.

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για την τηλεόραση LG. Έχουμε παραγγείλει την τηλεόραση από τον προμηθευτή ο οποίος έχει καθυστερήσει να μας την παραδώσει.

Λυπούμαστε για την αναμονή και σας διαβεβαιώνουμε ότι μόλις μας παραδώσουν θα την αποστείλουμε την ίδια μέρα. Η εκτίμηση μας είναι ότι αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδος.

Φιλικά,

Τμήμα Εξυπηρέτησης

Ηλεκτρονικών Παραγγελιών

Public

ποιο προσφατο μέρος του δράματος -απλα τι να πεις.

Αγαπητέ πελάτη,

Σχετικά με την παραγγελία σας για την τηλεόραση LG. Έχουμε παραγγείλει την τηλεόραση από τον προμηθευτή ο οποίος έχει καθυστερήσει να μας την παραδώσει.

Λυπούμαστε για την αναμονή και σας διαβεβαιώνουμε ότι μόλις μας παραδώσουν θα την αποστείλουμε την ίδια μέρα. Η εκτίμηση μας είναι ότι αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδος.

Φιλικά,

Τμήμα Εξυπηρέτησης

Ηλεκτρονικών Παραγγελιών

Public

Μία από τα ίδια. Είναι που χτες μου είπαν για μέχρι τέλος της εβδομάδας...

Το δώρο http://www.public.gr/lcd-tvs/ υπήρχε και πριν αλλά και μετά την προσφορά όπως υπάρχει και τώρα.Δεν το δίνει το public αλλά η LG σε όλη την σειρά LE8500.Και αυτό φαίνεται γιατί και ο ανταγωνισμός http://www.skroutz.gr/s/264676/LG-INFINIA-42LE8500-42%22.html δίνει δώρο και δεν είναι μόνο προσφορά του public.

Δηλαδή εγώ που παρήγγειλα με τα 679 θα πάρω και δώρο; (αν βέβαια πάρω την TV)

@beez

Το πιθανότερο είναι να πηγαίνουν στην εταιρία και να λένε, θέλω αυτή την τιμή, πόσα τεμάχια πρέπει να πάρω; Και αφού τσιμπήσει ο κόσμος τότε βάζουν την παραγγελία. Εν το μεταξύ η εταιρία δεν έχει να παραδώσει γιατί άλλαξε το μοντέλο ...

Τέτοια εποχή βέβαια είναι και οι εκπτώσεις βάση όγκου. Δηλ. τους λέει η LG αν μέσα στο χρόνο κάνετε τόσο κίνηση θα έχετε bonus τόσο ποσό. Αν τους λείπουν τεμάχια από το όριο τρέχουν να τα καλύψουν για να μην χάσουν το bonus. Ίσως μετά τα Χριστούγεννα να δούμε και καλύτερες προσφορές ...

Μα δεν αναφέρει πουθενά ότι πρέπει να κάνει "τόσο" η tv για να πάρεις δώρο.Το δώρο το δίνει η LG με τα συγκεκριμένα μοντέλα χωρίς να αναφέρετε πουθενά δεσμευτική τιμη αν δεν κάνω λαθος.

το συγκεκριμενο καταστημα ειναι απλα αστειο, τι να την κανεις τη προσφορα αμα περιμένεις 2 βδομαδες και εχεις ξενερώσει. απλα ερασιτέχνες και θελουν και ονλαιν σοπ.

το συγκεκριμενο καταστημα ειναι απλα αστειο, τι να την κανεις τη προσφορα αμα περιμένεις 2 βδομαδες και εχεις ξενερώσει. απλα ερασιτέχνες και θελουν και ονλαιν σοπ.

+1000..Την ίδια γνώμη έχω και εγώ!

Αν την παρετε ομως θα εχετε την ιδια γνωμη?Ενταξει περιμενετε λιγο και μετα το χεζετε το μαγαζι...e-shop και αλλα τετοια μαγαζια το κανουν παμπολες φορες με τις προσφορες τους...αν δεν την παρετε ποτε τωρα χεστε τους κανονικα

Εγώ γέλασα γιατί πριν παραγγείλω online πέρασα από το Public στο Σύνταγμα και μου είπαν ότι η TV δεν είναι διαθέσιμη, παρόλα αυτά έκανα την παραγγελία Online και ακόμα περιμένω. Βέβαια έλαβα το mail που λέει ότι βρέθηκε η TV που παρήγγειλα ... και αναρωτιέμαι γιατί η χρήση του ρήματος "βρέθηκε". Δηλαδή αφού την παράγγειλα άρχισαν να την ψάχνουν; που στο ebay;

η πλακα που τους αξιζει ειναι να βγαλει καποιος αλλος μια παρομοια προσφορα και να φανε τα ακυρα για ολες τις παραγελλιες να τους μεινει μετα η στοκαδουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...