beez Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 παντως για να μην κοροιδευόμαστε η προσφορά ονλαιν ηταν-δεν ηταν 5 κομματια ολα και ολα και οτι δώσανε τα καταστήματα
bakass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εμένα μου ειπαν οτι εξαντλη8ηκέ και οτι 8α μου κάνουν αντιπρόταση απο βδομαδα για αλλη tv να πας απ το καταστημα και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου επιστραφουν τα λεφτα σου....εκτος και αν η αντιπροταση γινει με μια τηλεοραση αξιας οσο της 8500...δηλαδη 1300 ευρω που την κοστολογουν μετα το περας της προσφορας...αλλιως τι να το κανεις αν η αντιπροταση σου εχει την samsung c530 η όποια αλλη βρουν με αξια κοντα στα 700 που εδωσες..οι κλασικες απατες στην ελλαδα με κατι καταστηματα με δηθες προσφορες!!βαζουν κραχτη και στο τελος ξεστοκαρουν φτηνα μηχανηματα που δεν θα εδινες 700ευρω να τα παρεις!!
madtracker Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δίκιο εχεις...κατσε να δουμε την αντιπρόταση και το ξανασυζητάμε στο thread
eric_in Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σε μένα πάντως ήρθε αυτό πριν λίγο.... Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει βρεθεί και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας οπότε θα λάβετε και σχετική επικοινωνία. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, Τμήμα Εξυπηρέτησης Ηλ. Παραγγελίων Public
Heatspreader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ειναι στις 3D αλλα η συγκεκριμένη δεν ειναι ! καλη τιμη ομως για 42 Led φωτισμος Μήπως δεν μπορεί να "φτιάξει" 3D, αλλά να μπορεί να δείξει? 200Hz είναι, γι' αυτό το λέω.
papars Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τυπογραφικό λάθος είναι απλά. Από την ιστοσελίδα της LG βλέπουμε ότι δεν είναι 3d. Βέβαια πιθανότατα με κάποιο λογισμικό και εξωτερικό μετατροπέα να μπορεί να οδηγήσει -ανεπίσημα βέβαια- 3d γυαλιά. Και εγώ μόλις έλαβα το μήνυμα αναμονής ... πάλι καλά - περίμενα απόρριψη. Η αγορά έγινε με κάρτα, και δεν έχουν κάνει χρέωση ακόμα.
poodle Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σε μένα πάντως ήρθε αυτό πριν λίγο.... Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει βρεθεί και σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας οπότε θα λάβετε και σχετική επικοινωνία. Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, Τμήμα Εξυπηρέτησης Ηλ. Παραγγελίων Public Μου ήρθε και εμένα μόλις τώρα.
beez Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τυπογραφικό λάθος είναι απλά. Από την ιστοσελίδα της LG βλέπουμε ότι δεν είναι 3d. Βέβαια πιθανότατα με κάποιο λογισμικό και εξωτερικό μετατροπέα να μπορεί να οδηγήσει -ανεπίσημα βέβαια- 3d γυαλιά. Και εγώ μόλις έλαβα το μήνυμα αναμονής ... πάλι καλά - περίμενα απόρριψη. Η αγορά έγινε με κάρτα, και δεν έχουν κάνει χρέωση ακόμα. τα λεφτα φιλε μου χρεωνονται οταν φυγει η τηλεόραση αλλα δεν παυουν να εχουν δεσμευθει απο την κάρτα σου. υπάρχει εγκριση συναλλαγης και αντιστοιχα μειώνετε το πιστωτικό υπόλοιπο
PanosCy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 http://www.skroutz.g...phrase=42LE8500, εξω παιζει η τηλεοραση απο 850-999 σε εκατονταδες μαγαζια. http://www.guenstige...E8500&x=25&y=10 Και σε μένα ήρθε το μήνυμα της αναμονής... την πουλάω εγώ 850 ευρώ
papars Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Για λογισμικά και πληροφορίες ίσως βρεθεί κάτι εδώ: http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forum.cgi
papars Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Not yet. Απλά πέρασα από το Saturn και την είδα και πραγματικά είναι πολύ γυαλιστερή. Βλέπεις κανονικά να ξυριστείς ... Ακόμα έχει στην πρόσοψη ένα πλαστικό φιλμ, δεν μοιάζει να είναι αφαιρούμενο αλλά με αρκετή προσπάθεια ξεκολλάει. Ξέρει κανείς αν αυτό πρέπει να αφαιρεθεί; Ακόμα είδα ότι υποστηρίζει skype. Στο γούγλη δεν βρήκα αναφορές για το αν υπάρχει πράγματι αυτή η λειτουργία. Στην LE5500 που αναφέρει skype ΔΕΝ υπάρχει.
beez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 τελευταια ενημέρωση ειναι οτι περιμενουν παραλαβη για αυτη την εβδομαδα. τους θυμησα για την προσφορα με το wireless media player και οντος το θυμηθηκανε, μου ειπανε οτι το εχουμε κατοχυρωσει το δωρο οποτε αν δεν ερθει μαζί με την τηλεόραση θα το στείλουν μετα. για να δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα
tsobanakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Beez πως κατάφερες να μιλήσεις μαζι τους? Προσπαθω τηλεφωνικά αλλα δεν εχω καταφερει.e-mail ακομα να απαντησουν? Παντως η τελευταια ενημερωση που εχω για την lg 42le8500 ειναι απο προηγουμενη εβδομαδα. μακαρι να ερθει το δωρακι..
beez Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 xρησιμοποιησε το τηλεφωνο που αναγραφετε στο εμαιλ της αποδοχης παραγγελιας ειναι ενα 801 που βγαζει κατευ8ειαν στης ηλεκτρονικες παραγγελιες γιατι αν παρεις οτιδηποτε αλλο τον πουλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.