Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγώ πήρα αυτό:

"Λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών που προσέλκυσαν οι προσφορές των γενεθλίων του Public, η διεκπεραίωση τους ενδέχεται να έχει μία μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τους αναγραφόμενους χρόνους παράδοσης."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να αναφερω οτι μαλλον αν8ρακας ο θησαυρος. πηρα τηλεφωνο παμπλικ και ευτυχώς βγηκα κατευθειαν στο τμημα ηλεκτρονικων παραγγελιων. μου ειπε οτι εχουν πολλες παραγγελιες λογω της προσφορας και ενδεχετε να μην μπορεσουν να καλύψουν ολη τη ζητηση οποτε αν ειναι θα στείλουν εμαιλ με αλλη αντιπροταση. κοροιδια και απατη μου φαινεται η δουλεια για αλλη μια φορα. το σύστημα τους επερνε παραγγελιες χωρις να ελεγχετε αν υπάρχει στοκ η οχι. η κοπελα μου ειπε οτι καθε μερα στελνεις τηλεοράσεις αλλα οπως το βλέπω κανενας απο εδω μεσα δεν εχει παραλάβη. προφανώς η παρραγελιες ειναι πάρα πολλές, το απόθεμα μικρό και το ηλεκτρονικο τμημα του παμπλικ 1-2 άτομα οποτε ζορίζονται στο να στείλουν τα άκυρα. μια απο τα ίδια ελλαδαρα , αμαζον και παλι αμαζον.

Νεα τιμη , αν και εξαντλημένο: 1.348,99 €!!!

http://public.gr/prod/sound-and-vision/tv/3d/lg-infinia-42le8500-42%22-led-tv-fullhd-200hz/prod280383pp/

Οσοι την προλαβαν εκαναν μεγαλη κινηση!! :rolleyes:

λοιπον νεα ενημέρωση απο το παμπλικ, τλκ 8α παραλάβω μαλλον μεσα στην επόμενη εβδομάδα καθως ημουνα ψηλα στην τροφική αλυσίδα.

Πότε την έκανες την παραγγελία? Για το δώρο σου είπανε τίποτα?

Λοιπόν, παραγγελία πρωϊ Σαββάτου. Πήρα τηλ, η παραγγελία μου θα ικανοποιηθεί απλά θα αργίσει λίγο επειδή η αποθήκη τους άδειασε και περιμένουν καινούρια παραλαβή. Για το δώρο δεν ξέρει, ήταν μέχρι την εξάντληση αποθεμάτων.

Πόσο την είχε ρε παιδιά ? Στο λινκ την βλέπω στα 1349€ οπου δεν θα την έλεγα και καλή τιμή !!

Πάντως καλό είναι να αναφέρουμε μοντέλο και τιμή γιατι με τα λινκ μόνο δεν βγάζουμε άκρη..

Πόσο την είχε ρε παιδιά ? Στο λινκ την βλέπω στα 1349€ οπου δεν θα την έλεγα και καλή τιμή !!

Πάντως καλό είναι να αναφέρουμε μοντέλο και τιμή γιατι με τα λινκ μόνο δεν βγάζουμε άκρη..

Φιλε λεει στον τιτλο της προσφορας την τιμη

αγαπητε πουντλ η παραγγελια σου ηταν μπροστα απο την δικια μου και συγκεκριμενα ησουν μαλλον ο πρώτος που την παρήγειλε οποτε μην μασας με κολοτουμπες του στιλ μεχρι διαρκεια τον αποθεμάτων κτλπ. εκτος αν η προσφορα με το μιντια πλειερ ηταν προσχηματικη και τελικα δεν πηρε κανενας τουλάχιστον τοτε να μας το πουν. στην προσφορα δεν βλεπω να αναγραφετε κανένας ορος τετοιος -ασε δε που ακομα η προσφορά ειναι αναρτημένη στο σαιτ http://www.public.gr/lcd-tvs/

πιστεύω σε αυτο θα πρέπει να επιμείνουμε.

επίσης αναρωτιεμαι απο που και ως που οι κύριοι δεσμεύουν τα λεφτα στην πιστωτική κάρτα χωρις να ειναι σιγουροι τελικα αν θα μπορέσουν να παραδώσουν η αν ο πελάτης θα δεχτει πιθανή πρόταση αντικατάστασης με εφάμιλλη.

καλές οι προσφορές και το μαρκετινγκ για τα 5α γενε8λια του παμπλικ αλλα αν δεν συνοδευόνται με σοβαρότητα μαλλον ενδέχετε να αφήσει κοσμο δυσαρεστημένο αντι του αποτελέσματος που θέλανε.φαντάζομαι τλκ τα περισοτερα διαδικτυακα μαγαζια δεν εχουν παρακολούθηση στοκ σε πραγματικό χρόνο και μετά σου λένε συγνώμη κτλπ.

ενας φιλος μου ειπε οτι η προσφορες και το μιντια πλειερ ηταν για να κσεστοκαρει ι ελτζι γιατι τον αλλο μηνα ερχονται τα νεα μοντέλα

Φιλε λεει στον τιτλο της προσφορας την τιμη

Ναι το είδα μετά , άκυρο οτι έγραψα, δέχομαι ντομάτες στα μούτρα !! :D :D

Η κοπέλα στις ηλεκτρονικές παραγγελίες έκανε σαν να μην ήξερε καν για το δώρο. Μετά από δικές μου ερωτήσεις είπεότι είπε. Σίγουρα είναι δώρο της LG, γιατί όταν έκανα έρευνα για το μέντια πλέιερ μου έβγαλε μπόλικα ελληνικά μαγαζιά με το ίδιο πακέτο (την 8500 με το συγκεκριμμένο δώρο)στην κανονική όμως τιμή.

Πάντως την ίδια TV την έχει αγοράσει ο γιος μου πριν από 1,5 μήνα περίπου (και μετά από έρευνα που έκανε για τεχνολογίες LED και ποιότητες,κλπ κατέληξε σε αυτήν) με την κανονική τιμή της (έπαθε μια μικρή πλάκα όταν άκουσε για την προσφορά...)και είναι ενθουσιασμένος.

• Moderators

Νεα τιμη , αν και εξαντλημένο: 1.348,99 €!!!

http://public.gr/pro...z/prod280383pp/

Οσοι την προλαβαν εκαναν μεγαλη κινηση!! :rolleyes:

Καλα αυτο ειναι κολπο για θυματα!

Πρωτον για να πεις, πω ρε π0υστη, τσαμπα την πηρα , και δευτερον μπας και βγαλουν τα "σπασμενα" με οποιον χωρις να κανει ερευνα αγορας πει, "δεν την προλαβα, ας παρω καμια αλλη απο το public που εχει καλες τιμες και ευκαιριες στις μισες τιμες"!

Περα απο το οτι ειναι 200-250 ευρω ακριβοτεροι απο ολα τα υπολοιπα Ελληνικα μαγαζακια του ιντερνετ http://www.skroutz.g...phrase=42LE8500, εξω παιζει η τηλεοραση απο 850-999 σε εκατονταδες μαγαζια.

http://www.guenstige...E8500&x=25&y=10

Καλη τιμη το 680 που την ειχε (ευκαιρια σιγουρα), αλλα ποσα κομματια θα δωσει σε αυτη την τιμη; Αυτο με το 1350 λοιπον βγαζει ματι οτι ειναι αλλο ενα κολπο για δημιουργια ψευτικων εντυπωσεων. rolleyes.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...