Προς το περιεχόμενο

LG Infinia 42LE8500 - 42" LED TV - FullHD - 200Hz | 679,19€ | Public

ACP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον την χτύπησα και εγω με επιφύλαξη να μου ρθει καλο κομματι. επισης εστειλα εμαιλ με το λινκ ζητωντας να επιβεβαιώσουν οτι θα στειλουν το μιντια πλειερ μαζί δωρέαν οπως αναγράφεται στην αναρτημένη προσφορα στο σαιτ της οποιας εχω κρατήσει και σκρινσοτ.

τελος να ενημερώσω ολους τους φίλους οτι με χρήση πιστωτικής κάρτας και πηγαίνωντας σε ενα οποιδήποτε κατάστημα να βγάλετε κάρτα myclub public μπορειτε να αγοράσετε και σε 12 άτοκε δώσεις. μιλάμε για 55 ευρώ το μήνα

Δημοσ.

Ξερουμε μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα?

Σε αυτα τα λεφτα υπαρχει αντιπαλο δεος? πχ καμμια Samsung να παιζει και DTS ?

ή ουτε για αστειο με 700Ε?

Δημοσ.

πιστευω οτι σε αυτα τα λεφτα χλωμο να βρεις κατι καλυτερο...ειναι πολυ καλη η τιμη..με λιγο παραπανω λεφτα στα 800 παιρνεις την samsung 40c6000 για την οποια εχω ακουσει τα καλυτερα...εγω παντως κινουμαι προς αυτην την lg αν την προλαβω μεσα στην βδομαδα...

Δημοσ.

Πριν μερικές εβδομάδες πέτυχα τελευταία στιγμή μία προσφορά για την 42LE5500 στα 640 ευρώ, το σφύριξα σε 2 φίλους και πήραν από μία στο τσακ! Τώρα βλέπω την 42LE8500 σε κοντινή τιμή και αναρωτιέμαι τι στο καλό συμβαίνει με τις τιμές της LG.

Εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=59883&highlight=42le8500 υπάρχουν εκτενείς αναφορές από χρήστες και προβλήματα που έτυχαν με την LE8500.

Προσωπικά, την παράγγειλα από το Public - σίγουρα καλύτερη θα είναι από μία 32" no name που πήρα το 2005 κοντά 850 ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...