Προς το περιεχόμενο

Αγορά πολυμηχανήματος

madsteeve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Ψάχνω πολυμηχάνημα για φοιτητική χρήση. Έχετε κανένα υπόψην γύρω στα 60 ευρώ; Θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα ξαναγεμίσματος των μελανιών, χωρίς πρόβλημα, καθώς επίσης αν γίνεται και ξεχωριστά δοχεία χρώματος.

Ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας.

Δημοσ.

Ούπς. Είχα ανοίξει πολλά threads και δεν πήρα χαμπάρι ότι είναι πρόσφατο.

Αλλά και εκεί με την απορία μείναμε. χεχε.

Δημοσ.

Θα ήθελα μια βοήθεια. Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να πάρετε με ειδική έκπτωση ένα από τα παρακάτω, ποιο θα διαλέγατε;

Epson Stylus PX650

Canon Pixma MP495

HP Photosmart All-in-One 2011

HP Deskjet F4580 WiFi

Οι τιμές δεν ισχύουν.

Απλώς να έχει τη δυνατότητα ξαναγεμίσματος των μελανιών, χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα Epson με τίποτε. Έχουμε στη δουλειά ένα φτηνό και η πρόχειρη εκτύπωση δεν φαίνεται καθόλου (γενικά πολύ κακή διαχείριση μελανιών), η αντιγραφή είναι κάκιστης ποιότητας και τα μελάνια τελειώνουν για πλάκα. Από HP έχω καεί άσχημα και ακόμη τσούζω. Μόνο με Canon έχω κάνει δουλειά, πάνω από 1 φορά. Το wifi δεν με συγκινεί, οπότε θα έλεγα τρέχοντας Canon.

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα Epson με τίποτε. Έχουμε στη δουλειά ένα φτηνό και η πρόχειρη εκτύπωση δεν φαίνεται καθόλου (γενικά πολύ κακή διαχείριση μελανιών), η αντιγραφή είναι κάκιστης ποιότητας και τα μελάνια τελειώνουν για πλάκα. Από HP έχω καεί άσχημα και ακόμη τσούζω. Μόνο με Canon έχω κάνει δουλειά, πάνω από 1 φορά. Το wifi δεν με συγκινεί, οπότε θα έλεγα τρέχοντας Canon.

Σε ευχαριστώ που παράθεσες την γνώμη σου. Μήπως έχεις κάνει ξαναγέμισμα σε canon;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...