k0nan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την ταχήτυτα του μTorrent , έχω βάλει να κατεβάζει κάτι αλλά το κατεβάζει με 10kbs μόνο πιο κάτω θα πάει πιο πάνω δεν πάει , τα πόρτς τα έχω ανοίξει αλλά δέν λέει να στροφάρει , από seeders πάει μια χαρά άρα που είναι το πρόβλημα ?
mdr21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την ταχήτυτα του μTorrent , έχω βάλει να κατεβάζει κάτι αλλά το κατεβάζει με 10kbs μόνο πιο κάτω θα πάει πιο πάνω δεν πάει , τα πόρτς τα έχω ανοίξει αλλά δέν λέει να στροφάρει , από seeders πάει μια χαρά άρα που είναι το πρόβλημα ? options->setup guide->run tests δοκιμασες για να δεις αν οντως ειναι ανοιχτες οι ports?
k0nan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 options->setup guide->run tests δοκιμασες για να δεις αν οντως ειναι ανοιχτες οι ports? Δείχνει ότι είναι οκ, αλλά δεν είναι.
sora7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Τσέκαρε ένα άρθρο που έχω γράψει στο blog μου για το utorrent: http://konsoulito.blogspot.com/2010/11/utorrent-trick-more-seeders-fast.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.