Προς το περιεχόμενο

Αγορά ποδηλάτου - Προτάσεις.

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ρε παιδιά μια απορία γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω και εγώ ένα ποδηλατάκι..

μπορώ να πώ,ότι είμαι αρκετά ψηλός.. 1,90κάτι.. έχω ακούσει γενικά ότι το ποδήλατο δεν κάνει καλό στα γόνατα.

ισχύει ? θα έχω κανένα άλλο πρόβλημα σαν ψηλός..πχ μέση κλπ ??

τι μέγεθος μου ταιριάζει ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνει καλό στα γόνατα αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά. Εάν «στροφάρεις» αρκετά, ώστε να μην χρειάζεται να ασκείς μεάλη δύναμη με τα πόδια σου, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Το μόνο σημείο στο οποίο προκαλεί πρόβλημα το ποδήλατο είναι στους όρχεις. Αλλά και πάλι θα είσαι εντάξει εάν προμηθευτείς ποδηλατικό παντελόνι (κολάν) με «μαξιλαράκι». Ή αν κάνεις μικρές αποστάσεις, ίσως τη γλυτώσεις με μια καλή σέλα και μόνο.

Κοσμα αν δε κανω λαθος εισαι απο Θεσσαλονικη ? Αν ναι , απο ποιο καταστημα σκεφτεσαι να το αγορασεις?

Ποδηλάτης ;)

ρε παιδιά μια απορία γιατί σκέφτομαι να τσιμπήσω και εγώ ένα ποδηλατάκι..

μπορώ να πώ,ότι είμαι αρκετά ψηλός.. 1,90κάτι.. έχω ακούσει γενικά ότι το ποδήλατο δεν κάνει καλό στα γόνατα.

ισχύει ? θα έχω κανένα άλλο πρόβλημα σαν ψηλός..πχ μέση κλπ ??

τι μέγεθος μου ταιριάζει ?

Αν επιλεξεις το σωστο μεγεθος, δε θα χεις προβλημα. Οσο για το ποιο ειναι αυτο.. Καθε μαρκα εχει τα δικα της στανταρντ

Sent from my iPhone using Insomnia

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο?,

Link

και

Link

Eγω σε αυτα τα λεφτα θα επαιρνα το specialized. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ειναι πιο valuefmoney απο το scott και εμφανισιακα εμενα τουλαχιστον μου αρεσει πιο πολυ.

• 1 μήνα μετά...

Σε "συνέχεια" του thread για τον ΟΑΣΘ (ο νοων νοείτω) και για να μην ανοίγω άλλο topic, θα ήθελα να μου πείτε ποιό κατάστημα από τα παρακάτω (Θεσσαλονίκη) κατά τη γνώμη σας συνδυάζουν αξιοπιστία και οικονομία:

Μbikes

Red Zeppelin

Θεοτόκης

Urban

...και όποιο άλλο ξέρετε, μην ντρέπεστε. Υπόψην ότι μιλάμε για αγορά μάξιμουμ 400-450, όχι τίποτε τρελό.

Σε "συνέχεια" του thread για τον ΟΑΣΘ (ο νοων νοείτω) και για να μην ανοίγω άλλο topic, θα ήθελα να μου πείτε ποιό κατάστημα από τα παρακάτω (Θεσσαλονίκη) κατά τη γνώμη σας συνδυάζουν αξιοπιστία και οικονομία:

Μbikes

Red Zeppelin

Θεοτόκης

Urban

...και όποιο άλλο ξέρετε, μην ντρέπεστε. Υπόψην ότι μιλάμε για αγορά μάξιμουμ 400-450, όχι τίποτε τρελό.

από το θεοτοκη ειχα πάρει ενα πριν πολλά χρονια κ ήμουν αρκετα ευχαριστημένος... δεν ξερω τι λεει τώρα απο τιμές αλλα τότε ηταν λιγο τσιμπημενη η τιμη του ποδηλάτου (ίσως και λόγω giant)

Μbikes

Red Zeppelin

Θεοτόκης

Urban

Eννοεις οικονομια με την εννοια να βρεις ενα φθηνο ποδηλατο να κανεις τη δουλεια σου ή να εχει ενα συγκεκριμενο μοντελο σε κανονικες τιμες και οχι ανεβασμενες? Εγω θα προτεινα να κανεις μια βολτιτσα σε ολα αν εχεις χρονο και μετα ανα αγορασεις , επισης δες τι υπαρχει και σε διαφορα σιτε [εχει και ελληνικα] και στο τελος αποφασιζεις.

Ενημερωτικα ανοιξε ενα ακομα στην ν.Εγνατια "petallica" .

Eννοεις οικονομια με την εννοια να βρεις ενα φθηνο ποδηλατο να κανεις τη δουλεια σου ή να εχει ενα συγκεκριμενο μοντελο σε κανονικες τιμες και οχι ανεβασμενες? Εγω θα προτεινα να κανεις μια βολτιτσα σε ολα αν εχεις χρονο και μετα ανα αγορασεις , επισης δες τι υπαρχει και σε διαφορα σιτε [εχει και ελληνικα] και στο τελος αποφασιζεις.

Ενημερωτικα ανοιξε ενα ακομα στην ν.Εγνατια "petallica" .

ευχαριστώ και για αυτήν την πρόταση

"οικονομία" εννοώ βασικά δύο πράγματα, 1ον να μην έχει εξειδικευμένα και πανάκριβα πράγματα (όσο καλά και να είναι, δεν λέω αυτό) δηλ αποκλειστικά για άτομα που ξέρουν και ξοδεύουν, δηλ. να έχει και για τον κοινό θνητό, και 2ον να μην πουλάει πιό ακριβά από όσο πρέπει επειδή ξαφνικά το ποδήλατο έγινε "μοδα" στη Θεσ/νίκη και βρήκε ευκαιρία να τα αρπάξει.

Επίσης οικονομία θεωρώ να κάνει μεν το ποδήλατο +10 ευρώ που λέει ο λόγος, αλλά να έχει καλό before+after sales service, δωράκια, κλπ κλπ κλπ, αντί να είναι λίγο φθηνότερο αλλά "ξεβράκωτο" από υποστήριξη. Και κυρίως, οι πωλητές/ιδιοκτήτες να μην έχουν τον ελιτίστικο τουπέ (όπως σε μερικά μαγαζιά με Mac) και να σε κοιτάνε σαν σαμιαμίδι επειδή "δεν ξέρεις".

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...