Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία MP3

Fidelio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα , αν υπάρχει όρεξη , κάποιος να μου πεί για κάποιο καλό πρόγραμμα επεξεργασίας mp3 , μετατροπής από audio σε mp3 k.o.k.

Θα προτιμούσα βέβαια για κάποια links, σε αυτό που ζητάω, όπου θα δίνουν free τέτοια προγράμματα .

Για να γίνω ποιό συγκεκριμένος , με αφορά κυρίως η ηχογράφηση και η μετέποιτα μετρατοπή της σε μορφή mp3. Η ηχογράφηση αυτή γίνεται από και μέσα στον υπολογιστή μου.

Μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα το nero wave editor το όποιο με βόλευε θαυμάσια , αλλά ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει και ειδικότερα στάματησε να λειτουργεί η επιλογή αποθήκευση ως mp3PRO , απλά πλέον δεν την δέχεται . Εγκατέστησα ξανά το πρόγραμμα , ξανά και ξανά αλλά τα ίδια ως δια μαγείας δεν μπορούσα πλέον να σώσω μουσικό κομμάτι ως mp3 ?!?!?!?? Υποψιάζομαι μήπως το nero wave editor έχει περιορισμένο χρόνο λειτουργείας ή απλά κάτι τρέχει με τον υπολογιστή μου .

Επειδή φτιάχνω μουσικά μιξαρισμένα προγράμματα τα όποια χρησιμοποιώ στην δουλειά μου ( aerobics ) θα ήμουν υποχρεωμένος σε όποιον μπορέσει να με βοηθήσει πάνω σε αυτό , κάποιο wave editor ή οτιδήποτε άλλο που θα με εξυπηρετούσε.

Θέλω αν επεμβένω στο μουσικό κομμάτι στα ενδότερα , να κόβω , να κάνω επικόληση κ.τ.λ. έχοντας μπροστά μου κάποιο σχεδιάγραμμα κάποια εικονική - γραφική παράσταση.

Η συνήθης εργασία που έκανα μέχρι τώρα είναι η εξής :

- PCDJ red mixing mousic

- Ζωντανή ηχογράφηση απο nero wave editor

- Σώσιμο ως mp3PRO ,αλλά αλλαγή σε mp3

- Επεξεργασία και τα . . . ρέστα .

Ξαφνικά το nero wave editor δεν ΣΩΖΕΙ σε mp3 εμφανίζοντας error , αλλά κατα τα άλλα δουλευει μια χαρά ..... help !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...