07016529 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 γεια χαρα σε ολους τωρα πρωτοασχολουμαι με dreamweaver και εχω ενα μικρο προβληματακι με behaviors καποια πολυπλοκα behaviors εφαρμοζονται μονο μια φορα και πρεπει να ξανατρεξω τον browser για να ξαναεφαρμοστουν πχ. εχω layer1-onmouseover: show layer2: layer2-onclick: show layer3 το κανει μονο μια φορα οταν κανω preview και μετα πρεπει να ξανακανω preview για να ξαναεφαρμοστει αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι υποχρεη καταλαβαινω οτι πρεπει να ειναι κατι πολυ απλο αλλα εγω δεν ξερω πως να το διορθωσω ευχαριστω πολυ
orotoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Αν βάλεις τον κώδικα που έχει το θέμα, θα είναι πιο εύκολο..
thanocaster Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Πρέπει μετά το onmouseover να βάλεις κάποιο onmouseout που να κάνει hide το layer2, διότι (απ' ότι καταλαβαίνω) το layer2 καλύπτει το αρχικό layer1 που έχεις, με αποτέλεσμα να μπορεί να γίνει trigger δευτερη φορά. σκέψου το ώς εξής: Έχεις στα windows 2 παράθυρα, ακριβώς ίδιων διαστάσεων και ακριβώς το ένα πάνω στο άλλο. Μπροστά είναι το παράθυρο 1. Λες, λοιπόν, στα Windows, πως όταν θα πηγαίνω το ποντίκι μου πάνω από το παράθυρο 1 θα φέρνεις μπροστά το παράθυρο 2. Αν όμως δεν πεις πως όταν το ποντίκι φεύγει από το παράθυρο να επαναφέρει μπροστά το παράθυρο 1, και παραμένει το παράθυρο 2, τότε τη δεύτερη φορά που θα κάνεις hover δεν θα χρειαστεί να ξαναγίνει η διαδικασία, διότι είναι ήδη μπροστά το παράθυρο 2... Παρόλαυτά, όντως καλό θα ήταν να δουμε το snippet του κώδικα για να δούμε τί ακριβώς έχεις κάνει, και τί ακριβώς θέλεις να κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.