iznodur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Τώρα αρχίζω και ασχολούμαι με το video editing σε ψιλό επαγγελματικό επίπεδο , με πια πλατφόρμα πιστεύεται πως αξίζει περισσότερο και γιατί ; c.k. by HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το Premiere έχει πολλές δυνατότητες, αλλά είναι της Αdobe... = Errors, crashes, άθλια αργό rendering. Το Final Cut δεν το έχω δουλέψει, οπότε δεν ξέρω. Αλλά εφόσον το γυρνάς σε επαγγελματικό επίπεδο, μήπως να έριχνες και μια ματιά σε Avid και Edius? (Το Avid είναι το ΤΟΥΜΠΑΝΟ επαγγελματικό πρόγραμμα μοντάζ και το Edius, που προτιμώ είναι πιο απλό, αλλά πολύ γρήγορο. Rendering σε ζωντανό χρόνο κλπ). Τώρα που το σκέφτομαι όμως, δεν ξέρω αν υπάρχει Edius για Mac... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Εντάξει δεν θέλω και τούμπανο επαγγελματικό , πιο πολύ χόμπυ που θα συνδυαστεί και με κάποια χρήματα τώρα θυμάμαι ότι είχα διαβάσει για σύγκριση μεταξύ avid και final cut και έλεγαν ότι το avid έχει μείνει πίσω c.k. by HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Κοίτα, επειδή και εμένα δεν μου αρέσει το Avid (παραείναι πολύπλοκο για αυτά που θέλουμε συνήθως) ψάξε να δεις αν υπάρχει το Edius για Mac. Είναι προγραμματάρα, μπορεί να μην έχει τα τρελά εφέ/φίλτρα, αλλά στο συμβατικό μοντάζ είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ! Μπορεί να κάνει ένα σάπιο υπολογιστή 5ετίας να μοιάζει ότι πετάει. Και πολύ απλό στη χρήση, το μαθαίνεις σε μερικές ώρες. Και το σημαντικότερο ρε φίλε, είναι ότι είναι σταθερό πρόγραμμα! Ελάχιστα errors και κρασαρίσματα. Και εάν κρασάρει, σώζει αυτόματα και συνεχίζεις. Όχι σαν τις σαχλαμάρες της Adobe που σου λέει ότι έχεις μια ευκαιρία να σώσεις και αηδίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 φίλε μου απο ότι είδα το edius δεν υπάρχει για mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εγώ νομίζω ότι από τη στιγμή που θα δουλεύεις σε Mac, το Final Cut Pro θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω πως το Final Cut Pro είναι το Νο1 σε ότι αφορά το video edit για επαγγελματικό σκοπό..... Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εξαρταται τι θελεις να μονταρεις... Εγω τα χρησιμοποιω ολα , λογω δουλειας. Αν τα αρχεια σου ειναι απο τις νεες HD βιντεοκαμερες ή φωτογραφικες DSLR τοτε ειναι προτιμοτερο να πας σε Premiere CS5 (οχι παλαιοτερ). Αυτο γιατι ειναι το μονο (προς το παρον) που δουλευει native - χωρις μετατροπη δηλ - τετοιου ειδους αρχεια. Εγω στη δουλεια μου δουλευω Avid, αλλα δεν υποστηριζει τετοιου ειδους αρχεια χωρις μετατροπη (που ειναι χρονοβορα). Το final cut μπορει να δεχτει μερικα αρχεια τετοιου ειδους, αλλα οχι ολα. Αν μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες , θα σου πω ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 ε κοίτα βασικά δεν είναι και για πλήρως επαγγελματική δουλειά , βέβαια τα αρχεία είναι το πολύ 720 p μέχρι στιγμής , προσανατολίζομαι περισσότερο στο premiere αν και φανατικός της apple ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.