vs50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Γειά σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει κάποιος οδηγίες για το πως μπορώ να ανοίξω το κάτω καπάκι στο laptop toshiba sa40-e, ώστε να καθαρίσω το ανεμιστηράκι, γιατί έχει πιάσει πολλές σκόνες και κάνει ένα φοβερό θόρυβο όταν δουλεύει. Προσπάθησα να το κάνω ξεβιδώνοντας καμιά 20αριά βίδες αλλά δεν το κατάφερα και σταμάτησα με τον φόβο μην σπάσω τίποτε. Ευχαριστώ
ss13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ό,τι αυτό σου χρειάζεται !! http://www.notebook-manuals.com/manuals/TOSHIBA/Satellite/model-A40-95.html
vs50 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά στη σελίδα που μου είπες, αν και λέει ότι κατεβάζεις το service manual, τελικά έχει για κατέβασμα μόνο το user's manual, εκτός και εάν δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν και τα δύο. Μου λες σε παρακαλώ Ευχαριστώ και πάλι
vs50 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 SS13 σε ευχαριστώ πολύ, αρχίζω το ξήλωμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.