Προς το περιεχόμενο

Κόστος συμβουλευτικών υπηρεσιών web developing

function

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τεχνικός / προγραμματιστής (web designer, web developer) σε μια εταιρεία πληροφορικής. Πρόσφατα μου ζητήθηκε από εξωτερικό πελάτη (εκτός εταιρείας) να παρέχω καθαρά συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με ένα site που θέλει να φτιάξει. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν να κάνουν με μια έρευνα γύρω από έτοιμα templates και scriptακια για τη δημιουργία ενός site παρόμοιου με το www.goldendeals.gr, όπου θα παρέχονται προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, και προφανώς θα περιέχει και τραπεζικές συναλλαγές Online.

Γνωρίζει κανένας περίπου (επειδή πρώτη φορά το κάνω) πόσο χρεώνεται κάτι τέτοιο??????

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ναι. Απο τη στιγμή που δε του προσφέρεις και κάποια τεχνογνωσία (πχ. πως να το στήσει, τι λειτουργίες να έχει, τι χρώματα, τι layout κτλ) 100-150 καλά ακούγονται.

Δημοσ.

Αναλόγως το χρόνο που θα χρειαστείς. Λογικό μου ακούγεται κάτι όπως 8-12 ευρώ/ώρα..

Εμένα 5 ευρώ την ώρα. Ανάλογα πόσα τζάμια θα καθαρίσεις.

Δημοσ.

Καλά αναλόγως πόσο κοστολογεί την ώρα του ο καθένας.. σίγουρα. Κάποιος μπορεί να το κάνει και τσάμπα. Δεν είναι τίποτα, μια μέρα δουλειά.

Δημοσ.

απο γνωστή εταιρία έχω ακούσει 10.000. Και δεν μου φαινετε παράξενο. Σωστή δουλεία όμως... απο το 0. Και όχι clones....

για να φτιάξει κάτι εξ αρχής και custom.. Εδώ άλλο ζητάει. Βέβαια αμα γουστάρει λέει και 10χιλιάρικα. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...