function Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά, Είμαι τεχνικός / προγραμματιστής (web designer, web developer) σε μια εταιρεία πληροφορικής. Πρόσφατα μου ζητήθηκε από εξωτερικό πελάτη (εκτός εταιρείας) να παρέχω καθαρά συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με ένα site που θέλει να φτιάξει. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν να κάνουν με μια έρευνα γύρω από έτοιμα templates και scriptακια για τη δημιουργία ενός site παρόμοιου με το www.goldendeals.gr, όπου θα παρέχονται προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια, και προφανώς θα περιέχει και τραπεζικές συναλλαγές Online. Γνωρίζει κανένας περίπου (επειδή πρώτη φορά το κάνω) πόσο χρεώνεται κάτι τέτοιο?????? Ευχαριστώ πολύ!
orotoi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Αναλόγως το χρόνο που θα χρειαστείς. Λογικό μου ακούγεται κάτι όπως 8-12 ευρώ/ώρα..
function Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δηλαδή για καμμιά βδομάδα δουλειά (περί την μία ώρα την ημέρα) προτείνεις 100€?
orotoi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ναι. Απο τη στιγμή που δε του προσφέρεις και κάποια τεχνογνωσία (πχ. πως να το στήσει, τι λειτουργίες να έχει, τι χρώματα, τι layout κτλ) 100-150 καλά ακούγονται.
alexandr0s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Αναλόγως το χρόνο που θα χρειαστείς. Λογικό μου ακούγεται κάτι όπως 8-12 ευρώ/ώρα.. Εμένα 5 ευρώ την ώρα. Ανάλογα πόσα τζάμια θα καθαρίσεις.
orotoi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλά αναλόγως πόσο κοστολογεί την ώρα του ο καθένας.. σίγουρα. Κάποιος μπορεί να το κάνει και τσάμπα. Δεν είναι τίποτα, μια μέρα δουλειά.
mixalis8 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 απο γνωστή εταιρία έχω ακούσει 10.000. Και δεν μου φαινετε παράξενο. Σωστή δουλεία όμως... απο το 0. Και όχι clones....
orotoi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 απο γνωστή εταιρία έχω ακούσει 10.000. Και δεν μου φαινετε παράξενο. Σωστή δουλεία όμως... απο το 0. Και όχι clones.... για να φτιάξει κάτι εξ αρχής και custom.. Εδώ άλλο ζητάει. Βέβαια αμα γουστάρει λέει και 10χιλιάρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.