Προς το περιεχόμενο

Καθυστερημένη εκκίνηση

Psychopath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Πριν από κάποιο καιρό, έβαλε ο αδερφός μου στο pc του την gigabyte 5850. Το σύστημά του είναι:

Gigabyte GA-N650SLI-DS4

Core Quad 2.6

4gb kingston

toughpower 750w 85+

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγει τον υπολογιστή, ξεκινάνε να δουλεύουν λαμπάκια και ανεμιστηράκια αλλά αργεί να κάνει το κλασικό μπιπ. Μπορεί να κάνει και 20-25 δευτ. να το κάνει. Άλλες φορές, 5-6. Εκεί κυμαίνεται. Σπάνια, δεν το κάνει και καθόλου και ο υπολογιστής δεν ξεκινάει. Μετά το μπιπ βέβαια, ξεκινάνε όλα κανονικά. Τι λέτε να είναι;

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι το πρόβλημα με τη σειρά 5xxx της ATI σε συνδυασμό με nvidia chipset στη μητρική. Εαν πρόκειται

περι αυτού μόνο bios update σε σώζει υπό την προυπόθεση πάντα ότι η Gigabyte έχει βγάλει για το σχετικό θέμα.

Ξεκίνα από την πρόταση του παραπάνω και βλέπεις.

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι το πρόβλημα με τη σειρά 5xxx της ATI σε συνδυασμό με nvidia chipset στη μητρική. Εαν πρόκειται

περι αυτού μόνο bios update σε σώζει υπό την προυπόθεση πάντα ότι η Gigabyte έχει βγάλει για το σχετικό θέμα.

Ρε παιδιά έλεος που τα βρίσκετε αυτα και τα γράφετε ??

Αυτο ρε φίλος απο που το ανακάλυψες και το λες ? Εσυ με αυτα που γράφεις δεν πας να βοηθήσεις κάποιον αλλά να τον καταστρέψεις :o

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος που τα βρίσκετε αυτα και τα γράφετε ??

Αυτο ρε φίλος απο που το ανακάλυψες και το λες ? Εσυ με αυτα που γράφεις δεν πας να βοηθήσεις κάποιον αλλά να τον καταστρέψεις :o

Χαλαρωσε λιγο.Επειδη του προτεινε ενα bios update θα τον καταστρεψει? :huh:

Πρωτη φορα ακους για τετοιο προβλημα με ΑΤΙ 5χχχ και nVidia chipset?

Δημοσ.

Χαλαρωσε λιγο.Επειδη του προτεινε ενα bios update θα τον καταστρεψει? :huh:

Πρωτη φορα ακους για τετοιο προβλημα με ΑΤΙ 5χχχ και nVidia chipset?

Χαλαρός είμαι, το καταστρέψει το είπα χιουμοριστικά..

Ναι την εχω ακούσει ξανά την πατατιά περι nvidia chipset !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...