Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με τα 7 κατα την εκκινηση

kikonec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πριν ενα μηνα ειχα προβλημα με τα 7 64Bit οταν ανοιγα τον υπολογιστη μου κολουσε στο ανοιγμα "welcome" και πισω φοντο μπλε!!! εκανα επαννεκινησης ολο τα ιδια το πολυ πολυ να περνουσε το φορτωνω και πηγαινε σε μαυρη οθονη με το ποντικι να φαινεται και δεν εκανε τπτ αλλο ....

αναγκαστηκα και εκανα φορματ τα ξανα εβαλα ολα καλα για περιπου ενα μηνα μεχρι χθες το βραδι(το γραφω και αυτο γιατι μπορει να παιζει λογος) που ηρθε το ξαδερφακι μου με τον εξωτερικο του τον σκαναρει βρισκει 4 ιους παντα ερχοτανε με γεματο ιους! τα σβηνουμε περνει κατι ταινειες κτλ που ηθελε και σημερα το πρωι παω να το ανοιξω και μου εκανε αυτα τα κολπα παλι....τωρα ειμαι σε safe mode με ιντερνετ για να γραψω εδω μεσα....

τι λετε εσεις τυχαιο η φταει τπτ αλλο απο τις εκδοσεις του windows να βαλω μηπως 32bit θα ειναι καλυτερα??

Δημοσ.

Τι σε εκανε να διαλεξεις 64bit τοτε και 32 τωρα; Για πες μας τι συστημα εχεις.

οχι τα 64αρια φορεσα και τις 2 φορες...τωρα τον εκανα εκκινηση και ανοιξε κανονικα αν τον κλεισω ομως παλι ειμαι σιγουρος θα μου αρχισει τις βλακειες του!!

intel core 2quad q8200 2.34ghz

συστημα 64bit

μνημη ram 4gb

αν θες περισσοτερες λεπτομερειες πες μου να σε στειλω!

Δημοσ.

Μνημη;

Αφου ανοιξε κανονικα κατεβασε και το malwarebytes να το σκαναρεις και με αυτο και τα test tools του σκληρου σου δισκου.

Δημοσ.

Μνημη;

Αφου ανοιξε κανονικα κατεβασε και το malwarebytes να το σκαναρεις και με αυτο και τα test tools του σκληρου σου δισκου.

πανω στο μηνυμα σου εδειξα οτι εχω 4αρα μνημη τωρα θα αγορασω το ad-aware και να δω τι γινεται γιατι με το malwarebytes συναντησα κατι προβληματα!

ασε που φοβαμαι να κανω επανακινηση μην δεν ανοιξει!

Δημοσ.

Μην κάνετε τίποτα με 3rd party programs αφού δεν είναι καν ανάγκη.

Πάρε το CD της εγκατάστασης σου και έχει μέσα recovery tools,

έχει και crash analyser και άλλα πολλά εργαλεία.

Δημοσ.

Μην κάνετε τίποτα με 3rd party programs αφού δεν είναι καν ανάγκη.

Πάρε το CD της εγκατάστασης σου και έχει μέσα recovery tools,

έχει και crash analyser και άλλα πολλά εργαλεία.

για να δω το cd μου θα τα εχει αυτα γιατι ειναι λιγο αλανιαρικο cd!!!

Δημοσ.

για να δω το cd μου θα τα εχει αυτα γιατι ειναι λιγο αλανιαρικο cd!!!

Πρέπει να κάνεις μπουτ με αυτό.Στο λέω μήπως φοβάσαι να κάνεις επανεκκίνηση το μηχάνημα :)

Δημοσ.

παιδια δοκιμασα 2 spyware προγραμματα απο πανω και μου εβγαλαν αρκετΟυς ιους!!!

και τωρα μεχρι στιγμης δεν το συναντησα ξανα αυτο το προβλημα...

thanks..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...