Προς το περιεχόμενο

NetFaster IAD - προβλημα

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να ανοιξω καποια ports, αλλα δεν ανοιγουν.

Πηγα και γω και κοιταξα στο γνωστο site περι port forwarding και ειδα οτι το συγκεκριμενο

router θελει να του κανεις πρωτα static ip για να μπορεσεις να κανεις port forward.

Ελα μου ομως που ενω του εκανα μια χαρα static ip, αυτο δεν λεει να μου ανοιξει τα ports που του λεω!

Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω.

(χρησιμοποιω τα προγραμματακια απο το site για να κανω static την ip μου και να δω αν ειναι ανοικτα ή κλειστα τα ports που θελω)

ΥΓ: Παω για υπνο τωρα, οποτε μην παρεξηγηθει κανεις που δεν θα απαντησω συντομα :P

Δημοσ.

??

ποια προγραμματάκια? static ip προφανώς εννοεί για το pc σου, να μην παίρνει δηλαδή αυτόματα ip απο τον dhcp server (απ το router σου τέλος πάντων)

Στο router σου, πας ΝΑΤ - Virtual Server

Εκεί βάζεις την ip (του pc σου), επιλέγεις tcp ή udp (ή και τα δυο) βάζεις το port που θες να ανοίξεις και τσεκάρεις το enable.

Πατάς add και είσαι οκ.

Λογικά η ip που παίρνεις είναι η 192.168.2.2, αλλα για σιγουριά μπορείς να ορίσεις μια 'καρφωτή' ip στις ρυθμίσεις του δικτύου.

Δημοσ.

??

ποια προγραμματάκια? static ip προφανώς εννοεί για το pc σου, να μην παίρνει δηλαδή αυτόματα ip απο τον dhcp server (απ το router σου τέλος πάντων)

Στο router σου, πας ΝΑΤ - Virtual Server

Εκεί βάζεις την ip (του pc σου), επιλέγεις tcp ή udp (ή και τα δυο) βάζεις το port που θες να ανοίξεις και τσεκάρεις το enable.

Πατάς add και είσαι οκ.

Λογικά η ip που παίρνεις είναι η 192.168.2.2, αλλα για σιγουριά μπορείς να ορίσεις μια 'καρφωτή' ip στις ρυθμίσεις του δικτύου.

Nαι αυτο κανω ακριβως και απλα δεν ανοιγουν ενω θα επρεπε.

Tα προγραμματακια, το ενα απλα κανει την διαδικασια του static ip γρηγορη. (για το pc ναι, οχι απο αυτη που σου δινει ο isp σου αν θελεις)

Tο αλλο ειναι απλα εργαλειο για να τσεκαρεις αν το port που σε ενδιαφερει ειναι ανοικτο ή κλειστο.

Aποκλειεται να μην τα ξερεις, ειναι απο το portforward.com

Δημοσ.

Α, λοιπον, εγω εκανα βλακεια.

Ξεχασα να αλλαξω το "καινουριο" static ip που αλλαξα στα πρωτα κουτακια.

Οποτε και τα forwarding που εκανε τα εκανε για οπου να'ναι ^_^

Ενταξει τωρα ολα κομπλε!

Δημοσ.

και δεν χρειαζεται να χρησιμοποιησεις προγραμμα γιανα γινει static ip στο pc σου.απλα πας στις συνδεσεις δικτυου και στο tcp ip της καρτας δικτυου σου βαζεις εκει ip subnet kai gateway και απο κατω dns και κανεις το port forward κανονικα μετα εκει που θες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...