Προς το περιεχόμενο

Battle Los Angeles

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μα δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

η μια ειναι σοβαρη ταινια και η αλλη για να χαιρονται τα παιδακια - μπουμ μπουμ!

και να πω οτι ηταν και σοβαρο μπουμ μπουμ παει στο δι@ολο!

:mrgreen:

Δημοσ.

8 ?

μηπως εννοει αυτο

http://www.imdb.com/title/tt1136608/

?

γιατι αν ναι , ετοιμαζω επικο - multiple facepalm

Multiple facepalms αξίζουν σε αυτούς που της έχουν δώσει 8,2 στο imdb......

Πιθανότερο να πάρει ο thresh turbo-x pc παρά να ξαναδώσω σημασία στα ratings του imdb :)

Δημοσ.

Multiple facepalms αξίζουν σε αυτούς που της έχουν δώσει 8,2 στο imdb......

Πιθανότερο να πάρει ο thresh turbo-x pc παρά να ξαναδώσω σημασία στα ratings του imdb :)

eternal-facepalm-eternal-facepalm-facepalm-captain-pickard-demotivational-poster-1242264259.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι?

Επειδη ειχα χαμηλα τον ηχο "στο σινεμα" :-D και η αποδοση διαλογων δεν ηταν και η καλυτερη "στο σινεμα" :-D μπορει καποιος να μου εξηγησει την ολη φαση με τη Ροντριγκεζ?

Αποτι καταλαβα το ολο concept ηταν

οτι αυτα τα αεροπλανακια ηταν τηλεκατευθυνομενα απο ενα κεντρο βασης και την Ροντριγκεζ την ειχαν στειλει να βρει το κεντρο βασης προκειμενου να το διαλυσουν και να μην εχουν υποστηριξη απο αερος, σωστα?

Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως εξηγουσε στον Εκχαρτ στο λεωφορειο (αφου ο Εκχαρτ εχει διαλυσει εκεινο το ματζαφλαρι και μετα πανηγυριζουν, που τον πιανει απο το χερι και συζητανε ποια ηταν η αποστολη της Ροντριγκεζ) και επισης κατι επαιξε με το ηλεκτρικο ρευμα και την απορροφηση ενεργειας και γιαυτο ο Εκχαρτ ενω τους ειχαν σωσει ζητησε να τον ξαναφησουν, εντοπισε το κεντρο ελεγχου πως? Επειδη ειδε σκοτεινη περιοχη?

Δημοσ.

Nα ρωτησω κατι?

Επειδη ειχα χαμηλα τον ηχο "στο σινεμα" :-D και η αποδοση διαλογων δεν ηταν και η καλυτερη "στο σινεμα" :-D μπορει καποιος να μου εξηγησει την ολη φαση με τη Ροντριγκεζ?

Αποτι καταλαβα το ολο concept ηταν

οτι αυτα τα αεροπλανακια ηταν τηλεκατευθυνομενα απο ενα κεντρο βασης και την Ροντριγκεζ την ειχαν στειλει να βρει το κεντρο βασης προκειμενου να το διαλυσουν και να μην εχουν υποστηριξη απο αερος, σωστα?

Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως εξηγουσε στον Εκχαρτ στο λεωφορειο (αφου ο Εκχαρτ εχει διαλυσει εκεινο το ματζαφλαρι και μετα πανηγυριζουν, που τον πιανει απο το χερι και συζητανε ποια ηταν η αποστολη της Ροντριγκεζ) και επισης κατι επαιξε με το ηλεκτρικο ρευμα και την απορροφηση ενεργειας και γιαυτο ο Εκχαρτ ενω τους ειχαν σωσει ζητησε να τον ξαναφησουν, εντοπισε το κεντρο ελεγχου πως? Επειδη ειδε σκοτεινη περιοχη?

Μη ρωτάς, όπως τα έχεις σκεφτεί είναι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...