Προς το περιεχόμενο

Battle Los Angeles

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου άρεσε καθόλου η ταινία, οι εξωγήινοι δεν φαινόντουσαν καν, η κάμερα έτρεμε, ότι να ναι σενάριο, άστα να πάνε τσάμπα την περίμενα τόσο καιρό.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την ειδα κι εγω. Δηλαδη 1 ωρα και 25 λεπτα ειδα.

Τα θετικα: Καλουτσικα εφε, μερικα ατμοσφαιρικα πλανα, καποια ενδιαφεροντα μπαμ-μπουμ.

Τα αρνητικα: Μετριοτατη σκηνοθεσια, η χρηση της free camera κακη και κουραστικη, υπερβολικο ζουμ. Θα επρεπε να κραταει 90 λεπτα, τουλαχιστον οπως ειναι τωρα, με την καμια 116. Το cast θα μπορουσε να ειναι παρα πολυ καλυτερο. Το σεναριο αδιαφορο, οι υπο-ιστοριες του ακομα πιο αδιαφορες και ενιοτε γραφικες, in an american way.

Με λιγο κοπο και υπομονη απλα βλεπεται, εκτος κι αν εισαι 13 (/εσωτερικα) ή υπερπορωμενος με εξωγηινες ταινιες σε σημειο να παθαινεις ονειρωξη μονο στην ιδεα, τοτε ειναι αριστουργημα.

Περιμενα πολλα περισσοτερα.

5.5/10

Δημοσ.

Εγω απο το τρειλερ και μονο το βλεπω σαν αρπαχτη. Δεν ειχα ποτε σκοπο να την δω ποσο μαλλον τωρα που βγηκε και διαβαζω και τις κριτικες....

Δημοσ.

Ενταξει αφου υπαρχουν εσωγηινοι που θεωρουν οτι αυτη η αθλιοτητα (και δεν τις μπερδευω τις ταινιες..) "βλεπεται", τι αλλο μπορει να πει κανεις.Ας καθισουν παρεα με τον Ομπαμια και το σκυλο του να δουν την ταινια να γουσταρουν. :shock:

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι δεν άρεσε σε κανέναν από όσους το είδαν στον καναπέ με το άθλιο dvdscr ή και r5...

Δημοσ.

Ο νεος Αμερικανικος κινηματογραφος προτασσει κακες ταινιες που με σουπερ φουλ τοταλι κουλ HD υπερποιοτητα (απλα) βλεπονται, ε;

Μια χαρα ηταν το συγκεκριμενο R5 για να κρινει κανεις.

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι δεν άρεσε σε κανέναν από όσους το είδαν στον καναπέ με το άθλιο dvdscr ή και r5...

1. Μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο r5.

2. Απο ποτε η ποιοτητα(r5,ts,cam κλπ) παιζει σημαντικο ρολο σε μια ταινια για το αν ειναι καλη ή οχι?

Σεναριο ανυπαρκτο.

Ηθοποιια ανυπαρκτη.

Πρωτοτυπια ανυπαρκτη.

Γραφικα καλα.

Τι δουλεια εχει να κανει το r5 με τα παραπανω?

Δηλαδη αν την βλεπαμε σε blue ray θα αλλαζε το σεναριο,ηθοποιια,πρωτοτυπια πλοκης?

Δημοσ.

από τα λεγόμενα σας συμπεραίνω ότι το Battle: Los Angeles αυτή η επική ταινία εποχής του Hollywood απέτυχε να περάσει όλα τα κοινωνικά, πολιτικά και ανθρωπιστικά μηνύματα του!

κι εκεί που όλοι περίμεναν ότι αυτή η ταινία θα τους αλλάξει την ζωή... απογοητεύτηκαν!

Δημοσ.

Σε τέτοιες ταινίες δεν πηγαίνεις για την ηθοποιία ή για το super-duper σενάριο. Πηγαίνεις εννοείται για την δράση και τα εφέ. Έτσι όπως το πάτε μερικοί και το Predator 1 αν έβγαινε την σημερινή εποχή θα ήταν πατάτα για την macho-Αμερικανιά που προωθεί :P

Δημοσ.

Δεν υπήρχε αλληλεπίδραση με τους εξωγήινους, μάθαμε ότι θέλανε το νερό γιατί όμως κάνανε επίθεση στις πόλεις θα μπορούσαν να πάρουν το νερό και να φύγουν..Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε γιατί περίμενα κάτι διαφορετικό, και όχι μόνο από την πλευρά μιας ομάδας πεζοναυτών αλλά πιο σφαιρικά αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί η ταινία λέγεται Battle: Los angeles και δείχνει τι γίνεται στη συγκεκριμένη πόλη..

Δημοσ.

Δεν υπήρχε αλληλεπίδραση με τους εξωγήινους, μάθαμε ότι θέλανε το νερό γιατί όμως κάνανε επίθεση στις πόλεις θα μπορούσαν να πάρουν το νερό και να φύγουν..Εμένα προσωπικά με απογοήτευσε γιατί περίμενα κάτι διαφορετικό, και όχι μόνο από την πλευρά μιας ομάδας πεζοναυτών αλλά πιο σφαιρικά αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν γίνεται γιατί η ταινία λέγεται Battle: Los angeles και δείχνει τι γίνεται στη συγκεκριμένη πόλη..

Το κακό είναι ότι λέγεται World Invasion Battle: Los angeles οπότε δυστυχώς να γίνει αυτό που λες και να μάθουμε και για άλλες πόλεις.

Δημοσ.

Σε τέτοιες ταινίες δεν πηγαίνεις για την ηθοποιία ή για το super-duper σενάριο. Πηγαίνεις εννοείται για την δράση και τα εφέ. Έτσι όπως το πάτε μερικοί και το Predator 1 αν έβγαινε την σημερινή εποχή θα ήταν πατάτα για την macho-Αμερικανιά που προωθεί :P

To predator ειναι κλασσική macho ταινία αλλα ομως επικεντρώνει στο ένας εναντίων ενός περα από σημαίες κλπ

Η ταινία αυτη,αφου μας έδειχνε για κανα τέταρτο αμερικανικές σημαιες,τους υπερ rangers κλπ κλπ κλπ μετα, μας έδειξε τους εξωγήινους για κανα 2 λεπτα,οι οποιοι πέταγαν ρουκετουλες και είχαν κατι σαν μ16 καρφωμένο πάνω τους,οι οποίοι ηρθαν απο τα πέρατα του σύμπαντος και ειχαν μονο ενα κέντρο διοίκησης ανα εισβολή.....Και το οποιο το κατέστρεψαν με 2 βλήματα πυροβολικού οι σούπερ απέθαντοι rangers...Η μερα ανεξαρτησίας(εξισου τεράστια αμερικανια)ηταν πιο σωστή κι ας πεθάναν οι εξωγήινοι με εναν ιό windows..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...