hurin Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Ώπα, παρεξήγησες φίλος! Εννοούσα ρεαλιστική όσον αφορά τους πεζοναύτες (ορολογία, τακτικές, εξοπλισμός). Όχι ότι οι εξωγήινοι ήταν ρεαλιστικοί! Από το Saving Private Ryan έχω να δω τόσο προσεγμένη ταινία, με εξαίρεση για λίγο το Shooter που μας τα χάλασε μετά. Είχε τις απαράδεκτες αμερικανιές του, τους macho super-soldiers, αλλά αν δεν εστιάσεις σε αυτά, η υπόλοιπη ταινία ήταν καλή. Ίσως φταίει ότι έχω λυώσει το BFBC2... Ο σκηνοθέτης κάνει κατάχρηση της κάμερας στο χέρι, ακόμα και σε non-combat σκηνες, όμως είναι πολύ καλός στις action.
veider Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν και fan τετοιων ταινιων, η συγκεκριμενη ειναι οιτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου.Τετοια ελεεινά εφέ δεν ειχαν ουτε οι ταινιες το 1960.
marantonis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν και fan τετοιων ταινιων, η συγκεκριμενη ειναι οιτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου.Τετοια ελεεινά εφέ δεν ειχαν ουτε οι ταινιες το 1960. Και λεω καθε φορα που πεφτει στην αντιληψη μου ερασιτεχνικο rip-off καποιου blockbuster: "Καλα, ειναι δυνατον να την παταει εστω και ενας;". Κι ομως... http://www.imdb.com/title/tt1758570/
parasaser Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μέσα από την ταινία θα χουμε τις επόμενες κινήσεις τους.
Aplostra Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αισθάνθηκα οτι εβλεπα ταινια που ειχε φτιάξει ο γκεμπελς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν και fan τετοιων ταινιων, η συγκεκριμενη ειναι οιτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου.Τετοια ελεεινά εφέ δεν ειχαν ουτε οι ταινιες το 1960. κάτι μου λέει ότι μπέρδεψες το Battle of Los Angeles με το Battle Los Angeles του topic βγήκε σε R5 παρεπιπτόντως, από public tracker βέβαια το download, δεν αξίζει να ξοδεύουμε ratio
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 να ευχοσαστε ομως να γινει χιτ αν θελετε να δουμε το Χαλο σε ταινια.
PavelX Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Γούσταρα σε αρκετές φάσεις. Θα την ξανάβλεπα χαλαρά.
Darky Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Και λεω καθε φορα που πεφτει στην αντιληψη μου ερασιτεχνικο rip-off καποιου blockbuster: "Καλα, ειναι δυνατον να την παταει εστω και ενας;". Κι ομως... http://www.imdb.com/title/tt1758570/ Και ομως πολλοί πρεπει να την πατησαν
Sugizo Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 κι ο άλλος ο λακαμας στο TPB ονόμασε το torrent Battle Los Angeles αντί για Battle of Los Angeles.. κι είναι πρώτο atm στα top, δυστυχώς την πάτησαν χιλιάδες
guido Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 κι ο άλλος ο λακαμας στο TPB ονόμασε το torrent Battle Los Angeles αντί για Battle of Los Angeles.. κι είναι πρώτο atm στα top, δυστυχώς την πάτησαν χιλιάδες η πρώτη είναι η imagine , και είναι η κανονική ταινία ασχέτως τι λένε στα σχόλια. δεν την εχω δει ακόμα , αλλά τσέκαρα στα credits στο τέλος το cast
Sugizo Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ok, πολύ FAIL τα screenshots τότε, νόμιζα ήταν b-movie
Darky Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μια χαρα ηταν η ταινια,μπορει να μην ηταν κατι εξαιρετικο ουτε πρωτότυπο αλλα ειναι αρκετα καλη για το ειδος της με αρκετες καλες στιγμες(το τελευταιο 20λεπτο ηταν πολυ καλο).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 βαρβάτη αμερικανιά όμως
john2gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Όσο Αμερικανιά κι αν είναι, γούσταρα. Από τις καλύτερες μάχες με εξωγήινους που έχω δει μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.