nikos2027 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Παιδες χαιρετω. Έχω 1 λαπτοπ και θελω να το συνδέσω με μια lcd tv. Το συνδεσα με VGA καλώδιο αλλα δεν εχει ηχο. Υπάρχει καλώδιο το οποιο να μεταφερει και ηχο και εικονα? Αν δεν γινεαι με 1 καλωδιο υπάρχει καποιο διπλό ενσωματωμενο που να μεταφερει και ηχο και εικονα. Επισης η lcd tv μου εχει θυρα USB. Μπορω να δω video απο εκει? Με υποτιτλου σε ξεχωριστώ αρχείο τι παιζει? Ευχαριστώ πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Παιδες χαιρετω. Έχω 1 λαπτοπ και θελω να το συνδέσω με μια lcd tv. Το συνδεσα με VGA καλώδιο αλλα δεν εχει ηχο. Υπάρχει καλώδιο το οποιο να μεταφερει και ηχο και εικονα? Αν δεν γινεαι με 1 καλωδιο υπάρχει καποιο διπλό ενσωματωμενο που να μεταφερει και ηχο και εικονα. Επισης η lcd tv μου εχει θυρα USB. Μπορω να δω video απο εκει? Με υποτιτλου σε ξεχωριστώ αρχείο τι παιζει? Ευχαριστώ πολυ! Νομιζω με ενα καλωδιο HDMI κανεις τη δουλεια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos2027 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.