Προς το περιεχόμενο

MSN 2011

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στο e-mail απο την Hotmail τα αληθινα μου στοιχεια, δηλαδη ονοματεπωνυμο.

Τωρα που εκανα τη μ@λ@κι@ και εβαλα το καινουργιο msn, παρατηρησα οτι φαινεται το ονομα μου οταν μιλαω με καποια επαφη και οχι καποιο ψευδωνυμο.

Αν κανω change name, με παραπεμπει ωστε να αλλαξω τα στοιχεια.. Επειδη αυτο δεν ειναι λυση, τι προτεινετε ?

• Super Moderators
Δημοσ.

ή αλλάζεις το name/surname στο hotmail account σου ή βάζεις παλιότερη έκδοση messenger ή βάζεις άλλη εφαρμογή που συνεργάζεται με το δίκτυο της MS

Δημοσ.

ή αλλάζεις το name/surname στο hotmail account σου ή βάζεις παλιότερη έκδοση messenger ή βάζεις άλλη εφαρμογή που συνεργάζεται με το δίκτυο της MS

Δοκιμασα με amsn, δεν μου αρεσε καθολου . Εβαλα αυτη την εκδοση γιατι π.χ την 9 δεν την επαιρνε με τιποτα, αφου εκανε log in ηθελε update ..

Δημοσ.

Έχω επίσης την εντύπωση πως η developers του Messenger Plus σχεδιάζουν στην νέα τους έκδοση την δυνατότητα προσθήκης ψευδονύμου.

Δημοσ.

Έχω επίσης την εντύπωση πως η developers του Messenger Plus σχεδιάζουν στην νέα τους έκδοση την δυνατότητα προσθήκης ψευδονύμου.

κ εγω σε αυτο ελπιζω για να βαλω την νεα εκδοση..ακομα με τι παλια..

και μαλιστα περιμενα να ειναι το πιο ισχυρο χαρτι της νεας εκδοσης msn αλλα ακομα τιποτα :(

επισης τα redisigned emoticons ειναι πολυ μαπα..

θα δειξει..

Δημοσ.

υπαρχει σε καποια γραμματοσειρα ενα γραμμα το οποιο ειναι το κενο (νομιζω ανοιγεις και εικονικο πληκτρολογιο καπου)...το κανεις copy kai μετα paste στο επωνυμο και ετσι φενεται μονο το ονομα,εννοειται το δεχεται, δεν θυμαμαι ακριβως την διαδικασια τωρα και την γραμματοσειρα..

οταν το βρω θα σας πω

Δημοσ.

αυτο που βλεπω ειναι οτι το messenger καθε χρονο και χειροτερο...τι τους πιανει με τα update...

εχω μεινει στο 8.5(2008)

Δημοσ.

εγώ απλά το πέταξα από το pc και ηρέμησα :P . Ειδικά μετά το τελευταίο update το καταστρέψανε εντελώς.

Δεν έπαιρνα ειδοποίηση αν κάποιος μου έστελνε αίτημα, άσε πια τα κολλήματα. Μια χαρά είναι το skype.

Δημοσ.

δεν υπάρχει χειρότερο απο το wlm2011

μακριά

Να χρησιμοποιείται opensource εφαρμογες που πολες φορες ειναι καλύτερες και free και δε κινδυνεύεις!!!

pidgin το καλυτερο :rolleyes:

Δημοσ.

Αποτι διαβασα στο φορουμ του Messenger Plus, δεν θα υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Δημοσ.

Ποια παλια εκδοση να βαλω?

Pidgin και τα σχετικα δεν με βοηθησαν, μου φανηκαν αλλιως. Το msn το εχω συνηθισει ομως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...