Προς το περιεχόμενο

Trivia στο IRC

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι παίζαμε και μη αυτόματο τριβια (δηλαδή χωρίς να υπάρχει κάποιο bot στο room που να ρίχνει συνέχεια ερωτήσεις και να κρατάει σκορ), απλά κάποιος από εμάς έτρεχε ένα script (άλλοτε έχοντας έτοιμο πακέτο ερωτήσεων και άλλοτε βάζοντας εκείνη την ώρα).

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Παλιά θυμάμαι παίζαμε και μη αυτόματο τριβια (δηλαδή χωρίς να υπάρχει κάποιο bot στο room που να ρίχνει συνέχεια ερωτήσεις και να κρατάει σκορ), απλά κάποιος από εμάς έτρεχε ένα script (άλλοτε έχοντας έτοιμο πακέτο ερωτήσεων και άλλοτε βάζοντας εκείνη την ώρα).

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ναι, και εγω κατι τετοιο θυμαμαι .. Μη αυτοματο, με δεξι κλικ στο main εβγαζε ενα menu και εβαζες επιτοπου ερωτηση και απαντηση .. Που ειναι ομως οεο?

Ειχα τo remote αλλα τωρα .. Τετοια ωρα τετοια λογια. Eφαγα πολυ ωρα με το να ψαχνω στο google, ειτε διαφορα script-ακια που υποτιθεται το ειχαν περασμενο ειτε και εγω δεν ξερω τι και ακρη δεν εβγαλα.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σιγουρος 100% νομίζω πως το treloscript από τον takis είχε ετοιμο script για trivial και υπήρχε ένα αρχείο txt στο οποίο έκανεs edit τις ερωτήσεις! Έχουν πράσει χρόνια τωρα και δεν είμαι σιγουρος αν ήταν αυτό γιατι χρησιμοποιούσαμε πολλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...