arxaggelos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 αυτό που λέει ο τίτλος guyz... Το παρμπρίζ έχει ένα σωρό μικροσκοπικές γρατζουνιές, από αυτές που φαίνονται μόνο όταν είσαι μέσα και βλέπεις έξω τα φανάρια του δρόμου. Προφανώς έγιναν από την κίνηση των υαλοκαθαριστήρων τις μέρες που έρχεται πάνω μου το λασποσύννεφο του μπροστινού. ΟΚ δεν είναι κάτι τραγικό, είναι από αυτές που έχουν λίγο πολύ όλα τα αυτοκίνητα αλλά όσο να'ναι μου κακοφαίνεται. Το θέμα είναι αν υπάρχει τρόπος να φύγουν. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν κάνεις search με "glass scratch remover" θα δεις πολλά αποτελέσματα, αλλά τι επιτυχία έχουν αυτά δεν ξέρω.. Αν δεν είναι ακριβώς μπροστά σου, τότε κάποια στιγμή θα τις ξεχάσεις ή συνηθίσεις, και μετά θα είναι <<αόρατες>>. Υπάρχει και άλλη περίπτωση, και έχω ιδίαν εμπειρία.Να εξαφανιστούν μετά από καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς καμία πλάκα, αν έχεις θραύση κρυστάλλων πέτα του κανένα σφυρί, και πήγαινε για καινούριο γυαλιστερό παρμπρίζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν είναι τόσο φανερές οι γρατζουνιές και ταλαιπωρημένο το τζάμι....όντως μια τζάμπα αλλαγή (μέσω θραύσης κρυστάλλων -ασφάλειας) στο κάνει καινούριο. 2 ωρίτσες δουλειά είναι, αν θες σου προτείνω και σε ποιά εταιρεία που γνωρίζω από εμπειρία!! Υπάρχουν και διάφορα "χημικά" που λένε ότι τις αφαιρούν τις γρατζουνίτσες...αλλά δεν έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω κιόλας αν συμφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Αν είναι τόσο φανερές οι γρατζουνιές και ταλαιπωρημένο το τζάμι....όντως μια τζάμπα αλλαγή (μέσω θραύσης κρυστάλλων -ασφάλειας) στο κάνει καινούριο. 2 ωρίτσες δουλειά είναι, αν θες σου προτείνω και σε ποιά εταιρεία που γνωρίζω από εμπειρία!! Καλά μεγάλε 2 ώρες δουλειά δεν είναι, σχεδόν μια μέρα σε ακινησία είναι το τουτού μέχρι να κάτσει το τζάμι (δεν πρέπει να μείνει ούτε χιλιοστό του χιλιοστού χωρίς κόλλα, θα μπάζει νερά και θα τα κάνουμε μούσκεμα). Πάντως επειδή ο αρχάγγελος μου φαίνεται για άτομο που μισεί τις γρατζουνιές (είχε βάλει brando ζελατίνη στο OMNIA) θα του έλεγα να σπάσει το τζάμι και να το αλλάξει, μία μέρα είναι το έχω κάνει δύο φορές. (Τη μία μόνο σκόπιμα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 2 ώρες δουλειά είναι λέω και δεν σηκώνω αντιρρήσεις! Αν πας σε εταιρεία τοποθέτησης βασικά 1 ώρα είναι η δουλειά και 1 ώρα να κάτσει το αυτοκίνητο. Το χω κάνει 2 φορές, την πρώτη με τον τρόπο που λες (1 μέρα ακινησία -ιμάντες κτλ κτλ κτλ) και την δεύτερη με τις 2 ωρίτσες (χρησιμοποιούν άλλες κόλλες και το αποτέλεσμα εργοστασιακό -ούτε νερά ούτε τίποτα και επίσης βάζουν και ποδιές στα φτερά για να μην λερωσουν ή χαράξει κανα γυαλάκι). Δεν το πίστευα κ εγώ μέχρι που το έζησα! χρειάζεσαι update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 2 ώρες δουλειά είναι λέω και δεν σηκώνω αντιρρήσεις! Αν πας σε εταιρεία τοποθέτησης βασικά 1 ώρα είναι η δουλειά και 1 ώρα να κάτσει το αυτοκίνητο. Το χω κάνει 2 φορές, την πρώτη με τον τρόπο που λες (1 μέρα ακινησία -ιμάντες κτλ κτλ κτλ) και την δεύτερη με τις 2 ωρίτσες (χρησιμοποιούν άλλες κόλλες και το αποτέλεσμα εργοστασιακό -ούτε νερά ούτε τίποτα και επίσης βάζουν και ποδιές στα φτερά για να μην λερωσουν ή χαράξει κανα γυαλάκι). Δεν το πίστευα κ εγώ μέχρι που το έζησα! χρειάζεσαι update ok πάσο UPDATE Karmen1983 ......... installation 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Παντως και εμενα πριν λιγους μηνες σε 'μπαρμπριτζαδικο' μου το κρατησαν ολοκληρη μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 καλο ειναι να κοιτατε τι Ε(σηματακι) ειχατε πριν και τι σας εβαλαν μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 καλο ειναι να κοιτατε τι Ε(σηματακι) ειχατε πριν και τι σας εβαλαν μετα... Για δωσε καμια παραπανω πληροφορια, τι ακριβως εννοεις? Στο μαγαζι που το εβαλα εγω ειχαν ακουστει καποια θεματακια για ατομα που τους εβαλε μαιμου μπαρμπριζ αλλα ηταν ο μοναδικος στην περιοχη που συνεργαζοταν με την ασφαλιστικη οποτε αναγκαστικα πηγα εκει οπου απλα ειδα τα σηματακια της σταμπας, οπως μου εδειξε στα μαιμου απλα δεν υπηρχαν τα σηματα της μαρκας του αυτοκινητου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 http://www.tuv.com/jp/en/e_mark_and_e_mark_homologation_for_vehicles_vehicle_components_.html http://www.carwindshields.info/windshieldmarkings.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ωραιος σε ευχαριστω Τελικα απο τις χωρες και τα σηματακια που βλεπω δεν υπαρχει κατι ανυσηχητικο, αν και δεν ξερω τι Ε ειχα στην αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Λες και είναι τόσο δύσκολο να τυπωθεί ένα "μαϊμού" "Ε" που να σβήσει μετά από λίγο τώρα. Λέω εγώ ο καχύποπτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Όχι ρε παιδιά να το πλακώσω και στις βαριοπούλες....δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση. Και να ήταν δηλάδή, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε για γρατζουνιές που με γρήγορη οδήγηση/υαλοκαθαριστήρες 2-3 φορές στην εθνική, πάλι θα γίνουν. Όταν το τζάμι είναι καθαρό και ειδικά μέρα δεν φαίνεται απολύτως τίποτε, είναι "κρισταλ κλίαρ" που λένε και στο χωριό μου. Τ ασημάδια είναι από εκείνες τις πολύ μικροσκοπικές γρατζουνίτσες που φαίνονται μόνο νύχτα και μόνο όταν κοιτάς σε φώτα του δρόμου (σαν αχνό φωτοστέφανο γύρω από το φως). Απλά αν είναι τόσο απλό όσο το να αγοράσω μια ρητίνη πχ, όπως βάζουμε αλοιφές για τα μικρά σημάδια στο χρώμα, τότε να το κάνω, αλλιώς θα ζήσω κι έτσι. Karmen, αν έβγαινε η ζελατίνα της Brando σε μέγεθος παρμπριζ θα την είχα πάρει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Karmen, αν έβγαινε η ζελατίνα της Brando σε μέγεθος παρμπριζ θα την είχα πάρει :D Μα δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα το έκανες :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.