Προς το περιεχόμενο

Samsung SM2333HD 23" FullHD 167€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν πιάνω γραμμή με το τμήμα web... Αν πάω στο κατάστημα θα την έχουν? Τι σας είπαν στο τηλέφωνο εσάς? Επειδή δεν με έχουν πάρει ρωτάω ή μπορεί να με έχουν παρει και να έλειπα... Χρειάζομαι τίποτα χαρτιά μαζί μου πέρα απο τα λεφτά?

:blink: :blink: ???

Δημοσ.

Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου επι του θεματος?

Δεν παρηγγειλα την τηλεοραση (ετοιμος ημουν ομως) καθοτι ψιλιαστηκα οτι κατι θα παιζοταν οπως γινεται παντα στην ελλαδα σε τετοιες περιπτωσεις!!!

Υπαρχει βεβαια το προηγουμενο και πρωτοφανες για ελληνικα δεδομενα του getitnow με την philips που απο μονοι τους εδωσαν καλυτερη tv στα ιδια χρηματα -113 ευρω (και πολυ σωστα επραξαν διοτι μονο θετικη διαφημηση ειχαν).

Στο συγκεκριμενο θεμα ομως εδω αυτο που διαβαζω οτι αντιπροτεινεται ειναι μεγιστη απατεωνια!! και εξηγω το γιατι: δεν ειναι θεμα τα 40 ευρω παραπανω αλλα το οτι σε δεσμευουν και σε βαζουν στο λουκι με μια δηθεν καλη προσφορα, και μετα σου λενε κοψε το λαιμο σου, αν δε γουσταρεις το ακυρωνουμε. Ετσι λειτουργουν τα σοβαρα μαγαζια; για αυτον που το αγοραζει και λεει δε βαριεσαι τι ειναι 40 ευρω δεν ειναι μεγαλη η ζημια και μπορει να παραπλανηθει και να πει μεσα του κερδισμενος βγηκα και παλι σε σχεση με την τιμη 290.

Γι αυτους ομως 40 χ 50 που θα τσιμπησουν τουλαχιστο με την "νεα προσφορα" αμεσως 2000 ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ απο την προσφορα. θα μου πεις σιγα το ποσον αλλα και παλι γιαυτους ειναι μισθοι 3 υπαλληλων για να μη ξεχνιομαστε. Ετσι γινονται οι αποσβεσεις και οι προσφορες

Αλλα οπως και να το κανουμε ρε παιδια

Απ τη μια πλευρα πριν 2 μηνες υπηρχε 23αρα tv στα 113 και τωρα σου βγαζουν 23αρα tv στα 290; ΕΛΕΟΣ!!!!

κατανοω, το οτι ειναι LED, SAMSUNG (προσωπικα τις προτιμω απο τις philips) αλλα και παλι και 200 ευρω εγω δεν τα δινω για μια 23αρα που δεν εχει ουτε usb port για media player ασχετα απο λοιπα χαρακτηριστικα

Οπως και να εχει δειχνουν πως ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους καταναλωτες και αν μη τι αλλο αυτου του ειδους οι πρακτικες χαρακτηριζουν ΑΣΟΒΑΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ η οπως θελετε πεστε τα

Προσωπικα τους ριχνω μαυρο για οποιαδηποτε αγορα στο μελλον

Και κατι τελευταιο. Χριστουγεννα ερχονται καποιος καπου θα βγαλει αναλογη προσφορα, οποτε λιγη υπομονη δεν βλαπτει!!!

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!!!

Δημοσ.

γαιδουρια... :angry: παμε για καταγγελία να στρώσουνε. εδω δεν πήραν ακομα... :angry:

υ.γ.: κοκκινη καρτα στο public και ας τους εχω κάνει πάνω απο 1000€ τζίρους

Δημοσ.

Εμενα μολις μου εστειλαν το μυνημα! Και ας μην τα αξιζουν θεωρω καλη προσφορα και την αντιπροταση και την αγοραζω...

Δημοσ.

http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/lcd-with-tv-tuner/LS23ELDKF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Για λιγο φοβηθηκα αλλα βλεποντας και μερικα βιντεο αλλα και στο site της Samsung λεει: Αναλογική RGB, DVI, HDMI, Component , SCART, Τηλεόραση (ψηφιακή/αναλογική)

Αλλα πιο πολυ σε οθονη-τηλεοραση μου κανει

Δημοσ.

Αρχιζω και αναρωτιεμαι βασικα :mellow: :mellow: Τα καναλια θα τα παιζει? Αντ1 Μεγκα Αλφα κλπ? Θα παρω ενα τηλεφωνο να ρωτησω :blink:

Μιλησα με το καταστημα και μου ειπαν ειναι κανονικη τηλοραση και οτι δεχεται και κεραια και τα ψηφιακα και ολα ¨/ Σε 2 μερες θα την εχω και θα σας πω γνωμες!

Δημοσ.

http://www.inka.gr/

http://www.efpolis.gr/

εχουν πληροφορίες μέσα. Μπορεις να ενημερωθείς και με ενα τηλεφωνακι στο 1520. Τα θέλει ο απαφτος τους πάντως... εχω καιρό να κάνω καταγγελία και θα είναι περιτριγυρισμένη αν δε φερθουν σωστα...

Δημοσ.

Παιδιά και σε εμένα τα ίδια και προβληματίζομαι. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι όταν τους ζήτησα να μου στείλουν την αντιπρόταση με email μου απάντησαν ότι δεν μπορούν γιατί είναι ατομική και πρέπει να τους απαντήσω άμεσα. Οταν τους ρώτησα αν είναι αυτή που προτείνουν σε όλους και τους έδειξα ότι ειμαι καπως ενημερος για το ολο θέμα μου απάντησαν βέβαια ότι ναι ειναι η προσφορά που κάνουν σε όλους και μου δώσαν και μια μέρα περιθώριο...

Το αν θα την δεχτώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα και αν όχι, δεν ξέρω κατα πόσο θα προχωρήσω σε καταγγελία και για αυτό θέλω να σας ρωτήσω γενικά καθώς πολλοί μπορεί να έχετε πείρα και από τις προηγούμενες καταγγελίες που ξεκινησαν από εδώ: To παράπτωμα τους ήταν ότι δεχόντουσαν παραγγελίες ενώ δεν είχαν το ανάλογο στοκ. Οταν κατάλαβαν τι ειχε γίνει μας είπαν ότι θα προβούν σε αντιπρόταση στα ιδια χρήματα για παρόμοιο μοντέλο. Τελικά μας δίνουν ένα μοντέλο με το ίδιο ουσιαστικά ποσοστό έκπτωσης. Αν υπήρχε δόλος από την αρχή, -κάτι που δεν το ξέρουμε- τότε καλώς να προχωρήσουμε. Αν είναι όμως αναποτελεσματικότητα των logistics/αποθήκης κλπ , τότε να τους κατηγορήσω ότι είναι αχρηστοι ναι, αλλά και καταγγελία?

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά και σε εμένα τα ίδια και προβληματίζομαι. Με εκνεύρισε το γεγονός ότι όταν τους ζήτησα να μου στείλουν την αντιπρόταση με email μου απάντησαν ότι δεν μπορούν γιατί είναι ατομική και πρέπει να τους απαντήσω άμεσα. Οταν τους ρώτησα αν είναι αυτή που προτείνουν σε όλους και τους έδειξα ότι ειμαι καπως ενημερος για το ολο θέμα μου απάντησαν βέβαια ότι ναι ειναι η προσφορά που κάνουν σε όλους και μου δώσαν και μια μέρα περιθώριο...

Το αν θα την δεχτώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα και αν όχι, δεν ξέρω κατα πόσο θα προχωρήσω σε καταγγελία και για αυτό θέλω να σας ρωτήσω γενικά καθώς πολλοί μπορεί να έχετε πείρα και από τις προηγούμενες καταγγελίες που ξεκινησαν από εδώ: To παράπτωμα τους ήταν ότι δεχόντουσαν παραγγελίες ενώ δεν είχαν το ανάλογο στοκ. Οταν κατάλαβαν τι ειχε γίνει μας είπαν ότι θα προβούν σε αντιπρόταση στα ιδια χρήματα για παρόμοιο μοντέλο. Τελικά μας δίνουν ένα μοντέλο με το ίδιο ουσιαστικά ποσοστό έκπτωσης. Αν υπήρχε δόλος από την αρχή, -κάτι που δεν το ξέρουμε- τότε καλώς να προχωρήσουμε. Αν είναι όμως αναποτελεσματικότητα των logistics/αποθήκης κλπ , τότε να τους κατηγορήσω ότι είναι αχρηστοι ναι, αλλά και καταγγελία?

Απο τη στιγμη που γινεται τοσο πιεστικα - εκβιαστικα το πραγμα (με την εννοια οτι αν ΔΕΝ δεχτεις προφανως ακυρωνουν την παραγγελια με δηθεν συμφωνια σου και χανεις καθε νομιμο δικαιωμα μετα) δεν ξερω αν στεκει νομικα, να δεχθείτε την αντιπροταση και ταυτοχρονα να κανετε καταγγελια ζητώντας

α) την χρηματικη διαφορα πισω

ή

β) να σας δωσουν διαφορα και αρχικη οθονη αν δεν τους συμφερει την νεα, οποτε μπορεσουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έστειλα χθες email παραπόνων για την πολιτική τους, ζητώντας να μου απαντήσουν και φυσικά δεν έλαβα καμία απάντηση, ούτε καν αποδεικτικό παράδοσης ενώ το ζήτησα επανειλημμένα από το τμήμα παραγγελιών που μου είπε ότι θα μεριμνήσουν οι ίδιοι.

Έτσι λοιπόν, έστειλα ξανά σήμερα το ίδιο mail με κοινοποίηση σε INKA και EFPOLIS, όχι ότι θα αλλάξουν μυαλά στο Public αλλά έτσι, για το γαμώτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...