Προς το περιεχόμενο

Samsung SM2333HD 23" FullHD 167€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταφερα και μίλησα. εξαντλήθηκε... θα στείλουν άλλες είπε αλλα θα μας στείλουν πρώτα ενα ενημερωτικό μειλ για τον τρόπο παραγγελίας (πρεπει να τις παραγγείλουμε με κωδικο εκπτωσης που θα μας δώσουν).

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καταφερα και μίλησα. εξαντλήθηκε... θα στείλουν άλλες είπε αλλα θα μας στείλουν πρώτα ενα ενημερωτικό μειλ για τον τρόπο παραγγελίας (πρεπει να τις παραγγείλουμε με κωδικο εκπτωσης που θα μας δώσουν).

Κάτι είναι κι αυτό...αν και πάλι fail, προσπαθούν να το σώσουν.

Δημοσ.

άραγε πόσα κομμάτια να πούλησαν σύνολο ?

και εγώ μόνο το " Εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας‏ " πήρα άντε να δούμε

Δημοσ.

Τωρα βεβαια δειχνει 198.99 και φυσικα εξαντλημενο.Η αρχικη ηταν και πριν 238.99 ? Ετσι για να υπολογιζουμε το ποσοστο εκπτωσης που πρεπει να προσφερθει αν παει με κουπουνι για οποιαδηποτε tv εως 23".

Δημοσ.

Τωρα βεβαια δειχνει 198.99 και φυσικα εξαντλημενο.Η αρχικη ηταν και πριν 238.99 ? Ετσι για να υπολογιζουμε το ποσοστο εκπτωσης που πρεπει να προσφερθει αν παει με κουπουνι για οποιαδηποτε tv εως 23".

μου ειπαν κατα λέξη οτι θα πάρετε ΚΑΛΥΤΕΡΗ 23" που ειναι διαθέσιμη στην ίδια τιμή ακριβώς...

Προς το παρόν προσπαθούν οι τεχνικοι τους να βρουν τον τρόπο για το πως θα γίνει αυτό εφικτο...

Θα περιμένουμε mail... Εγω δυστυχώς την εχω παραγγείλει σε όνομα και Mail άλλου γιατι ήταν τιμολόγιο οποτε δεν εχω αμεση ενημέρωση. Αυτά απο μενα... :)

Δημοσ.

Ποοο δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε την συγκεκριμενη???

αν δεν την εχεις παραλάβει ηδη μάλλον όχι...

γιατι τοσο καλη τη θεωρείς; αν ειναι να σου δώσουν καλυτερη τι σε πειράζει;

Δημοσ.

Γιατι βλακες ειναι να μου δωσουν καλυτερη??? Αντε να δουμε τι θα μας δωσουν. Αλλα και παλι οταν με ενημερωσαν οπως και εσας με το μαιλ πως θα καθυστερησει κλπ κλπ τους απαντησα αν υπαρχει περιπτωση να μην την λαβουμε καν και ουτε που εχω παρει απαντηση... Τελος παντων αναμενουμε να δουμε τι θα μας πουν.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς!

Πάμε για καταγγελία η είναι νωρίς?

ηρεμήστε ρε παιδιά... Με τα τηλέφωνα εχουν πρόβλημα. Και εγω εκανα 3 μέρες να τους βρω και όταν καταφερα και τους βρήκα δεν εξυπηρετηθηκα άμεσα γιατι είχανε διακοπή ρευματος (!) και με πήραν μετα απο κανενα 2ωρο αυτοι...

Φυσικά και θα στείλουν καλύτερη, όπως εκανε και το getitnow B) (στην ιδια αλυσιδα δεν ανηκουν; )

Δημοσ.

άλλη τv στα 238,99 € η στα 198,99 € ? ηηηηη στα 167,00€ ?

είπα κατι ακαταλαβιστικα;

στα 167 ευρω θα την πάρουμε απο ότι μου είπαν...

Δημοσ.

μάλλον εγώ είπα κάτι ακαταλαβίστικα . ξαναλέω όταν λέμε θα πάρουμε άλλο μοντέλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας από 167 η από 240 ευρώ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...