paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 καταφερα και μίλησα. εξαντλήθηκε... θα στείλουν άλλες είπε αλλα θα μας στείλουν πρώτα ενα ενημερωτικό μειλ για τον τρόπο παραγγελίας (πρεπει να τις παραγγείλουμε με κωδικο εκπτωσης που θα μας δώσουν).
esertas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Τι χαζά είναι αυτά! Τρέχα γύρευε δηλαδή. Και πια θα διαλέξουμε τώρα;
manosfp Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 καταφερα και μίλησα. εξαντλήθηκε... θα στείλουν άλλες είπε αλλα θα μας στείλουν πρώτα ενα ενημερωτικό μειλ για τον τρόπο παραγγελίας (πρεπει να τις παραγγείλουμε με κωδικο εκπτωσης που θα μας δώσουν). Κάτι είναι κι αυτό...αν και πάλι fail, προσπαθούν να το σώσουν.
PaNtErAz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 άραγε πόσα κομμάτια να πούλησαν σύνολο ? και εγώ μόνο το " Εξυπηρέτηση της παραγγελίας σας " πήρα άντε να δούμε
vanvan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα βεβαια δειχνει 198.99 και φυσικα εξαντλημενο.Η αρχικη ηταν και πριν 238.99 ? Ετσι για να υπολογιζουμε το ποσοστο εκπτωσης που πρεπει να προσφερθει αν παει με κουπουνι για οποιαδηποτε tv εως 23".
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Τωρα βεβαια δειχνει 198.99 και φυσικα εξαντλημενο.Η αρχικη ηταν και πριν 238.99 ? Ετσι για να υπολογιζουμε το ποσοστο εκπτωσης που πρεπει να προσφερθει αν παει με κουπουνι για οποιαδηποτε tv εως 23". μου ειπαν κατα λέξη οτι θα πάρετε ΚΑΛΥΤΕΡΗ 23" που ειναι διαθέσιμη στην ίδια τιμή ακριβώς... Προς το παρόν προσπαθούν οι τεχνικοι τους να βρουν τον τρόπο για το πως θα γίνει αυτό εφικτο... Θα περιμένουμε mail... Εγω δυστυχώς την εχω παραγγείλει σε όνομα και Mail άλλου γιατι ήταν τιμολόγιο οποτε δεν εχω αμεση ενημέρωση. Αυτά απο μενα...
Maldino Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ποοο δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε την συγκεκριμενη???
paylidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Ποοο δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε την συγκεκριμενη??? αν δεν την εχεις παραλάβει ηδη μάλλον όχι... γιατι τοσο καλη τη θεωρείς; αν ειναι να σου δώσουν καλυτερη τι σε πειράζει;
Maldino Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Γιατι βλακες ειναι να μου δωσουν καλυτερη??? Αντε να δουμε τι θα μας δωσουν. Αλλα και παλι οταν με ενημερωσαν οπως και εσας με το μαιλ πως θα καθυστερησει κλπ κλπ τους απαντησα αν υπαρχει περιπτωση να μην την λαβουμε καν και ουτε που εχω παρει απαντηση... Τελος παντων αναμενουμε να δουμε τι θα μας πουν.
tiniakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς! Πάμε για καταγγελία η είναι νωρίς?
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Το τηλέφωνο δεν το σηκώνει κανείς! Πάμε για καταγγελία η είναι νωρίς? ηρεμήστε ρε παιδιά... Με τα τηλέφωνα εχουν πρόβλημα. Και εγω εκανα 3 μέρες να τους βρω και όταν καταφερα και τους βρήκα δεν εξυπηρετηθηκα άμεσα γιατι είχανε διακοπή ρευματος (!) και με πήραν μετα απο κανενα 2ωρο αυτοι... Φυσικά και θα στείλουν καλύτερη, όπως εκανε και το getitnow (στην ιδια αλυσιδα δεν ανηκουν; )
PaNtErAz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 άλλη τv στα 238,99 € η στα 198,99 € ? ηηηηη στα 167,00€ ?
paylidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 άλλη τv στα 238,99 € η στα 198,99 € ? ηηηηη στα 167,00€ ? είπα κατι ακαταλαβιστικα; στα 167 ευρω θα την πάρουμε απο ότι μου είπαν...
PaNtErAz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 μάλλον εγώ είπα κάτι ακαταλαβίστικα . ξαναλέω όταν λέμε θα πάρουμε άλλο μοντέλο ίσης η μεγαλύτερης αξίας από 167 η από 240 ευρώ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα