Προς το περιεχόμενο

Samsung SM2333HD 23" FullHD 167€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

βασικα αν καποιος δεν προλάβει υπαρχει στα ιδια λεφτα και 20" philips με βεβαιο το Mpeg4 και καλα χαρακτηριστικά (εχω την ίδια σε 23")

160 ευρω εχει η philips 20ara εδω και τουλαχιστον 1-2 μηνες σε 1-2 μαγαζια (μικρα).

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ενα review του youtube αναφερει οτι εχει την new digital antenna για να βλεπει κανεις τηλεοραση. Ισχυει κατι τετιοο?

Δημοσ.

160 ευρω εχει η philips 20ara εδω και τουλαχιστον 1-2 μηνες σε 1-2 μαγαζια (μικρα).

έχεις δίκιο... τώρα το είδα... ειναι βέβαια απο μαγαζία ψιλοπλάκας (χωρις αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλα)

• Moderators
Δημοσ.

έχεις δίκιο... τώρα το είδα... ειναι βέβαια απο μαγαζία ψιλοπλάκας (χωρις αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλα)

Εχουμε δει και τα "σοβαρα" μαγαζια για τι χοντροπλακα μιλαμε... ;)

Δημοσ.

εδω και 2 μερες προσπαθω να τους πάρω τηλέφωνο για μια άλλη παραγγελία που έχω και δεν τα σηκώνουν... αθλια πραγματα... πάνω απο 10 φορές πήρα σήμερα, αφησα και ενα μύνημα σε εναν τηλεφωνητη αλλα δεεεεεεεεν...

Δημοσ.

Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω email:

"Αγαπητέ πελάτη,

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο κατάστημα μας

Λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών που προσέλκυσαν οι προσφορές των γενεθλίων του Public, η διεκπεραίωση τους ενδέχεται να έχει μία μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τους αναγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Σε περίπτωση διευκρίνησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Ηλεκτρονικών Παραγγελιών.

Public"

Έχει λάβει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό ή όλοι το ίδιο?

Δημοσ.

"Αγαπητέ πελάτη,

Λόγω μεγάλου αριθμού παραγγελιών που προσέλκυσαν οι προσφορές των γενεθλίων του Public, η διεκπεραίωση τους ενδέχεται να έχει μία μικρή καθυστέρηση σε σχέση με τους αναγραφόμενους χρόνους παράδοσης.

Σας ζητούμε συγγνώμη για αυτό και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. Σε περίπτωση διευκρίνησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Με εκτίμηση,

Public"

Έχει λάβει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό ή όλοι το ίδιο?

Ακριβως αυτο! και μενα

Δημοσ.

Toυς ρωτησα αν υπαρξει θεμα, και μηπως δεν μου την παραδοσουν καν αλλα ακομα δεν εχουν απαντησει... Ελπιζω να μην εχουμε αλλα θεματα!

Δημοσ.

εγω παραγγειλα για μια φιλη στις 26/11 και της ηρθε σημερα.

δεν την ειδα να παιζει αλλα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη.

• Moderators
Δημοσ.

"Αγαπητέ πελάτη,

Με εκτίμηση,

Public"

Δηλαδη ποσες τηλεορασεις μπορουν να στελνουν ανα ημερα; Μια; Δυο; Δεν θα επρεπε να βλεπουμε εδω οτι καποιοι παρελαβαν και οχι μονο ενας, τοσες μερες; ohmy.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...