paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 λεει εντος 7 ημερών... είναι αρκετα εξυπηρετικοί, εδω μου βρήκαν λαπτοπ καταργημένο κωδικό λόγω αλλαγης μοντέλου που είχε "αγνωστη διαθεσιμότητα". κανανε 2 μερες αλλα αξιζε... ιδια χαρακτηριστικα με το νεο και 200 ευρω κάτω
bi171184 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 τελικα εχει ρε παιδια mpeg4? ναι εχει..και η δικια μου εχει οπως προειπα,αλλα επειδη ηταν απο τα πρωτα μοντελα οταν την αγορασα,ηθελε αναβαθμιση firmware(δυστηχως μονο απο αντιπροσωπεια καθως δεν εχει usb θυρα) για να λειτουργησει..ακομη δεν την εχω παει..
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) hmm... Αντε να δουμε. Α, πως το αντιλήφθηκες οτι έχει αφου δεν βλέπεις; υ.γ. πηρα μια Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από paylidis
bi171184 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 hmm... Αντε να δουμε. Α, πως το αντιλήφθηκες οτι έχει αφου δεν βλέπεις; υ.γ. πηρα μια ευλογη ερωτηση!εχει παρει και ενας φιλος μου την ιδια κι εχει..θελει αναβαθμιση,το εχω ψαξει,κ κανονικα θα πρεπει να μου την κανουν απο το καταστημα που μου την πλασαρε με mpeg-4...
Pakos80 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδιά η συγκεκριμμένη απτο public θέλει αναβάθμιση ή έχει mpeg4? για πείτε γιατί μόλις παρείγγειλα μία
yiankap Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ερώτηση επιβεβαίωσης προς τους έχοντες το μοντέλο : Αναλογικά κανάλια πιάνει?
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης επίγειας τηλεόρασης MPEG-2 και αναλογικής from http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156566
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 To θεμα ειναι αν τα εχουν διαθεσιμα, γιατι πριν καιρο που ειχα παει να παρω ενα netbook που ηταν σε πολυ καλη τιμη (και ελεγε διαθεσιμο η κατασταση στο σαιτ), δεν υπηρχε ουτε για δειγμα και το επαιζαν οι υπαλληλοι κινεζοι ή πραγματι δεν ηξεραν για την προσφορα κλπ. λεει εντος 7 ημερών... είναι αρκετα εξυπηρετικοί, εδω μου βρήκαν λαπτοπ καταργημένο κωδικό λόγω αλλαγης μοντέλου που είχε "αγνωστη διαθεσιμότητα". κανανε 2 μερες αλλα αξιζε... ιδια χαρακτηριστικα με το νεο και 200 ευρω κάτω Ασε τι λεει το site. Εδω σου λεω ελεγε αμεσα διαθεσιμο τοτε και δεν υπηρχε σε κανενα καταστημα ουτε αποθηκη, ηταν μουφα. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι στο μαγαζι αλλα ουτε χρονος δεν ειναι υπηρξε το θεμα που λεω με το νετμπουκ. οφφτοπικ (ουτε το σποιλερ υπαρχει; ) (Η πολλαπλη παραθεση εδω στο φορουμ εχει προβλημα - δεν λειτουργει, manual πρεπει να την κανεις)
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης επίγειας τηλεόρασης MPEG-2 και αναλογικής from http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156566 Την πρωτη σελιδα δεν την διαβαζετε ρε παιδια; Εχει πει ο Constantine_raz οτι εχει ΚΑΙ mpeg4, και εχει επισης ειπωθει οτι η σελιδα στο eshop ειναι λαθος. Τα σχετικα με αναβαθμιση ισως ειναι θεμα παρτιδας και ποιος μπορει να ξερει ποια παρτιδα εχει το παμπλικ αν δεν την αγορασει να την δει; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από matrixxx
beez Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ενα φιλος μου ελεγε παντως οτι την ιδια την ειχε παρει πριν ενα χρονο απο σατουρν 169
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μηπως ηταν σε εγκαινια;
kamui Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ενα φιλος μου ελεγε παντως οτι την ιδια την ειχε παρει πριν ενα χρονο απο σατουρν 169 169 και τώρα 167. Όπως και να έχει είναι 23" δεν νομίζω να αφήσουν να πέσει πολύ περισσότερο μετά θα την αποσύρουν Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από kamui
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 μια χαρα τιμή... ίσως η καλύτερη που εχω δει σε 20-24" μετα τα 115 της philips απο το Getitnow Την περιμένουμε οπότε... Ελπίζω να εχει mpeg4 Ή τουλάχιστον να μπορει να μπει χωρίς εξοδα και εξτρα καλώδια κλπ.
Maldino Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΑΩ, να στε καλα που την παραθεσατε εδω!
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 βασικα αν καποιος δεν προλάβει υπαρχει στα ιδια λεφτα και 20" philips με βεβαιο το Mpeg4 και καλα χαρακτηριστικά (εχω την ίδια σε 23")
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα