tls_2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε ολους σας...Θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινεται καποιο ενχειρηδιο για την γλωσσα PHP στα ελληνικα κυριως και να είναι σε ηλεκτρονικη μορφη...Δεν εψαξα πολυ για να δω αν υπαρχει το ιδιο θεμα και ζητω συγνωμη αν ηδη υπαρχει καποιο σχετικο τοπικ...Ευχαριστω εκ των προτερων
a.c.chris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν, Υπάρχει το site lynda.com το οποίο είναι site ειδικά για μαθήματα προγραμματισμού. Εκεί έχει κάποια βιντεάκια με κανονικά μαθήματα. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι είναι στα αγγλικά.. Τεσπα και εγώ στα ελληνικά έψαχνα να βρω κάτι, αλλά αυτά τα μαθήματα δεν χρειάζονται τρελες γνώσεις αγγλικών.. με τα πολύ βασικά καταλαβαίνεις. Α! και είναι Φ Ο Β Ε Ρ Α. εγώ απ το 0 άρχισα να καταλαβαίνω php... τσέκαρε το αξίζει man..
orotoi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 php manual Είμαι σίγουρος οτι υπήρχε στα ελληνικά, τώρα δε το έχουν. Προτείνω πάντως να 'παιδευτείς' με το αγγλικό γιατί πιθανόν με το ελληνικό να μπερδευτείς περισσότερο. Θα εξασκήσεις και τα αγγλικά σου.
nicker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Πολύ καλό site το lynda.com. Έγινε bookmark! Υπάρχει κάτι ανάλογο και για άλλες γλώσσες που δεν είναι web-based (C++,C#,Java,python κ.τ.λ.); EDIT : Είναι με πληρωμή τα βιντεο του site; Είναι περίπου 25 $/μήνας απ'ό,τι βλέπω.
PhlegethoN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δυνατη η lynda με μια πρωτη ματια. Εχει καποια free αλλα τα περισσοτερα ειναι με membership. Αναρωτιεμαι αν εχει περιορισμο στο content που μπορεις να δεις μες το μηνα.....
nicker Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Απ'ό,τι κατάλαβα αν πληρώσεις τα 25 $/μήνα δεν έχει περιορισμό. Και όλα τα μαθήματα απ'ό,τι είδα είναι για web based languages.
markelos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Αν και θα βγω offtopic, για τα βίντεος του lynda.com ψάξτε καλύτερα στο διαδίκτυο μήπως είστε περισσότερο τυχεροί Όσο για python υπάρχει το πολύ καλό http://diveintopython.org/ όπου σου δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν το βιβλίο (το οποίο υπάρχει και σε έντυπη μορφή). Είναι open-source υπό GPL παρακαλώ. Επίσης αν ενδιαφέρεστε για videos ψάξτε για LinuxCBT tutorials
orotoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 και μιας που το λέγαμε και στο άλλο site (ας ειν καλά ο parsifal που το πε) μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια απο μια ομάδα στο ntua. http://web-seminar.softlab.ntua.gr/ Πολύ υλικό για ξεκίνημα (και όχι μόνο)..
PhlegethoN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Αν και θα βγω offtopic, για τα βίντεος του lynda.com ψάξτε καλύτερα στο διαδίκτυο μήπως είστε περισσότερο τυχεροί jacta alea est. Thx.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.