Προς το περιεχόμενο

Warface

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

raki_GR  το nick

το εχουν κανει φοβερο τωρα .

Παλιοτερα ειχα παιξει κ δεν μου αρεσε

Τωρα ειναι καλυτερο απο το cod

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακρως εντυπωσιασμενος με το συγκεκριμενο game, το πηρε το ματι μου σαν free to play στο steam και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια, προσωπικα οχι απλα αξιζε την ευκαιρια αλλα το θεωρω ακομη πιο ψηλα απο πολλα ''διασημα'' συγχρονα παιχνιδια επι πληρωμη εκει εξω, cod ww2, csgo κτλπ και δεν αναφερομαι στα γραφικα που ειναι επισης αξιοπρεπεστατα αλλα στο χειρισμο, στη διασκεδαση, στο πληθος των modes που μεχρι στιγμης ειναι το πρωτο που στα προσφερει απλοχερα, μονο το bf1 βαζω πανω απο αυτο το game, βεβαια το battle royale mode δε φτανει σε καμια περιπτωση ουτε στο ελαχιστο το pubg αλλα μη τα θελουμε και ολα, παντως μπραβο στη crytek για αυτο το game αριστουργημα, της βγαζω το καπελο, το εχω ηδη λιωσει ενα 3ωρο σημερα και θα πεσει λιωσιμο γενικα με το συγκεκριμενο.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το PC κάνει Restart μόνο στο WarFace

Καλησπέρα παιδιά.

Σήμερα ανακάλυψα ότι όταν ανοίγω το WarFace μετά από λίγο κάνει Restart το PC χωρίς να πετάει κάποιο BSOD.

Γίνεται μόνο στο WarFace και πουθενά αλλού.

Το 'χει πάθει κανείς άλλος αυτό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συστημα μου ειναι το εξης:

• AMD RYZEN 3600X
  • GSKILL TRIDENT ROYAL 32GB 3600Mhz 16-19-19-39 σε DOCP
  • ASUS ROG CROSHAIR HERO VIII WIFI
  • ADATA SX8200 PRO 256GB για το OS
  • ADATA SX8200 PRO 1TB για τα παιχνιδια
  • SUPER FLOWER LEADEX 1000W 80+ TITANIUM
  • AORUS GIGABYTE RTX 2060SUPER

Ετρεξα:

• Intel Burn Test
  • Prime 95
  • Furmark GPU
  • Uniengine
  • Memory test των Windows.

Πουθενα δεν κολησε ή εκανε επανεκκίνηση. Δεν τα αφησα πολλή ώρα γιατί έτσι κ αλλίως restart έκανε βαριά στο 5λεπτο οπότε κ εγω άφησα κάπου στο 10 λεπτο το κάθε Τεστ να τρέξει.

Με το HW Monitor κοίταζα και τα ρεύματα από PSU.

5V σταθερό στα 5.00

3.3 μου δείχνει σταθερό 3.312 και στο GPU τεστ κατέβηκε στο 3.29

12V σταθερό στα 12.264.

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

UPDATE: Ετρεξα και AIDA 64 full ολα μαζι ταυτοχρονα για 20 λεπτα και δεν εγινε τιποτα.

Επεξ/σία από Sapounos
Δημοσ.

μια περίπτωση που κάνει restart το pc μόνο του είναι οι θερμοκρασία στην cpu. Δλδ ξεπεράσει το όριο που υπάρχει στην μητρική το pc κάνει restart απλά για να ο προστατέψει. Δεν σου βγάζει κανένα μνμ λάθος συστήματος τα windows μετά το restart ε?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

μια περίπτωση που κάνει restart το pc μόνο του είναι οι θερμοκρασία στην cpu. Δλδ ξεπεράσει το όριο που υπάρχει στην μητρική το pc κάνει restart απλά για να ο προστατέψει. Δεν σου βγάζει κανένα μνμ λάθος συστήματος τα windows μετά το restart ε?

Ναι δεν εβγαζε κανενα μηνυμα λαθους τιποτα. σαν να παταγα το κουμπι απ το PC. Εκανα format και εφτιαξε δεν κανει restart. Καπου πηρε το Ματι μου οτι η καινουρια εκδοση των windows δημιουργει τετοια θεματακια. Τωρα εχω την 1909. Θα αναβαθμισω στην καινουρια και θα επανελθω. Πιο πολυ ανησυχησα επειδη ειναι καινουριο το PC Και μην βγαλει κανενα προβλημα. Θερμοκρασιες ηταν ενταξει τις κοιταζα χωρια του οτι στα benchamarks ανεβαιναν παρα πολυ και δεν εκλεινε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...