shadowmann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τελικά τα κατάφερα... έτσι όπως καθόμουν χθες χάζευα κάτι στο κινητό και λέω για κάτσε να δοκιμάσω να κάνω ενεργοποίηση από εκεί, και μπήκε κατευθείαν. και σκέφτηκα ότι το κινητό το έχω στα αγγλικά όπως και ο browser,ενώ το pc τα windows είναι στα αγγλικά αλλα ο browser είναι στα ελληνικά βεβαια μου έκανε εντύπωση που δεν έμπαινε ούτε από τον IE που είναι στα αγγλικά αλλα έκανα μια δοκιμη να γυρίσω την γλώσσα του chrome σε αγγλικά από τις ρυθμίσεις και τελικά δούλεψε...! πάλι πόρτα έχουμε φάει εμείς εδώ δηλαδή? διακρίσεις και έτσι? να το βράσω εγώ τέτοιο game.. edit: μόλις είδα ότι και ο belton λέει ακριβώς το ίδιο
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Eγω το ειχα αναφερει ακομα πιο πριν για τον browser.. Τωρα τι γινεται ,λεει temporarily offline εκει που το κανεις download.Θελω να το βαλω και στο αλλο pc...
shadowmann Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μωρέ είχα κάνει και καθαρό install του firefox και στα αγγλικά αλλα τίποτα ...εμενα μονο με τον chrome μου δουλεύει..
belton Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Οπως σε ολα τα games και εδω υπαρχουν bot... http://youtu.be/FroLY1agwPc
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ουυ καλα εισαι ,σημερα επαιζα σε ενα server και ολοι εβριζαν εναν hacker εν χορω...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Άρχισαν τις βλακείες βλέπω..Αναμενόμενο, ευτυχώς είναι dedicated οι servers και θα τρώνε kick μπαμ μπαμ..
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχθες που ασχοληθηκα με το game επεσα σε πολλα hacks. Και σκεφτομουν το εξης...Ποιος ειναι ο βασικος λογος που ο κοσμος χρησιμοποιει aimbot?? Για να ανεβασει k/d ratio ή για να σου καταστρεψει το παιχνιδι?? Πιστευω το πρωτο..Επομενως, αφου το PB ειναι σε θεση να αναγνωρισει ενα hack, σωστη αντιμετωπιση δεν ειναι το kick απο το παιχνιδι αλλα για καθε kill με aimbot ή wallhack να χρεωνεται και ενα death ο παικτης. Ετσι οσο και να παιζει θα εχει παντα k/d ratio μικροτερο ή ισο με 1. Μετα τα 3 λοιπον, kick και παει λεγοντας...Ετσι θα πρεπε να γινεται, κυριως για σπασιμο και οταν ο hacker καταλαβει οτι οτι δεν υπαρχει νοημα στο aimbot, να το παρατησει..
konstantinos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Προπονουνται για το bf4 ...To warface ποιος το γα..ει...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχθες που ασχοληθηκα με το game επεσα σε πολλα hacks. Και σκεφτομουν το εξης...Ποιος ειναι ο βασικος λογος που ο κοσμος χρησιμοποιει aimbot?? Για να ανεβασει k/d ratio ή για να σου καταστρεψει το παιχνιδι?? Πιστευω το πρωτο..Επομενως, αφου το PB ειναι σε θεση να αναγνωρισει ενα hack, σωστη αντιμετωπιση δεν ειναι το kick απο το παιχνιδι αλλα για καθε kill με aimbot ή wallhack να χρεωνεται και ενα death ο παικτης. Ετσι οσο και να παιζει θα εχει παντα k/d ratio μικροτερο ή ισο με 1. Μετα τα 3 λοιπον, kick και παει λεγοντας...Ετσι θα πρεπε να γινεται, κυριως για σπασιμο και οταν ο hacker καταλαβει οτι οτι δεν υπαρχει νοημα στο aimbot, να το παρατησει.. Το δεύτερο ισχύει, νομίζει ότι έχει πλάκα και το χρησιμοποιεί, είναι σαν τα τρολλς στα φόρουμς.
jek20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Το φτιάξανε το προβλημα με το log in site και τις άλλες γλώσσες του browser
shadowmann Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 πάντως εμενα δεν μου άρεσε... πολύ ανώτερο το blacklight
zizu10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Βγάλανε και launcher http://us7.campaign-archive2.com/?u=41e3faa93b096678232a52d05&id=aeadcb7a33&e=d0dd61393b
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα