Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Κάνεις Sign-up, πατάς Play και μετά δείχνει μια μπάρα με ποσοστό, κατεβάζει το παιχνίδι στο ProgramData.
euxoulhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 ok γτ ειδα κατι μεσω browser και μου φανηκε περιεργο
euxoulhs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 σας παιζει εσας;εμενα απο τον browser (mozilla) με βαζει στην επιλογη χαρακτηρα αλλα δεν μπορω να πατησω τπτ..αλλα δν κολλα και οταν το τρεχω απο το εικονιδιο μου κολλα στην μαυρη οθονη edit:ακυρο πηρε μπροστα,αλλα οπως μπηκε για τα πρωτα 2 λεπτα ετσι βγηκε και εφαγε και διαγραφη.. μμ μηπως επρεπε να το βγαζανε για ps2 exlsusive???
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Counter-Strike - CoD Style είναι το παιχνίδι και για f2p μια χαρά μου φαίνεται εμένα, να περνά η ώρα μέχρι να βγει το BF4.
konstantinos77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Με το οποιο bf4 θα περναει η ωρα μεχρι να βγει το cod...
konstantinos77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Multiplayer δεν εχει το παιχνιδι ?Δηλαδη να παιζουμε με αντιπαλους ...Μονο αποστολες βλεπω με co-op.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Παιζει σε κανενα η σελιδα στον browser ? Eχει φαει κολλημα και δειχνει οτι φορτωνει συνεχεια ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Α ρε νουμπά..Στο Versus πας και παίζεις multiplayer κανονικά..Όσο για το κόλλημα στο φόρτωμα δεν ξέρω, μήπως φταίει ο browser σου, εγώ μπαίνω με Chrome.
shadowmann Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 και εγώ με chrome που δοκίμασα και χθες και σήμερα μένει στο πράσινο κύκλο που φορτώνει ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μπαίνει και σήμερα κανονικότατα με Chrome.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 και εγώ με chrome που δοκίμασα και χθες και σήμερα μένει στο πράσινο κύκλο που φορτώνει ... ...και σε μενα ακριβως το ιδιο,και με firefox και με chrome ... Εντωμεταξυ δεν μπορω να μπω ουτε στο forum τους να διαβασω για issues χαχαχα .Μονο με προσωρινα αποθηκευμενες σελιδες .Ειδα παντως οτι ελεγαν καποιοι που τους κανει το ιδιο οτι μπορει να ειναι και προβλημα με τις regions .
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Πάντως το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, για f2p τα σπάει δεν το συζητάμε.
konstantinos77 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Aπο το support team ... Dear GFACE Users, There have been reports from several users, stating that they have been unable to access https://gface.com since the start of Open Beta. If you are affected by this, please clear your browser cache and / or try a different browser. Should this not resolve the issue, please be patient and bear with us as our development team is already looking into this. We apologize for any inconveniences caused and will update this news as soon as we have more information.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα