Προς το περιεχόμενο

Warface

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σας παιζει εσας;εμενα απο τον browser (mozilla)

με βαζει στην επιλογη χαρακτηρα αλλα δεν μπορω να πατησω τπτ..αλλα δν κολλα

και οταν το τρεχω απο το εικονιδιο μου κολλα στην μαυρη οθονη

edit:ακυρο πηρε μπροστα,αλλα οπως μπηκε για τα πρωτα 2 λεπτα ετσι βγηκε και εφαγε και διαγραφη..

μμ μηπως επρεπε να το βγαζανε για ps2 exlsusive???

Δημοσ.

Α ρε νουμπά..Στο Versus πας και παίζεις multiplayer κανονικά..Όσο για το κόλλημα στο φόρτωμα δεν ξέρω, μήπως φταίει ο browser σου, εγώ μπαίνω με Chrome.

Δημοσ.

και εγώ με chrome που δοκίμασα και χθες και σήμερα μένει στο πράσινο κύκλο που φορτώνει ...

...και σε μενα ακριβως το ιδιο,και με firefox και με chrome ...

Εντωμεταξυ δεν μπορω να μπω ουτε στο forum τους να διαβασω για issues χαχαχα .Μονο με προσωρινα αποθηκευμενες σελιδες .Ειδα παντως οτι ελεγαν καποιοι που τους κανει το ιδιο οτι μπορει να ειναι και προβλημα με τις regions .

Δημοσ.

Aπο το support team ...

Dear GFACE Users,

There have been reports from several users, stating that they have been unable to access https://gface.com since the start of Open Beta.

If you are affected by this, please clear your browser cache and / or try a different browser.

Should this not resolve the issue, please be patient and bear with us as our development team is already looking into this.

We apologize for any inconveniences caused and will update this news as soon as we have more information.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...