Προς το περιεχόμενο

Warface

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Ώρα να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από δάκτυλό μας. Το επερχόμενο online FPS Warface είναι το πρώτο free-to-play game που αντιμετωπίζουμε με την ίδια «σοβαρότητα» που δείχνουμε στις παραδοσιακές παιχνιδάρες. Είναι το πρώτο F2P που φαντάζει ικανό να κοιτάξει στα μάτια τα πολλά blockbusters που έρχονται φέτος. Είναι το πρώτο F2P το οποίο όταν βλέπουμε σκεφτόμαστε «ναι, αυτό ΘΕΛΩ να το παίξω». Ο συνδυασμός του ταλέντου της Crytek, της εκπληκτικής CryEngine 3, του online πολέμου και του free-to-play μοντέλου, έχει τρελές προοπτικές και προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει. Το Warface φαίνεται τρελό και αναμένεται φέτος στο PC. Γραφτείτε για συμμετοχή στη beta στο επίσημο site του παιχνιδιού, δείτε classes και δράση παρακάτω, και πείτε μας γνώμη!

Warface: Το νέο πρόσωπο του πολέμου

http://www.youtube.com/watch?v=jGUpJKdCmwU

http://www.youtube.com/watch?v=Y2ynk-dz6RQ

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια το επεξα σημερα..τα γραφικα του ηταν χαλια και γενικα το gameplay δν ειναι ετσι οπως φενεται στα βιντεο..μηπως θα γινει καλυτερο στο μελλον η ετσι θα ειναι? (ροταω για αυτους που το επεξαν)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Cevat Yerli, CEO and founder of Crytek said:

“Trion is the company spearheading a revolution in gaming through delivering premium online games across big genres powered by a proven, cutting edge platform. The combination of this platform, GFACE and Warface shows Crytek’s commitment to finding innovative new ways to bring superior gaming experiences and AAA titles to gamers. That’s why we are creating strong strategic alliances with the best online publishers across the world.”

Dr. Lars Buttler, CEO and founder of Trion Worlds added:

“Crytek has repeatedly proven their foresight and they are doing that again by leading the shift towards delivering high-quality, free-to-play, online games. We are very impressed with Warface and Crytek’s commitment to polished gameplay, amazing graphics, technical excellence, and real innovation. We very much feel that we are kindred companies and stand strong together.”

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σας έβαλε να κατεβάσετε κάποιον launcher??

Εμένα μου ήρθε το invite και μπήκα, μου εγκατέστησε ένα πρόσθετο στον chrome και μετά άρχισε να γεμίζει μία μπάρα...

Δημοσ.

Μην προσπαθήσετε να παίξετε με μοζίλα μόνο ο χρόμ το ανοίγει με το plug in (τουλάχιστον σε μένα)

Πολύ ''λίγο'' το game για μένα μονότονο και αρκετά απαρχαιωμένα γραφικά και ειδικά για crytek και

cry engine 3 γενικά δεν έχει κάτι για να σε τραβήξει ώστε να θέλεις να κολλήσεις τουναντίον με μεγάλη ευκολία πατάς το Esc!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...