Προς το περιεχόμενο

wireless η bluetooth εκτυπωτης

localy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω εναν εκτυπωτη τον οποιο να εκτυπωνω ασυρματα χωρις να εχω καλωδια,βρηκα κατι hp allinone πολυμηχανηματα,τι ειναι καλυτερα με wireless η με bluetooth?

Δημοσ.

και αν παρω με wireless θα χρειαστει να εχω και router/modem ασυρματο ? η οχι ? αν κανω add hoc συνδεση δεν θα παιζει?

Δημοσ.

θα συνδεεται το pc με τον εκτυπωτη απευθειας δεν θα χρειαζεσε τιποτε αλλο

Δηλαδή πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Ελάχιστες mobo διαθέτουν Wi-Fi, οπότε προφανώς χρειάζεται modem-router wireless για να γίνει η ασύρματη σύνδεση με τον printer...

Δημοσ.

Δηλαδή πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Ελάχιστες mobo διαθέτουν Wi-Fi, οπότε προφανώς χρειάζεται modem-router wireless για να γίνει η ασύρματη σύνδεση με τον printer...

δεν ξερω εγω οποτε ακουω wireless σκεφτομαι φορητοτητα δηλαδη σκεφτομουνα οτι εχει ενα laptop και θελει και ενα wireless printer για να μη πηγαινει να τον συνδεει συνεχεια δεν διευκρινησε οτι εχει laptop η σταθερο

Δημοσ.

Οταν λέμε wireless printer εννοούμε δικτυακό ασύρματο εκτυπωτή. Δεν είναι plug-n-play ασύρματο σαν τα ποντίκια ή τα πληκτρολόγια.

Δημοσ.

υπάρχουν και εκτυπωτές της HP με wireless που συνδέονται υπολογιστής με εκτυπωτή χωρείς router.

αυτο ακριβως εχω δει σε 2 φιλους μου αλλα εδω θελουν να τον χρεωσουν και ενα router, ετσι...

Δημοσ.
Δημοσ.

Έμενα κάτι μου λέει ότι όλοι οι εκτυπωτές που έδωσες παραπάνω μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή εκτυπωτή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...