simos a Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να ρωτησω τα παρακατω: Εχω ενα router siemens forthnet πολυ απλο και εχω συνδεσει 2 pc. Eνα με usb και το αλλο με ethernet. Mπορω να τo συνδεσω με ενα ακομα router , ειναι το tilgin wood 452 ωστε να εχω και ασυρματο internet μεσα στο σπιτι και πως γινεται αθτο. Τhanks...
manowar13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Θα ηθελα να ρωτησω τα παρακατω: Εχω ενα router siemens forthnet πολυ απλο και εχω συνδεσει 2 pc. Eνα με usb και το αλλο με ethernet. Mπορω να τo συνδεσω με ενα ακομα router , ειναι το tilgin wood 452 ωστε να εχω και ασυρματο internet μεσα στο σπιτι και πως γινεται αθτο. Τhanks... Καλησπέρα απενεργοποιήσε το DHCP server στο tilgin και μετά σύνδεσε το siemens σε μια απο της θυρες λαν του άλλου. Ευχαριστημένος απο το tilgin γενικά ? πως σου φένεται?
simos a Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση, Γενικα με το Τilgin ειμαι ευχαριστημενος, δεν εχει παρουσιασει προβληματα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως απενεργοποιω το DHCP server αφου δεν μπορω να το δω στο pc . (Eιμαι και λιγο ασχετος) Thanks..
manowar13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστω για την απαντηση, Γενικα με το Τilgin ειμαι ευχαριστημενος, δεν εχει παρουσιασει προβληματα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως απενεργοποιω το DHCP server αφου δεν μπορω να το δω στο pc . (Eιμαι και λιγο ασχετος) Thanks.. Συνδεσε το pc σου με το tilgin μονο και θα μπορέσεις να μπεις στο web interface του
simos a Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Τελικα τα καταφερα. Για οσους ενδιαφερονται βρηκα το παρακατω: http://ggeek.net/en/tag/tilgin-vood/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.