Προς το περιεχόμενο

Παλιά θέματα που είχα συνδρομή

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που λέτε είναι αυτό ακριβώς που δείχει το widget "Συνδρομές" στην κεντρική σελίδα του forum.

Συμφωνώ ότι θα ήταν καλύτερο να είναι μια full σελίδα ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση, αλλά το IPBoard δεν το υποστηρίζει. Αυτό που δείχνει το http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums&area=topicsubs δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Αυτό που θέλετε λοιπόν είναι στην κεντρική του forum, widget Συνδρομών.

Yπαρχει περιπτωση το Widget αυτο να γινει μετακινουμενο ή δεν υποστηριζεται κατι τετοιο? Δηλαδη να το τοποθετω εγω οπου θελω στην σελιδα ή εστω στην δεξια στηλη?

Διοτι (υποκειμενικο) μου φαινεται καλυτερο να το εχω πανω απο τα new threads και (σιγουρα πανω απο) τα status updates γιατι μου φαινεται πιο βολικο να ειναι σε πρωτη επαφη οταν μπαινω στο insomnia.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yπαρχει περιπτωση το Widget αυτο να γινει μετακινουμενο ή δεν υποστηριζεται κατι τετοιο? Δηλαδη να το τοποθετω εγω οπου θελω στην σελιδα ή εστω στην δεξια στηλη?

Διοτι (υποκειμενικο) μου φαινεται καλυτερο να το εχω πανω απο τα new threads και (σιγουρα πανω απο) τα status updates γιατι μου φαινεται πιο βολικο να ειναι σε πρωτη επαφη οταν μπαινω στο insomnia.

Μετακινούμενο όχι, αλλά να μπει σε καλύτερη θέση ίσως. Γενικώς οι συνδρομές είναι κάτι που θέλουμε να δουλέψει σωστά.

Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τα widget μπορούμε να τα κλείνουμε πατώντας δεξιά απο τον τίτλο τους το κουμπί "-".

Αν κλείσεις λοιπόν τα νέα θέματα και το status, οι συνδρομές έρχονται σε πολύ βολικό σημείο. Και το καλό είναι ότι την επόμενη φορά που θα πας στην κεντρική, το φορουμ θυμάται ότι τα είχες κλείσει και στα δείχνει όπως τα είχες.

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει, αλλά τα widget μπορούμε να τα κλείνουμε πατώντας δεξιά απο τον τίτλο τους το κουμπί "-".

Αν κλείσεις λοιπόν τα νέα θέματα και το status, οι συνδρομές έρχονται σε πολύ βολικό σημείο. Και το καλό είναι ότι την επόμενη φορά που θα πας στην κεντρική, το φορουμ θυμάται ότι τα είχες κλείσει και στα δείχνει όπως τα είχες.

Καλα λες! Ετσι ειναι οντως πολυ πιο εξυπηρετικο :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πως μπορώ να βάλω συνδρομή σε μια αγγελία που μ' ενδιαφέρει.

Υπάρχει κάποιο μπουτόν-εικονίδιο-λινκ που δεν το βλέπω;

Δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο με τα άλλα θέματα.

Δημοσ.

Ακόμη κι αν υπήρχε κουμπάκι για συνδρομή σε αγγελία, από τη στιγμή που οι αγγελίες δεν είναι κανονικό topic που να επιδέχεται δημοσίευση επιπλέον μηνυμάτων, τί νόημα θα είχε να προσθέσεις συνδρομή σε αγγελία;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, οι αλλαγές μέσω επεξεργασίας σε μήνυμα ενός topic που έχεις συνδρομή, δεν κάνουν trigger την αποστολή ειδοποίησης. Ούτε τώρα ούτε στο παλιό Insomnia συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

στο παλιό Insomnia μπορούσα να βάλω συνδρομή σε μια αγγελία (ή πολλές με το ίδιο προϊόν) για να συγκρίνω τιμές και να ξέρω πιες έχω δει και ποιες έχω απαντήσει.

ήταν πολύ βολική δυνατότητα και μου λείπει πάρα πολύ από το καινούριο site, δεν καταλαβαίνω γιατί καταργήθηκε, ακόμη και να μην χρειάζεται σε μερικούς, δεν ενοχλεί κανέναν.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, οι αλλαγές μέσω επεξεργασίας σε μήνυμα ενός topic που έχεις συνδρομή, δεν κάνουν trigger την αποστολή ειδοποίησης. Ούτε τώρα ούτε στο παλιό Insomnia συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ναι δεν κάνουν, απλά αν τις έχεις στο Περιεχόμενο δεν θα είναι πιο εύκολο να τις παρακολουθείς μια στο τόσο;

Δημοσ.

επειδή δεν απαντήθηκε (η δεν κατάλαβα εγώ), υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να βάζουμε συνδρομή σε μια αγγελία όπως ήταν στο παλιό insomnia; (άσχετα με την αποστολή ειδοποίησης)

Δημοσ.

επειδή δεν απαντήθηκε (η δεν κατάλαβα εγώ), υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα να βάζουμε συνδρομή σε μια αγγελία όπως ήταν στο παλιό insomnia; (άσχετα με την αποστολή ειδοποίησης)

Πολύ σύντομα και με Like, όπως στα αρχεία

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...