Προς το περιεχόμενο

Παλιά θέματα που είχα συνδρομή

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά στο "περιεχόμενο μου" είναι τα σχετικά πιο νέα , αλλα δεν ειναι απόλυτα οκ. Δηλ εχω πολλά με τελευταία απάντηση χθες πιο πάνω από άλλα με τελευταία απάντηση σήμερα.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν ξέρω... θέλει του κόσμου το ψάξιμο και θα είναι και δύσχρηστο,ειδικά σε εμάς που δεν δουλεύει καν ... δεν μπορούσαν να το κάνουν όπως πριν;;

Εγώ πλέον έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον του να κοιτάω νέα θέματα κλπ.

Άντε κάνα αστείο βίντεο στο κατάλληλο τοπικ και εδώ.. τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

βασικά στο "περιεχόμενο μου" είναι τα σχετικά πιο νέα , αλλα δεν ειναι απόλυτα οκ. Δηλ εχω πολλά με τελευταία απάντηση χθες πιο πάνω από άλλα με τελευταία απάντηση σήμερα.

Χμμ τώρα που το πρόσεξα λίγο παραπάνω, όντως δεν είναι ακριβώς σε χρονολογική σειρά. Ωστόσο σ'εμένα όλα είναι απαντήσεις απο σήμερα, απλά δεν είναι σωστά χρονολογικά.

Ρε παιδιά δεν ξέρω... θέλει του κόσμου το ψάξιμο και θα είναι και δύσχρηστο,ειδικά σε εμάς που δεν δουλεύει καν ... δεν μπορούσαν να το κάνουν όπως πριν;;

Εγώ πλέον έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον του να κοιτάω νέα θέματα κλπ.

Άντε κάνα αστείο βίντεο στο κατάλληλο τοπικ και εδώ.. τίποτα παραπάνω.

Είναι μέχρι να στρώσει ρε συ

Δημοσ.

Και εμένα δεν μου δουλεύει σωστά... αλλά έχω παρατηρήσει και άλλο πρόβλημα.

Ξέρει κανείς τι παίζει με το κουμπάκι "μετάβαση στο πρώτο μη-αναγνωσμένο μύνημα";

Αντί να με πηγαίνει όντως στο τελευταίο μύνημα που διάβασα, με βγάζει καρφί στο τελευταίο-τελευταίο post του thread... :o

Δημοσ.

επιτέλους δουλεύουν σωστά οι συνδρομές στην κεντρική του φόρουμ :D

αν και πάλι δεν με πολύ βολεύει , αλλά καθαρά οπτικά . Αν μπορούσαν δηλαδή με ένα κλικ να τις έβλεπες σε full οθόνη σαν το περιεχόμενο μου και όχι μόνο σε sidebar θα ηταν καλά

Δημοσ.

Στους σελιδοδείκτες μου όπως τις είχα, πώς θα τις βάλω?

Πώς θα βάλεις τί στους σελιδοδείκτες; Τη σελίδα που εμφανίζει τις συνδρομές σου;

Δημοσ.

εννοεί μάλλον κάτι όπως αυτό που ανέφερα εγώ. να εμφανίζονται αν θες και σε πλήρη οθόνη όπως το περιεχόμενο μου, ώστε να μπαίνει κατευθείαν εκεί.

• Moderators
Δημοσ.

απλά εκεί , πέρα από την κατηγοριοποίηση , δεν εμφανίζονται σωστά χρονολογικά

Aυτο ακριβως. Το ιδανικοτερο θα ηταν να βγαινουν πρωτα τα θεματα που περιεχουν μη αναγνωσμενο περιεχομενο οπως γινοταν παλια. Κυριως γιατι ειναι πολυ πιο βολικο στον χρηστη να βλεπει πανω πανω αυτα που "πρεπει" να διαβασει παρα να σκρολαρει για να βρει εικονιδιο με εντονο χρωμα (αρα μη αναγνωσμενο). Βασικα δεν εχω καταλαβει, αυτο ειναι bug ή ειναι ετσι το template του ipboard και δεν αλλαζει?

Δημοσ.

Αυτό που λέτε είναι αυτό ακριβώς που δείχει το widget "Συνδρομές" στην κεντρική σελίδα του forum.

Συμφωνώ ότι θα ήταν καλύτερο να είναι μια full σελίδα ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση, αλλά το IPBoard δεν το υποστηρίζει. Αυτό που δείχνει το http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=usercp&tab=forums&area=topicsubs δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Αυτό που θέλετε λοιπόν είναι στην κεντρική του forum, widget Συνδρομών.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...